- 25 Mart 2007
- 13.015
- 4.678
- 748
- 50
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.021
haykolik isvicredeyin anacimm busenede gelcez arabaylan insallhh sen nerde oturuyon gii
kimse beni duymuyo gidin bakalım gidin
ayyy kocam yok evde ve ben evde yanlızım uykum var uyuyasım yok öffffff bu gece çok zor geçecek..
sende benim gibi kocası evde yokken uykusuzluktan gözlerini ayırmak suretiyle sabahlayanlardansın galiba
kimse beni duymuyo gidin bakalım gidin
ayy uyuyorum ama gelde bida ban sor uykuya dalana kadar neler çekiyorum.. ilk değil ama bu alışamadım hala yaa..
bende öleyim çok sık değil ama arada iş için şehir dışına çıkar bende uyuyunca nedense kendimi savunmasız hissederim uyuyamam hatta yatağa bile gitmek istemem çocuğumuz yok henüz olsa belki öle hissetmem neyse uyumazsan sana eşlik ederim daha buralardayım vakit geçer :)
evet yaa çocuk olsa bu kadar olmaz bencede iraz daha buradayım bende sohbet ederiz...
eee anlat bakalım siz bebek çalışmalarında ne aşamadasınız.. bu arada nickin beni çok etkiledi lavinya ismini çok severim hatta bi dönem kızımın ismini koymaya niyetlenmiştim ama mina ismini bulunca ikinci plana düştü..
he he bende kızım olursa lavinya koycam adını derim hep eşim pek oralı değil ama bakalım kim kazancak bir kaç aydır deniyoruz bu ay biraz umutluydum ama olmadı daha yeni başladık diye henüz dertlenmemeye çalışıyorum sende durum nasıl
he he bende kızım olursa lavinya koycam adını derim hep eşim pek oralı değil ama bakalım kim kazancak bir kaç aydır deniyoruz bu ay biraz umutluydum ama olmadı daha yeni başladık diye henüz dertlenmemeye çalışıyorum sende durum nasıl
kızlar size birşey sorucam anlam veremediim bi surum var bnm eşimle fik fik yaptıktan sonra tüm gün boyunca belim ve kasıklarım ağrıyo neden acaba böyle bişey başına gelen varmı aklıma takılıyo yaaa;
bu durum yeni mi başladı yoksa çok önceden varmıydı
eeee neden kimse konuşmuyor?????:44::44::44::44:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?