Ocak ayında da çalışacağım diyenler

tarantulalar gelmedi cnm
onu da kaynanası neden annene çok sık gidiyon diye haşlamış.. onu anlatıyordu kaynanam.
oturduk çay may içtik işte muhabbet sağdan soldan aralık topişine yazdıım okunmuş su bide:)

şeker ben kaçar
adam huysuzlanıo
şimdi gelmişim de üzerimi çıkarmadan pc ye oturmuşum da
yüzüne bakmamışım da :)
gidiim pış pışlıyım huysuz bebeğimi

selam kızlar neediysiniz??ben 3. aşılamaya başladım..dua edin kızlar..buda tutmazsa tüpbebeğe gidecem yaza..ooff oofff ne zormuş bebek yapmak yaa..:123:

eylül,ekim,kasım,aralık derken ocak ayına geldik yaw.İnşallah anne olmak için 2011,2012 diye yıllarıda saymayız burada .Özellikle ben gibi demirbaş olan eskiler.ne dersiniz ..

ben bu sefer tarih filan vermiyom kardeşim.bide böyle deneyek bakalım.hadi seneye görüşürük

ayneen dosthaneciğim taaa eylül topüşünden beri beraberiz
Rabbimmmmmmm mükafatlandırsın en hayırlı zamanda inşallah her birimizi
buralarda cokk sey öğrendik hepimiz
artık yenı gelenlere nasıl gebe kalınırın dısında

gebelık tecrubelerımızı anlatabılmek ümidiyle

bende geldim kızlar 4. denemede inş. güzel haberler veririm beklenen adet tarihim 18 ocak (inş. uzunnnnnnnn bir zamn beklerim gelmesini )
beklemek zormuş alllahım senelerdir bekleyenlere yardım etsin

biraz önce ovulasyon testi siparişi verdim.
bakalım adetim bitsin kullanmaya başlayacağım.

kızlar bu ovulasyon testi gereklimi zaten çocuk yapcaz diye insaat işcisi gibi hergün gayretli çalışıyoruz
bazen bir gün arayla tabi
ya birde ben anlamıyorum iki tarafta sağlıklı ve bebiş oluşumuna engel bişi yoksa neden olmuyo ???

günaydınnnn kızlarr;
biz başladık çalışmalara artık. ocak ayını nasıl beklicem bilmiyorum. hem heycanlı hem stresli bi durummuş bu. allah yardımıcımız olsun hepimizin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…