Ocak ayında da çalışacağım diyenler

bu ay doktorada gitmicem... kolmende içmicem.. kılımı bile kıpırdatmıcam.
bu olay birraz kendime gelmeme neden oldu... o yıkılmış halim hiç bana göre değildi zuzu kendini çok kaptırdın sanki seneye menepoza gircen daha gençsin bi topralan dedim kendimee

iyi yapmışım dimi

bu arada hamile olan arkadaşların kocalarına yazıııııııkkkkkk

erigin kilosu 200 lira tanesi 8 lira olmuş valla aşereyim demeyin bütceyi sarsmayın

zuzuzcum hakkında hayırlısı olsun canım..ne güzel kendi kendine üstesinden gelmişsin..inşallah en kısa zaman da sağlıklı birşekilde yaşarsın o duyguları..senin idrarda çıktı kanda çıkmadımı??yada adetmi oldun ben onu anlayamadım??

kim laf etti bana kızzz kapı çaldı bi sıçradım yerimden kestaneler bi yanaaaaaa ben bi yanaaaaaaao halimi görseniz yerlere yatardınız yaaaaa

kızlaar akşama etli nohut ve bulgur pilavı yapıyorum..ne çorba yapayım bilemedim..
bi tiyo verin bakem bi...

aynen canım sana katılıyorum...ben her akşam 2 yasin okuyacağım dualarımda olacaksın..bu zor süreçde dua bize iyi gelicek canım..

dünden kalan kuru fasülye ve pilav var ama ben yemicemm eşim tok gelcek
bugun içimde süt içme istegi nasıl çogaldı varya 1litre süt içmişimdir inekte bile benim midemdeki kadar süt yoktur haaaaaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…