- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.201
canım hamileydi idrarda çift çizgi ama kanda göremedi..acep kimyasal gebelikmi..
bu kötü bir durum amaa kimyasal gebelik olsaydı kanda çıkarrdı bu durum benim 2 kere başıma geldii çokk büyük bir hayal kırıklığı oluyor 1 haftaa ağlaya ağlaya helak olmuştum.İnşallah hamiledir yinedee amaa kan testi doğru sonucu verirdi test çubuğundan daha doğru çünküüü.Herşeyin hayırlısıı ben 1 Ocak 2011e kırmızı kartı yiyerek girdimmmeşim yıllık izine ayrıldı birazdan yola çıkıcazz bir kaç gün yine yokum :97::97::97::97:
saol canım inşallah yapabilirim hiç cesaretim yok
canım nereye gidiyosunuz bakalım, ne güzel küçük bir tatil...
anamm düştüm giremedim siteye nihayetttt geldim ama kisme konuşmuyoooooo
Samsuna falan gittikk yeni geldik şimdide Tokata gidiyoruzzz:) ama kışın pek tatil olmuyor insanın evinden çıkası gelmiyor amaa anne baba ziyaretide önemli tabi:)Neyse hepinizi seviyorum hadi Allaha emanet olun geldiğimde bol bol hamiş görürüm inşallah:80::80::80::80::80::80:
süperrrr
bende bu saate kadar 1 tane yaktım tam bitirmedim
benimde en geç 1 haftaya tamamen bırakmam lazım
içim temizlensin
elmam soda iç bol bol
nikotini daha hızlı temizliomuş kandan soda
aklında olsun
günaydın kızlarr
kocisle kavga ettik,ne tesadüf dimi tamda yumurtlama günlerimde
selam kızçelerim... nasılsınızzz :) 2 saat kocişim yok ta; dalayım dedim buraya... bu arada sanırım kırmızılar gelecek... ya bugün ya yaaaarın.. yarım saattir karnım bir acaip.. sanki rahmime bişey düştü... hayırlısı..
yeni gelişmeler var mı, takip edemedim bir kaç gündür
selam kızçelerim... nasılsınızzz :) 2 saat kocişim yok ta; dalayım dedim buraya... bu arada sanırım kırmızılar gelecek... ya bugün ya yaaaarın.. yarım saattir karnım bir acaip.. sanki rahmime bişey düştü... hayırlısı..
yeni gelişmeler var mı, takip edemedim bir kaç gündür
kocisle kavga ettik,ne tesadüf dimi tamda yumurtlama günlerimde
bu yumurtlama günlerinde kocalara bişey oluyo benimkide motoru bozmuş iki gün boşa gitti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?