Ocak ayında da çalışacağım diyenler

hadi hayırlısı kız nerden anladın rahmine bişşey düştüğünü hele bi anlat bakim

bişiy düştü derken bebik değil :) öyle tuhaf oldu işte.. bir ağırlık çöktü.. adet sancısı işte.. kırmızılar ayrılıyormuş gibi.. falan.. :) nasıl tarif edeceğimi şaşırdım kız

eften püften seyler,kac gündür evdeydi iznliydi,can sikintisindan bana sardi iste,camide sohbet vardi ,neymis giderken ona soracakmisim,o evde esek basimiymis,ben camiye giderken uyandi beyefendi,ben onu bekledim kalksin diye onca saat,sohbette 45 dk falan sürüyo,sacmaladi yani,bende bos dururmuyum,söylendik birbirimize,aksamdan beride hic konusmadik

evet canım... kontrole gittim herşey normal hormonlar da normal.. ama düzen yok işte.. evlenmeden önce saat gibiydim.. sonra bozuldu .. düzenleyici yardımcı olur inşallah..

pilini değiştir şaka bi yana evet bazılarının evlendikten sonra değişiyomuş ne ilacı kullanacaksın canım

evet erkekler bazen yapıyo benimkide bazen hiç umursamaz gittiğim yerleri bazende tirip yapar bana niye sorulmuyo diye benimde eşim evdeyken sararız birbirimize aynı sizin gibi bu adamlar emekli olunca hiç çekilmez ya :84:

evet erkekler bazen yapıyo benimkide bazen hiç umursamaz gittiğim yerleri bazende tirip yapar bana niye sorulmuyo diye benimde eşim evdeyken sararız birbirimize aynı sizin gibi bu adamlar emekli olunca hiç çekilmez ya :84:

aynen canim ya ,bazen erkek damarlari tutuyo iste,

eltim çaya çağırdı kızlar mantıda varmış ayıptır sölemesi birazdan gelcem yine

niye sölüyosun yaaaaaaaaa bende bu aralar aşeriyom vallaaaaa kısırlar dolmalar kagıt helvalar midyelerrr pisbogaz oldum haaaaaaabebek olsa normaldeee noli banaaaaaaaaa

afiyet olsun bacımmmm

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…