- Konu Sahibi medicalsecreter
-
- #1.681
cuk diye üstüne sormuşum zaten
alamam o zaman ama olsun napayım
kocam bakar bize
bakmazsa anama giderim
bişi dicem işten çıkacağına sen de rapor alsana
maaşın da işler ohh bal gibi
hem belki işten çıkartırlar sen çıkmadan
işsizlik maaşı alırsın bi süre
cnm ne diyimde izin alayım.
hamile olsam belkide..
ne biliim
bi dr bulsan ayarlasan
ne dersin
valla çok iyi olur aslında ama doktor falan yok ki hiç tanıdığım
slmmmmm kizlarrr ben hic iyi degilim yaaaa midem buöaniyorrr bacaklarim agriyorr kafami kaldiracak halim yokk konusmaya halim yokk yaa bu sekilde bir adet dönemi hic gecirmemistim yaaa:18:
slmmmmm kizlarrr ben hic iyi degilim yaaaa midem buöaniyorrr bacaklarim agriyorr kafami kaldiracak halim yokk konusmaya halim yokk yaa bu sekilde bir adet dönemi hic gecirmemistim yaaa:18:
geçmiş olsun ablacım..
kışın benim hep sancılı olur.üşütüyorum heralde.
sende üşüttüysen ondandır.
bende kışın sancılılardanım... sandalyede kıvranıp duruyorum... 18e kadar dayansam bari.. eşim gelince tüyerim eve.. yok böyle bir ağrı ya.. diş olsa dayanırım (dermişim, crafty diişçide durum ne :) )
öf bir an önce gece maksimum kalınlıkta ped almam laaaazım.... önerileriniz var mı kızlar.. ben yıllardır orkid kullanıyorum ama şu kalınlarından bulamıyorum.. gece varda istediğim kalınlıkta değil.. ilk 2 günüm berbat maalesef :S wc gitmekten bıktım artık değişmek için.. ne bu ya 1bucuk 2 saatte bir..
neden hep biz çekiyoruz allahım yaaa
iceri girmem disari cikmam ne bileyim neden böleyim yaaaaaageçmiş olsun ablacım..
kışın benim hep sancılı olur.üşütüyorum heralde.
sende üşüttüysen ondandır.
kiz adettim su an ne bileyimmm halimi hic begenmiyorum gidip yatayimmm halim hal degiltamam duymak ıstedıgın seyı soyluorummm hamıle olabılırsınnnsuan bende aynı duygular ıcerısındeyım de arada kasıgıma agrı gırıo kii hiççç girmezdii sonraa mide bulantısı yok ama olabılır yanı
gecmis olsun canim yaaaa olsun Allahtan gelene raziyizzzzzbende kışın sancılılardanım... sandalyede kıvranıp duruyorum... 18e kadar dayansam bari.. eşim gelince tüyerim eve.. yok böyle bir ağrı ya.. diş olsa dayanırım (dermişim, crafty diişçide durum ne :) )
öf bir an önce gece maksimum kalınlıkta ped almam laaaazım.... önerileriniz var mı kızlar.. ben yıllardır orkid kullanıyorum ama şu kalınlarından bulamıyorum.. gece varda istediğim kalınlıkta değil.. ilk 2 günüm berbat maalesef :S wc gitmekten bıktım artık değişmek için.. ne bu ya 1bucuk 2 saatte bir..
bende kışın sancılılardanım... sandalyede kıvranıp duruyorum... 18e kadar dayansam bari.. eşim gelince tüyerim eve.. yok böyle bir ağrı ya.. diş olsa dayanırım (dermişim, crafty diişçide durum ne :) )
KOTEX Gece al
dua edeceksin bana bol bol
dişçi ile de ctesi randevum var :)
KOTEX Gece al
KOTEX Gece al
ben kotexi sevemedim ya..
sert geldi bana niyeyse...
geçmiş olsun diş ağrısı fena olur ..
kotex hiç denemedim bu sefer rafa geri bırakmayım ozaman :) her seferinde matkete gittiğimde aynı şeyi yapıyorum farklı markalara bakıyorum ondan sonra neyse boşver bildiğinden şaşma diyorum kendimce.. yine orkid alıyorum :) bu sefer ikisinden de alayım ozaman :) en fazla kaçlı paketleri var onların cnmmhep büyük paket alırım da
ben orkid ultra uzun deo comfert (sanırım yanlış yazdım) deo fresh kullanıyorum çokda memnunum ne koku ne taşma hiç bişey olmuyo..
bende onu kullanıyorum da çok sık değişmek zorunda kalıyorum.. taşma olmasa da fazla birikmesi de iyi değil.. :S öf gidip bebek bezi alacam en sonundadermişim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?