Ocak ayında da çalışacağım diyenler

yaaa kızlar benim kociş gitti artık uzakta...hafta sonu gelicek...bu gidişin tek bize yararı para olayı olacak:))))))) hasret var ama ne yapayım...

ben iştecep e sorcam
pasiflora fln içsem zarar gelir mi die
içimm yaaa
kalp çarpıntısından hık die gitçem valla Ali Rıza ya benzicek sonum Allah korusun :)

evet cinalicim bende ondan ıstıyorum ama ahulen ne lotoda ne pıyangıda halt yok gene mevlam hayırlısınden vercek demekkı

hayır ıcmeeeeeeeeeeeeeeeee sakınnnnnnnnnnnnn
papatya cayı ıc la
mevlam bıtkılerı yaratmıs ılık dus al
kocana soyle senı kremlesın
bıseyın kalmaz

kız ota .ka da korkuom
adaçayı rahimde bebeğin tutunmasını önlüomuş
papatya da bişi yapmasın
zaten hastanede kocaman yazısı var Semra Hn ın
"OTLA ÇÖPLE ÇOCUK OLMAZ"
du bidaa gittimde fotosunu çekem :)

ayyyy bende banyo yapıcam, gözümde büyüyor..bide Kanal D de beyazın tekrarı var..

yaaa kızlar benim kociş gitti artık uzakta...hafta sonu gelicek...bu gidişin tek bize yararı para olayı olacak:))))))) hasret var ama ne yapayım...

para lazım para.. bebik gelcek... beşiği yatağı puseti hasta olur doktoru...... tulumu patiği maması bezii... oy anam y para lazım....

evet cinalicim bende ondan ıstıyorum ama ahulen ne lotoda ne pıyangıda halt yok gene mevlam hayırlısınden vercek demekkı

kızzııım
bende de amorti bile yok :)
acıdımdı verdiğim paraya neyze haberiniz olsun Carrefour kampanya yapmış, bişi çıkmayan bileti götürüon düşüo alışverişinden :)
düşürtiim bari :)

öyle canım bende içmem bitki çayı..bi tek kuşburnu veya ıhlamur olabilir..oda grip felan olmayım diye...bide %100 meyvedeb sıkılmış karadut meyve suyu aldım 1 çay bardağı içiyorum..umarım zararı yoktur..

kızım rahatla dıye dıyom yaaaaaaa
cocuk olsun dıye dııl
artııııııııı
daha tedavın baslamadı demı
karısmıyom sana beeeeeeeeeeeeeeeew:97:

kızım rahatla dıye dıyom yaaaaaaa
cocuk olsun dıye dııl
artııııııııı
daha tedavın baslamadı demı
karısmıyom sana beeeeeeeeeeeeeeeew:97:

taam be ne baarıosun
karış bana karış sen seni dinlemiom başıma neler gelio
papatya ve melisalı nesquik çıkmış koca almış heman :)
onu içerim gece o zaman

ben hiç bilet almadım hayatımda biliyormusunuz....eşim almış tabiki amorti bilem yok:)neyse diyor bu rakamlarla sayıasl loto oynayım..Ya diyorum Allahım ne yapsın kuluna zaten çıkmamış daha gidip niye sayısal loto oynarsın aynı numaralarla:)))

heralde ölümüne :)
kime düştüğünün farkında değil iştecepciğim :)
tehdit etçem güzel koy bak belan olurum die :)

bana bak iştecep bnm bi çetem var hepsinin canı burnunda akıllı ol.. bebikimi ver... valla basarım hastaneni de ona... sora bi tel ben hasırım :)

şakamı crafty bu. Ne kadar indirim.elimde seriden kalan 15 tane filan varda.

taam be ne baarıosun
karış bana karış sen seni dinlemiom başıma neler gelio
papatya ve melisalı nesquik çıkmış koca almış heman :)
onu içerim gece o zaman

sen ılık süt iç yat canım..ya bende geceleri uyuyamıyorum..kocişte yok kime sarılacam:))))))))))))))

kızlar ya daha Ocak ayının 2 si..biz 100. sayfadayız..maşallah bize...

ayy bu arada İzmirlizuzumuki acep kimyasal gebelikmi ses solukta çıkmıyor..

hhee oolduu yok ölee yağmaaaa hem calısmıcaannn hemde calısıomusun gıbı yaşıcann

3 kağıda 5 kofte gıbı olmus bu bıraz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…