ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

Saol cnmm teşekkür ederimm..dier doktoruma ggirdimm ben sana bi antibiyotik yazcam onu kullancaksın başka kullanma dedi, yumurta gelişimin çok çok ii dedi,çatlatma iğnesi verdi pazar sabah vurcak..amann yaa bîlemedim napsam şimdi zararı olmazmıı (
Bide aşılama dio yaa manyakk daha ilk klomen kullanışım hemen aşılama saçma deilmi hemm daha tüplerime bile bakmadı yaa açıkmı kapalımı bilmioo..puff doktorumu değiştirscm beennn (

Eet cnm rahim filmiyle belli oluo bnde korkyorum ondan yaa puff (
Aynenn yaa delii gbi tutmuş aşılama yapalım dio,biz daha 6aydır denioruz ve bunun 3ayını boş geçtik iş seyahatleri dolayısıyla..bu ne acele..

Aynenn yaa delii gbi tutmuş aşılama yapalım dio,biz daha 6aydır denioruz ve bunun 3ayını boş geçtik iş seyahatleri dolayısıyla..bu ne acele..

Canjm sizjn daha cok yeniymiste ya.ben 5.6 aydir denerken doktora gitmistim. Resmen bbi sene dolunca gel dedi yani :-D

umudunu kaybetme canım.hiç belli olmaz bir mucize gibi çıkar gelir inş bebeğin.

aynen bende çok korkuyorum rahim filminden.ayrıca doktor çok acele etmiş aşılama için bence.ben üçüncü klomen ayındayım.doktor mayısa kadar devam mayısta rahim filmi dedi.yani 5.ay olacak.zaten klomen de en fazla 6 ay kullanılıyor die biliyorum.ardından aşılama olur sanırım.ama inş hiçbirimiz için gerek kalmaz.benim ağır pco lu komşum klomenin 4.ayında hamile kaldı bu ay.birlikte aynı doktora gidiyoruz ve doktor bana olur hiç dert etme dedi.ona da olur ama gecikir demişti.nasip onunmuş.hamileyim die geldi salı günü.sevinsem sevinemedim.üzülsem üzülemedim.ama içim bir garip oldu.rabbim bize de nasip etsin inş.salatı tefriciye okuyorum kızlar ben.yani 4444 dua varya onu.bununla hamile kalan bir sürü bayan olmuş nette okudum.şu an 4 gündür 600 lere ancak geldm bakalım bitirebilecek miyim

Canjm sizjn daha cok yeniymiste ya.ben 5.6 aydir denerken doktora gitmistim. Resmen bbi sene dolunca gel dedi yani :-D

Eet cnm biz yeniyiz ama bnm eşimde varikosel var çok ileri deil ama var bide bnm kalbimde rahatsızlığım var biran önce hamile kalıp doğum yapmam lazım oyüzden acele edio sanırım..

umudunu kaybetme canım.hiç belli olmaz bir mucize gibi çıkar gelir inş bebeğin.

İnşallahhh canımm..biraz araştırma yaptımm hamileyken bile kullanan çok var antibiyotik napalım artk kullancam öbür türlü daha kötü olcamm..

Eettt çok acele etti..ztn ben kabul etmedimm başka doktora gittim delimisin geldin git keyfine bak 1yıl dolmadanda gelme dedi :))
Yaa işte hiç belli olmuoki cnmm nasip bu gercekten ona inan

canım benim yumurtalar genellikle yuvarlak görünüyor.bu usg de sanki tam yuvarlak değil.yani bilemedim ki.:26:
yumurta mı acaba :26:

Dr um bisi demedi ki bana ama yumurtalarin var dedi bisi dedi ama tam anlamamisstimm

Dr um bisi demedi ki bana ama yumurtalarin var dedi bisi dedi ama tam anlamamisstimm

Yumurta canım bunlar. Farklı açıdan görünüyor sadece. Kaçıncı günüde çekildi görüntü? Henüz yeni gelişiyorlar gibi görünüyor.
Maşallah bir süre yumoşun olmuş. İnşallah çatlar da bebiş yerleşir 😄

Son düzenleme:
Kızlar,
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl olunuyor bilen var mı?
İnternette 14., 15. gün oluyor diyorlar. Kafam karıştı! Ben iğneyi 10. günümde vuruldum yumurtam erken oluştuğu için. Bugün 21. günüm. Normalde 28 şubatta regl olmam gerekiyordu bu ay. Ama iğneden sonra 14 gün sayınca 24 şubatta olmam gerekiyor. Hangisini bekleyeceğimi şaşırdım.
Geçen cumadan beri de sürekli regl olacak gibi kasıklarım ağrıyor, mide yanması, bulantı, bel-bacak ağrısı, yorgunluk, göğüs ağrısı hepsi var. Artık psikolojik hamile oluyorum sürekli😁
Hangi belirtiyi neye yorsam bilemiyorum.

Son düzenleme:

Ayy canm sana bisi diim mi? Bu kistimin oldugu ay ki usg. Sat 25 ocak idi. Ben 6 martta gittigimde bu goruntuyu aldi dr. Oda sasirdi hemn kist var hemde adet zamanin ecmis ama yumurtalarin var dedi... Eski bi usg yani.. Yeni olanda da var adetliyken cekmisti dr kist haricinde 2 tane yumurta gorunuyo dr cok iyi demisti. Klomen den sonra kontrole gidicem bakalm o zaman ne olcak. Bana bosuna klomen verdi sanki cunku benim yumurtlamam cook iyi

Buda adetimin 3. Gunu ...

Klomenden once .. Yumurtan var demisti dr...

Beni kontrol icin adetin 12. gunu caardi. Ya cok gec degil mi??

Aynı durumu ben de yaşadım canım ya. Doktor hiç yumurtlama takibi yapmadan klomen verdi geçen ay. 7 tane hiç işe yaramayan yumurtam oldu. Geçen ay boşa gitti. Doktorumu değiştirdim. Yeni doktor çok iyi. Yumoş takibi yapalım dedi, bir yumurtam oldu. Çatlatma iğnesi verdi.
Klomen bana da fazla etki yaptı senin gibi.

şu anda bende bu sorunun cevabını arıorum.iğneyi 17 martta oldum.test için kaç gün beklemem gerekiyor acaba :26:

şu anda bende bu sorunun cevabını arıorum.iğneyi 17 martta oldum.test için kaç gün beklemem gerekiyor acaba :26:

8-10 güne ancak iğnenin etkisi azalır ve kanda çıkar diyorlar genelde. Kimisi iğneden sonra 10.gün yapmış, çıkmış. Öyle okudum.
İnsan sabredemiyor değil mi!

8-10 güne ancak iğnenin etkisi azalır ve kanda çıkar diyorlar genelde. Kimisi iğneden sonra 10.gün yapmış, çıkmış. Öyle okudum.
İnsan sabredemiyor değil mi!

aynen öle.ben şu an belirti aşamasına gelmedim henüz.bugün ve pazar günü ilişki dedi doktor.önümüzdeki hafta çıkar yavaş yavaş adet mi hamilelik mi belirtiler.ne kadar zormuş beklemek....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…