talihsizlik derken canım ???? doktordan geldim şimdi tatlım.3 sağda 1 solda yumurtam var iğneye gene gerek yok dedi doktor. sağdakile 19 20 ve 21 mm soldaki 23 mm ymiş.şansımızda %40 mış. ilk kez doktordan çıkınca ağlamadım. hatta bugün doktor randevumu bile unutmuşum :)ki normalde eşime sabahtan itibaren sürekli derdim bugün o hatırlattı bna. şuandada ilk kez doktor sonrası bu kadar rahatım inanamıyorum kendime. ne yapayım diyorum vakti var elbet.bende senn gibiyim canım zayıflamaya çalışıyorum ve şuan her hareketimi düşünerek yapıyorum yumurtlama günlerinde sonra acaba diyerek hiç bir şey yapmıyorum ama bu ay o kadar takmıcam abartmamak koşulu ile rahat olucam bakalım hyırlısı
slm canım.şanslısın diyebilirim sana.çünkü ilk başladığım ay yani ocak ayında doktor bana adetliyken vajinal ultrasonla baktı.ayy o ne kötü bir his anlatamam.ben normal zamanda geriliyorum birde adetliyken korkunç oluyor.
görüntüsü ne güzeil değil mi canım.benimde doktor bakıp bana da anlatıo ekrandan.ölçüo kaç mm olduğunu.bir tane kocaman yanında boy boy uç tane daha vardı.
Canim senin adetinin kacinci gunuydu dun .masallah iyi cikmis yumurtaciklarbenimkiler daha kucuktu
canım 18.günü ama ben 33 günde bir adeet görüyorum adetime 15 gün var yani yarın yumurtlama günüm gibi duruyor :) sennkilede büyür canım geçen ay daha büyüktü 21 23 26 mm ydi 3 tane bu ay 4 ama olsun doktor umutluydu yine :)
canımm benimde senin gibi 4 yumoşumm var arkadan gelenlerde var dedi :) inş bi tanesi tutar yaaa doktoruım da maşallah dedibnm 11. günde boyutları 14 ve 15 mm ler büyük olanlar..ban çatlatma iğnesi verecek doktorummm öyle dedi ilişki günün kaçırmamamız için yptı bunu bence.inşşşşşş güzel haberler alırız bu ay bebişlerimizi bizimile olur..yumurtalarımız hücrelidir inş Allahımmm nasip ett
inş canım benm hücrelidir ne demek canım hiç duymadım ben onu???? senn erken büyüömüşlerçabuk çatlıccaklar o zaman :) hayırlısı cnım ya inş bakalım nasip artık :)
çatlatma iğnesiyle catlatcak ilişki zamnlarını söylemek içinn bakalım hayırlısıbişey sorcam çatlatma iğnesi olunca küçük olan yumurtalarım da mı çatlamış olcak peki yoksa sadece büyük olanlar mı?? hücrelide şöye oluyor cqnım kadın boş yumurta üretebiliyor yani yumurta oluyor ama içinde hücre olmuyor.hücre olmayıncada bebiş olmuyor canımmm..hücreyi ultrasonda göremiyorlar bence çünkü onlar için ne kadar cok yumurtaa o kadar iyi doktorlarımız öyle düşünüyor.inş kaliteli yumoşlarımız olur
yok canım olgunlaşmış olanlar çatlıcak sadece. ben o boş yumurta olayını bilmiyordum ya hepsi öyleyse testii falan yok mu ki bunun( ilk kez duydum ben .çatlamayan yumurtalar da olabilri canım onlarda yokoluyor rahimde. mesela benm doktorum 23 mm olandan çok umutluyum o çatlar 24 saate dedi. ki benm diğerleride 19 20 21 mm ydi
banda gecen ay vermedi iğne bu ay verdi.dediğim gibi çalışma oldumu vs diye sordu adetime kadar demişti biz erken bıraktık...insan çalışınca cok zor oluyor yaa doktoruma anlttım bu ay oda çatlatma iğnesi yzcam dedi tmm dedim hayırlısıküçük yumoşlarımmada etki etcek o zaman desene onları kurutcakk..hayırlısı bir tanesi tutusunda inşşş
Yaaaa gercekten şanslıymışımm ozmnnnama bgn kaçış yok :))
Ya bide bnm klomençarşamba günü bitti bna dediki perşembede al cuma gel dedi bişi olma dimi ya:44:
Bgn 1de randevum heyecanlıyımmm :)) çarşamba gittiğimde bitabe belirgin vardı sol tarafta 12cm di :) dr sol tarafta güzel gelişmeler var dedi ama tek bitaneyle kalmaz umarım yaa(
Eşimde pazartesi döncek o gün 11.günüm oluo umarım ozmna kadar çatlamazz
BENM KARŞIYADA ekran koymuşla canım yattığın yerden görüyorsun :))) düşünsene yumurtya bu kadar sevniyoruz bebeği görsek neler olur :))
harika olurdu eminim.o zaman koşa koşa giderdim doktora sanırım
bende 27.de oluyorum. 12. gunumde 23,15,13 mm olmak uzere 3 taneydi. dediğin gibi aynı oluyor ozaman canım :)canım 18.günü ama ben 33 günde bir adeet görüyorum adetime 15 gün var yani yarın yumurtlama günüm gibi duruyor :) sennkilede büyür canım geçen ay daha büyüktü 21 23 26 mm ydi 3 tane bu ay 4 ama olsun doktor umutluydu yine :)
bende 27.de oluyorum. 12. gunumde 23,15,13 mm olmak uzere 3 taneydi. dediğin gibi aynı oluyor ozaman canım :)
böyle böyle gezsek keşke ortalıklarda
Kızlarrr(
Sanırım ben bu ay klomeni boşa kullandımm(
Hani boğazım kötü diodum yaa bgn sbh doktora gittim ciddi boğaz enfeksiyonun var dedi antibiyotik yazdı..mutlaka kullanmalısın dedi bebeği bu ay erteliceksiniz dedi(
Şimdi dier doktoruma geldim yumurtalara bakcak ama boşunaa(
Bu ayıda kaçırdıkk(
hakkımızda hayırlısı olsun canım. önce sen iyi olacaksın ki mucizende gerçekleşsin. sen kötü düşünememeye çalış yınede. cevreden hep duyuyoruz hiç ummadığımız bir anda oluyor dıyegeçmiş olsun. sen kendine cok dikkat et yeterki
ilk klomenden sonra hemen aşılamamı yapılırmıssSaol cnmm teşekkür ederimm..dier doktoruma ggirdimm ben sana bi antibiyotik yazcam onu kullancaksın başka kullanma dedi, yumurta gelişimin çok çok ii dedi,çatlatma iğnesi verdi pazar sabah vurcak..amann yaa bîlemedim napsam şimdi zararı olmazmıı(
Bide aşılama dio yaa manyakk daha ilk klomen kullanışım hemen aşılama saçma deilmi hemm daha tüplerime bile bakmadı yaa açıkmı kapalımı bilmioo..puff doktorumu değiştirscm beennn(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?