- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
hakkımızda hayırlısı olsun canım. önce sen iyi olacaksın ki mucizende gerçekleşsin. sen kötü düşünememeye çalış yınede. cevreden hep duyuyoruz hiç ummadığımız bir anda oluyor dıyegeçmiş olsun. sen kendine cok dikkat et yeterki
ilk klomenden sonra hemen aşılamamı yapılırmıssBANA bu ay çatlatma bile vermedi. eğer bu ay gebelik olmazsa gelecek ay vercek heralde onu .
tüplerin açık kapalı olması rahim filmiyle belli olmuyor mu canım . ben ondan korkuom ya. inşallah onlara gerek kalmadan hamile oluruz.
Eet cnm rahim filmiyle belli oluo bnde korkyorum ondan yaa puff(
Aynenn yaa delii gbi tutmuş aşılama yapalım dio,biz daha 6aydır denioruz ve bunun 3ayını boş geçtik iş seyahatleri dolayısıyla..bu ne acele..
Kızlarrr(
Sanırım ben bu ay klomeni boşa kullandımm(
Hani boğazım kötü diodum yaa bgn sbh doktora gittim ciddi boğaz enfeksiyonun var dedi antibiyotik yazdı..mutlaka kullanmalısın dedi bebeği bu ay erteliceksiniz dedi(
Şimdi dier doktoruma geldim yumurtalara bakcak ama boşunaa(
Bu ayıda kaçırdıkk(
Eet cnm rahim filmiyle belli oluo bnde korkyorum ondan yaa puff(
Aynenn yaa delii gbi tutmuş aşılama yapalım dio,biz daha 6aydır denioruz ve bunun 3ayını boş geçtik iş seyahatleri dolayısıyla..bu ne acele..
Canjm sizjn daha cok yeniymiste ya.ben 5.6 aydir denerken doktora gitmistim. Resmen bbi sene dolunca gel dedi yani :-D
umudunu kaybetme canım.hiç belli olmaz bir mucize gibi çıkar gelir inş bebeğin.
aynen bende çok korkuyorum rahim filminden.ayrıca doktor çok acele etmiş aşılama için bence.ben üçüncü klomen ayındayım.doktor mayısa kadar devam mayısta rahim filmi dedi.yani 5.ay olacak.zaten klomen de en fazla 6 ay kullanılıyor die biliyorum.ardından aşılama olur sanırım.ama inş hiçbirimiz için gerek kalmaz.benim ağır pco lu komşum klomenin 4.ayında hamile kaldı bu ay.birlikte aynı doktora gidiyoruz ve doktor bana olur hiç dert etme dedi.ona da olur ama gecikir demişti.nasip onunmuş.hamileyim die geldi salı günü.sevinsem sevinemedim.üzülsem üzülemedim.ama içim bir garip oldu.rabbim bize de nasip etsin inş.salatı tefriciye okuyorum kızlar ben.yani 4444 dua varya onu.bununla hamile kalan bir sürü bayan olmuş nette okudum.şu an 4 gündür 600 lere ancak geldm bakalım bitirebilecek miyim
İns canmmmmmmm)) Eki Görüntüle 1031914
Bunlar yumurta mi kizlar adetime az kala cekilmis bi usg bu gecen ay
canım benim yumurtalar genellikle yuvarlak görünüyor.bu usg de sanki tam yuvarlak değil.yani bilemedim ki.:26:
yumurta mı acaba :26:
Dr um bisi demedi ki bana ama yumurtalarin var dedi bisi dedi ama tam anlamamisstimm
Yumurta canım bunlar. Farklı açıdan görünüyor sadece. Kaçıncı günüde çekildi görüntü? Henüz yeni gelişiyorlar gibi görünüyor.
Maşallah bir süre yumoşun olmuş. İnşallah çatlar da bebiş yerleşir 😄
Yumurta canım bunlar. Farklı açıdan görünüyor sadece. Kaçıncı günüde çekildi görüntü? Henüz yeni gelişiyorlar gibi görünüyor.
Maşallah bir süre yumoşun olmuş. İnşallah çatlar da bebiş yerleşir 😄
Aynı durumu ben de yaşadım canım ya. Doktor hiç yumurtlama takibi yapmadan klomen verdi geçen ay. 7 tane hiç işe yaramayan yumurtam oldu. Geçen ay boşa gitti. Doktorumu değiştirdim. Yeni doktor çok iyi. Yumoş takibi yapalım dedi, bir yumurtam oldu. Çatlatma iğnesi verdi.Ayy canm sana bisi diim mi? Bu kistimin oldugu ay ki usg. Sat 25 ocak idi. Ben 6 martta gittigimde bu goruntuyu aldi dr. Oda sasirdi hemn kist var hemde adet zamanin ecmis ama yumurtalarin var dedi... Eski bi usg yani.. Yeni olanda da var adetliyken cekmisti dr kist haricinde 2 tane yumurta gorunuyo dr cok iyi demisti. Klomen den sonra kontrole gidicem bakalm o zaman ne olcak. Bana bosuna klomen verdi sanki cunku benim yumurtlamam cook iyi
Eki Görüntüle 1031990
Buda adetimin 3. Gunu ...
Klomenden once .. Yumurtan var demisti dr...
Beni kontrol icin adetin 12. gunu caardi. Ya cok gec degil mi??
Kızlar,
Çatlatma iğnesinden kaç gün sonra regl olunuyor bilen var mı?
İnternette 14., 15. gün oluyor diyorlar. Kafam karıştı! Ben iğneyi 10. günümde vuruldum yumurtam erken oluştuğu için. Bugün 21. günüm. Normalde 28 şubatta regl olmam gerekiyordu bu ay. Ama iğneden sonra 14 gün sayınca 24 şubatta olmam gerekiyor. Hangisini bekleyeceğimi şaşırdım.
Geçen cumadan beri de sürekli regl olacak gibi kasıklarım ağrıyor, mide yanması, bulantı, bel-bacak ağrısı, yorgunluk, göğüs ağrısı hepsi var. Artık psikolojik hamile oluyorum sürekli😁
Hangi belirtiyi neye yorsam bilemiyorum.
şu anda bende bu sorunun cevabını arıorum.iğneyi 17 martta oldum.test için kaç gün beklemem gerekiyor acaba :26:
8-10 güne ancak iğnenin etkisi azalır ve kanda çıkar diyorlar genelde. Kimisi iğneden sonra 10.gün yapmış, çıkmış. Öyle okudum.
İnsan sabredemiyor değil mi!
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?