Ocak ayında da çalışacağım diyenler

ben bildiğin 3 harfli gibiyim
işim çok
canım sıkkın
hava baygın offffffffffffffffffffffffff

arada bi yerlebir oluyo maraller..hormonal galiba kadın değilmiyiz anam hormonlar yönetiyo bizi..
bende rapor almıştım 10 gün..evde evlilik programlerı izliyom..çok geyik oluyo haa...
onun dışında hava kapalı ve soğuk..karnım ağrıyo ara ara.. bende sizler gibiyim yani..
keşkem sizi biraz neşelendirebilseydim..

acep zuzunun yumurtlama gunu ne zmandı o yumurta takıbı yaptırdıydı

doktor ona yumurtasının catladıgını söylemişti.
kanda hcg döllenmeden 6 gun sonra yukselişe geçiyormuş inşallah onun da yükselir crafty kızzzzzzz

çkkk yokkk sızde bugun ışık yokkk acık neselendıreyım dedım oda olmadı en iyisimi ben komsuya gıdeyım unutma benı yı ızleyım hadı optum ayrı ayrı hepınızıı takmayınnnn

mavi mavi masmaviiiiiiiiiiii gozlerı boncuk maviiiiii bi gordum asıkkk oldumm bugelenn kımın yariiiiii

ben kendiadıma biraz çerpeşük bi haldeyim bugün sen nasılsın aşılama ne alemde

valla tutmadığını düşünüyorum ben..sol kasığımda bir hassasiyet var dokununca hareketle artan ağrım var..aşılama yapılırken bi kistim vardı o mu büyüdü yenisimi oluştu bilmiyorum..dinlenmeye çalışıyorum..p.tesi kopcak dananın kuyruğu..

premens ne yaaa türkçe konuşun kızlar anlamadım ben

premens: adet öncesi dönem canım
bazı kadın lar bu dönemde bazı sıkıntılar yaşıyo..
ben adetime 10 gün kala çok alıngan olurum herşeye ağlarım sinirli olurum
suratsız olurum falan...

öyle düşünme umutsuz olma lütfen inş tutmuştur dua edelim mesala fatihayı bol bol oku herşeye iyi geliyo inanarak okursan

öyle düşünme umutsuz olma lütfen inş tutmuştur dua edelim mesala fatihayı bol bol oku herşeye iyi geliyo inanarak okursan

evet yaaaa
inanırım faziletine çok
Fatiha-i şerifenin önemi hakkında birkaç hadis-i şerif meali de şöyledir:
(Fatiha ve Âyet-el kürsi okuyana, o gün cin ve şeytan zarar veremez, nazar değmez.) [Deylemi]

(Fatiha ile Âyet-el kürsiyi okuyana, o gün nazar değmez.) [Deylemi]

(Hayrı en çok olan sure Fatiha’dır, her derde şifadır.) [Beyheki]

(En faziletli sure Fatiha’dır.) [Hâkim]

(Fatiha suresi Allahü teâlânın gazabını önler.) [Şir’a]

(Fatiha suresi zehirlere şifadır.) [Ebu-ş-şeyh]

Bir sahabi, Fatiha suresini okuduğunu söyleyince Peygamber efendimiz buyurdu ki:
(Yemin ederim ki, Allahü teâlâ, ne Tevrat’ta, ne İncil’de, ne Zebur’da, ne de Furkan’da, o surenin benzerini indirmemiştir. O, namazlarda tekrar edilen yedi âyet olup, bana verilen Kur’an-ı azimdendir.) [Tirmizi]

Peygamber efendimiz, Cebrail aleyhisselamla otururken bir melek gelip dedi ki:
(Senden önce hiç bir peygambere verilmeyen, sadece sana verilen iki nurla seni müjdeliyorum. Bunlar Fatiha suresiyle, Bekara suresinin son âyetleridir. Bu ikisini okursan, istediğin mutlaka verilir.) [Müslim]

Bir kabile reisini yılan soktu. Eshab-ı kiramdan biri Fatiha suresini okuyunca, Allahü teâlânın izniyle hasta şifaya kavuştu. Kabile reisi, 30 koyun hediye etti. Sahabi, caiz olup olmadığını bilmediği için Peygamber efendimize sordu. Resulullah, (Ne okudun?) buyurdu. O da, Fatiha suresini okuduğunu bildirince, ona buyurdu ki:
(Fatihanın şifa olduğunu nasıl bildin? O koyunları, yanınızdakilerle paylaşın ve bana da bir hisse ayırın!) [Buhari]

Dua okuması bildirilen yerlerde, Fatiha okumak daha iyidir. Fatiha suresi, duaların en iyisini bildirmek için nazil oldu. İmam, Fatiha dediği zaman, herkesin sessizce okumaları iyi olur; çünkü duaların sonunda hamd etmek müstehabdır. Hamd etmenin en iyisi de, Fatiha okumaktır.

adet öncesi falan :)

pre mens
menstruasyon :adet
mens kısaltma
pre de tıbbı terım olarak önce demek oliiii

premens: adet öncesi dönem canım
bazı kadın lar bu dönemde bazı sıkıntılar yaşıyo..
ben çok alıngan olurum herşeye ağlarım sinirli olurum
suratsız olurum falan...

hımm anladım yani aynı benim durum bu adet öncesi benim kociş heray söler hiç çekilmiyosun regl döneminde diye artık ben premens dönemimdeyim dice havalıymış ismi yani

ben tekrar namaza başlamak istiorum
ama yüzüm yok bilio musunuz
sanki sadece bişi isteyince ibadet ediorum bölee kötü hissediorum kendimi
mesela üzgün ve ihtiyaçlı olunca dua edemem ben yüzüm olmaz
mutlu oliim şükür dua ağzımdan eksilmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…