Ocak ayında da çalışacağım diyenler

toplantıda ne olduğunu da demedi
endişeleniyoruz burda di mi ama!!!:18:

Kızlar nasılsınız ne var ne yok?
Bu ara çok yoğunum valla.
Işden çıkmayıda düşündüğüm için işleri aksatmamam lazım ki gelen hazıra gelsin.
Ee yokmu bebiş haberimiz.

boşver işleri.. öyle de böyle de arkandan konuşulacak bundan emin ol.. ben işten ayrılırken temmuzun 27si falandı.. ve tüm temmuzu işledim de çıktım ki hem mali müşavirlikten gelen arkadaşa zorluk olmasın yetiştiremez diye.. hemde yeni gelen elemana o işi yaptırmazlar diye.. herşeyi bitirdim teslim ettim gününe kadar.. ve arkamdan da işleri aksatıyor zamanında yapmıyor gibi konuşmuşlar.. arkadaşımdı müşavirlikte olan.. o da kızmış yeni gelen elemana hiç birşey göstermemiş.. :)

işim muhasebeydi.. ben elin özel sigortası için araştırma yapıyordum ya.. bu da en basit şikayetim.. ihale takibini 1kişi yapması gerekiyordu.. o salak ta bana yaptırıyordu.. kendi işimi önce yapardım sonra işim haricindekini de yetiştirirdim ve yine de memnun kalmazdılar.. heppppsiii aynı heeppsiii

ay ay pek de düşünceliymiş
ben olsam tüm klasörleri karıştırırdım
bilgileri gizli dosya falan yapardım

bizimkilerde öle cnm.ben eminim arkamdan konuşacaklarına da ne kadar az konuşsalar kardır. Dün toplantı yaptık şirket bu sene zararda sebebi beni gösterecekti patron utanmasa.o kadar sinirim bozulduki anlatamam.adamın gocunmadan her işini yapıyorum her tavrına katlanıyorum taktir etmiyoda beni suçlayacak nerdeyse.
Neyse bir kurtulsaydım burdan..

ay ay pek de düşünceliymiş
ben olsam tüm klasörleri karıştırırdım
bilgileri gizli dosya falan yapardım

hahah bende de öyle yapsaydım keşke diye düşündüm ayrıldıktan sonra yerime gelene sadece telefon görevi vermişler :) okadannn kızdım ki.. bir gün arıyor beni şu ürünün sağlık bakanlığı bilgisi nerde,dosya nerde diye.. aynen şöyle açıkladım..
bilgisayardda masaüstüne sol alt köşede büyük harflerle ÜRÜN SB TAKİBİ diye dosya var, aradığın ürünle ilgili bilgiyi orda bulabilirsin.. 1 ay sonra da işten çıkardıklarını duydum kızı hey gidi heey..

bir olay anlatayım sana.. eski çalıştığım yerde bayan patronlarımdan birini bayimiz aramış demiş ki X doktora sizin numarayı verdim gerekli malzeme ile ilgili bilgi verirsiniz falan diye, vermişler kadının numarasını doktor da onu arıyor bunlar görüşüyor (olanlardan haberim yok beni kimse aramıyor)
adam da bir malzeme istemiş ama depoda o malzeme o anda yanımızda yok.. hanım efendi de depodan getirip bana verecek kargolamak için... ama getirmiyor ve ben akşam olmuş tam otobüsten indim eve yürüyorum.. kadın arıyor beni diyor ki sen X doktora malzemeyi gönderdin mi.. bu konu ile ilgili benle görüşmediniz haberim yok dedim, kadın da diyor ki adama ben ne cevap vereyim şimdi neden dikkatsiz davranıyorsun.. neden sormuyorsun bişey gönderilcek mi diye falan.. lan gerizekalı diyesim geldi.. kargo 5te geliyordu bize ben bunlara saat 4te herzaman sorarım ekstradan gidecek bişi var mı diye.. yok dedi kendisi.. aklına gelmiş saat8de... diyo adamı ara durumu izah et.. dedim kusura bakmayın burda benim hatam yok ben sordum gidecek malzeme var mı diye siz hayır dediniz..dedim.. ay hatırlayınca gidip gırtlaklayasım geldi kadını, sabah ta işe gittiğimde pamuk gibi davrandı .. artiiss kadın

valla ya..boşuna milletin tasasını çekiyoruz.çok gerginim zaten bugünlerde..

kızlar yaa ben bu ay neden böyle oldum yaa geçe ay 16 da adet oldum bu ayda 14 gibi falan olmama lazım ama bende daha şimdiden göğüs şişmeleri tatlı krizleri başladı acaba bu ayda mı boşa gitti kırmızılar mı gelecek ki... :44::44:

cnm hiç bir fikrim yok..ama bence sende süşünme boşver..
akacak kırmızı yerinde durmuyo malum

selam kızlarrr
ne var ne yok diye bi bakayım dedim
var mı yeni haberler :26::26:
ben rapora çıktım çok şükür.açık hemde
serumlarla besleniyorumm :94::94:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…