Ocak ayında da çalışacağım diyenler

canım hamileydi idrarda çift çizgi ama kanda göremedi..acep kimyasal gebelikmi..

bu kötü bir durum amaa kimyasal gebelik olsaydı kanda çıkarrdı bu durum benim 2 kere başıma geldii çokk büyük bir hayal kırıklığı oluyor 1 haftaa ağlaya ağlaya helak olmuştum.İnşallah hamiledir yinedee amaa kan testi doğru sonucu verirdi test çubuğundan daha doğru çünküüü.Herşeyin hayırlısıı ben 1 Ocak 2011e kırmızı kartı yiyerek girdimmm eşim yıllık izine ayrıldı birazdan yola çıkıcazz bir kaç gün yine yokum :97::97::97::97:

canım nereye gidiyosunuz bakalım, ne güzel küçük bir tatil...

canım nereye gidiyosunuz bakalım, ne güzel küçük bir tatil...

Samsuna falan gittikk yeni geldik şimdide Tokata gidiyoruzzz:) ama kışın pek tatil olmuyor insanın evinden çıkası gelmiyor amaa anne baba ziyaretide önemli tabi:)Neyse hepinizi seviyorum hadi Allaha emanet olun geldiğimde bol bol hamiş görürüm inşallah:80::80::80::80::80::80:

tuğba selam canım crafty yasini şerif okuması tamamlandımı ne durumda

süperrrr
bende bu saate kadar 1 tane yaktım tam bitirmedim
benimde en geç 1 haftaya tamamen bırakmam lazım
içim temizlensin
elmam soda iç bol bol
nikotini daha hızlı temizliomuş kandan soda
aklında olsun

canım hamilelikte de soda bebeğin kemik gelişimine çok yararlı günde iki tane içilmesi öneriliyor..

günaydın kızlarr

günaydın canom öğlen oldu ama anca işten başımı kaldırabildim..

Aynen kızlar 26 sı yumurtlama günümdü benimkinin işleri çıktı çalışma yapamadık o gün. sinir oldum çemkirdim durdum 3 gün.
zaten karnımda ağrımaya başladı 9 u normalde adet günüm ama erken başladı ağrı.
yinede azcıkta olsa umudum var cıkmadık candan ümit kesilmezmiş

selam kızçelerim... nasılsınızzz :) 2 saat kocişim yok ta; dalayım dedim buraya... bu arada sanırım kırmızılar gelecek... ya bugün ya yaaaarın.. yarım saattir karnım bir acaip.. sanki rahmime bişey düştü... hayırlısı..

yeni gelişmeler var mı, takip edemedim bir kaç gündür

hayirlisi olsun canim

hadi hayırlısı kız nerden anladın rahmine bişşey düştüğünü hele bi anlat bakim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…