- 25 Kasım 2010
- 4.441
- 6
- 156
- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.221
hadi hayırlısı kız nerden anladın rahmine bişşey düştüğünü hele bi anlat bakim
bişiy düştü derken bebik değil :) öyle tuhaf oldu işte.. bir ağırlık çöktü.. adet sancısı işte.. kırmızılar ayrılıyormuş gibi.. falan.. :) nasıl tarif edeceğimi şaşırdım kız
bu yumurtlama günlerinde kocalara bişey oluyo benimkide motoru bozmuş iki gün boşa gitti
benimkininde beyin motoru bozuldu sanirsam
anladım inş gelmez kırmızılar belkide
zuzucuk nasılsın canım
bu yumurtlama günlerinde kocalara bişey oluyo benimkide motoru bozmuş iki gün boşa gitti
allah ne etmesin seniii
yok kesin geliyor... :) 37gün oldu bu ay... gelsin artık yaniii de düzenleyici ilaca başlayacağım..
düzensiz mi oluyosun canım sen
evet canım... kontrole gittim herşey normal hormonlar da normal.. ama düzen yok işte.. evlenmeden önce saat gibiydim.. sonra bozuldu .. düzenleyici yardımcı olur inşallah..
eften püften seyler,kac gündür evdeydi iznliydi,can sikintisindan bana sardi iste,camide sohbet vardi ,neymis giderken ona soracakmisim,o evde esek basimiymis,ben camiye giderken uyandi beyefendi,ben onu bekledim kalksin diye onca saat,sohbette 45 dk falan sürüyo,sacmaladi yani,bende bos dururmuyum,söylendik birbirimize,aksamdan beride hic konusmadik
evet erkekler bazen yapıyo benimkide bazen hiç umursamaz gittiğim yerleri bazende tirip yapar bana niye sorulmuyo diye benimde eşim evdeyken sararız birbirimize aynı sizin gibi bu adamlar emekli olunca hiç çekilmez ya :84:
eltim çaya çağırdı kızlar mantıda varmış ayıptır sölemesi birazdan gelcem yine
aynen canim ya ,bazen erkek damarlari tutuyo iste,
eltim çaya çağırdı kızlar mantıda varmış ayıptır sölemesi birazdan gelcem yine
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?