Ocak ayında da çalışacağım diyenler

aman neyse nerden aklıma geldiki şimdi
gül gibi karısını bırakıp ta gidecek ne vardı
salak herif etmeseydı ıntıhar.

coşalım eğlenelim okey atalım ya hadi gelin

ya kızlar nası iş anlamadım bi yere daha sordum ordada yok su ovulasyon testi. zaten ne istediniz diye sorduklarında Ovulasyon testi derken avu kelimesi bi garip çıkıyo ağzımdan allam yarebbim kırk kere soruyolar o ne diye.
ben 11 inde adet oldum 22 sinde başlamam mı gerek denemelere bir gün ara ile yoksa inat edip su testi bulup tam zamanında mı denemeliyim bilemedim. çok heycanlı bişeymiş bu kızlar yaaaa
zaman geçmiyo vallahi

canım ınternetten al hem daha ekonomık hem de ulaşılabilir...
iki gunde geliyor netten alınca

gunaydın kızlar;

medicalsekretercim bu ay böyle deneyelim dedi eşim bir gün ara vererek bidahaki ay alırız olmazsa dedi ki inşallah gerek kalmaz. :97:

beni yan topicten buraya gönderdiler
kırmızı kart yedim bugün,
tam zamanında geldi meret 17 dedim aralık 17 sabahı benimle

beni yan topicten buraya gönderdiler
kırmızı kart yedim bugün,
tam zamanında geldi meret 17 dedim aralık 17 sabahı benimle

hadi bakalım cnm bundan sonra hayırlı haberler inşallahhhhhhhh :97::97:
gün aşırı denicez mecburen de inşallah sistit falan olmayız
21 i benim günümdür a dostlarrrrr hadi bakalım deneme 1 2 deneme 1 2

merhaba kizlar
:79:
Bende bu topige ilk geliyorum bende bu ocakta dogum.kontrl. hapina baslamiyacam. 1 sene 1 aydir kullaniyorum ve artk bebek düsünüyrz dün jinekologuma gittik esimle dr. Folik asit verdi kan testi yapti bakalim 6 ay hamile kalamaya bilirsin dedi stres yapmayin dedi ama dedi senin yasin gec 23 yasindayim 2 ay icinde de kalabilirsin.

selaam milleett..bende geldim karabahtım kem talihim beni ocak topiğine attı..17 arlıkta kızardım..seneye kaldı bizim bebik..

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…