ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

Kesinlikle oyle . Ama kafaya takmamakta elde degil.kazara hamile kalanlara imreniyorum resmen. Nasil bi bunye bilmiomki hersey normalse problem ne acaba. Yum. Mu kalitesi spermmi.yoksa bulusamiyorlarmi

aynen bende imreniyorum canım.bir bakıyorlar hamile.ay nasıl oluyor bize de anlatsalar.aynı şeyi bende düşündüm dün.yumurta yeterli büyüklüğe ulaşıo ama kalitesi mi iyi değil.yoksa sperm yumurtaya mı ulaşamıo die.sonuç ne oldu biliomusun ? bu gece rüyamda kasığımın sağ tarafı açık.tüpleri ve tüpteki yumurtayı görüyormuşum.yumurtayı elime alıp çay bardağına koyuyorum.içine sperm boşaltıp tekrar tüpün içine koyuyorum.hadi bakalım şimdi de olma da göreyim seni diyorum birde.bir uyandım töbe töbe dedim.ben ne yapıyorum. evde kendi imkanlarımla nerdeyse tüp bebek yapmış oldum anlayacağın. sen şimdi gel bu kafanın rahat olmasını bekle:44:

kızlar doktordan geldim az önce.iğne etkisini göstermiş çatlamış yumurtalar dedi.(sanki iğnesiz çatlamıyor gibi )
cuma ve pazar ilişki dedi.çok yoğıundu konuaşacaklarımın yarını konuşamadım tabi ve sinir oldum bu duruma.
sonuç olarak pazar gününden sonra beklemeye geçiyoruz dedi.
günde iki saat tempolu yürüyorum sorun olur mu dedim.yürüyorum ama kafamda hep şu var;acaba ben yürürken vücudum sarsılıyor.bebek varsa ve tutunmaya çalışıyorsa zarar veriyor olabilirmiyim die.:26:
hiçbir sorun olmaz dedi.progestana başlıyorum tekrar bugün.
eğer olursa bebeğin daha iyi tutunması içinmiş.
işte böle bakalım ne olacak....:44:

ay bizde yumurta uzerine cok espri yapıyoruz. eşim dalga geçiyo sürekli. yumurta varmı falan diye. yanlıslıkla karnıma falan değiyo yumurtalara bişe olmusmuki çatladılarmı yoksa diyor :) o yumurtaların zarı mı var nasıl catlıcak diyor .garibim şaşırdı iyice. ruyalarımızda hayra çıksın inş. canım. bende ıkı uc seferdır dışlerımınn dokuldugunu görüyorum. kafayı boşaltmayı bir becersem. tatile gitsek diyorum ama valla orda bile aklıma gelir benim

bende okul çıkışı gidicem canım randevum 4 te. bakalım neler olmuş orada:) bir dahaki gittiğinde sorarsın sormak istediklerini. yürüyüş benmde kafama takılıyordu canım bende 1 saat yürüyorum zararı var diye korkuyordum bilgilendime için çok sağol :) hayırlısı olsun canım tutunur inşallah bebeğin

ooo o çok kötüymüş canım ya benm eşim hayatta sabah 5 te kalkamaz yani imkansız resmen hiç yatmamamız lazım :)) bizim geçen ay felakette resmen soğumuştum. bu ay hiç zorlamıyoruz gün aşırı ama takip etmeden isteyerek bebek için değil birbirmiz için yapıyoruz o zaman daha rahat oluyor bu ay gerçekten rahatım doktora gittiğimde de durum değişmez umarım .

aynen benimde aklıma gelir canım.bize tatil çözüm değil.bende az önce doktordan çıkınca aradım eşimi.anlatıyorum telde.bir türlü söyeleyeceklerimi toparlayamadım şey yapın dedi diyorum sonra tekrarlıyorum.eşimde diyor ki zaten yapıyoruz deseydin dio.sen liste veriyorsun bizde uymak için şekilden şekile giriyoruz deseydin dio.tavuk musun sen hayatım yumurtaların var dio.yazık onlar da ne hale geliolar sayemizde

benim eşimde kalkmıo sabah te canım.en iyi ihtimal işe gitmeden 8 gibi oldu bu güne kadar.ki o saatte bile işkence gibi geliyor insana.eşimi görünce bir haller oluo bana artık.:44: geçtiğimiz ay bir talihsizlik mi yaşadın canım sen ?

faydalı olabildiysem ne mutlu bana canım. merakla bekliyoruz haberlerini.inş güzel haberlerle gelirsin.ben korkuyorum mesela ani hareketlerden.varsa benim yüzümden tutunamazsa die.birde hamile olsam demekki hiç kalkmıcam oturduğum yerden.birşey olacak die

talihsizlik derken canım ???? doktordan geldim şimdi tatlım.3 sağda 1 solda yumurtam var iğneye gene gerek yok dedi doktor. sağdakile 19 20 ve 21 mm soldaki 23 mm ymiş.şansımızda %40 mış. ilk kez doktordan çıkınca ağlamadım. hatta bugün doktor randevumu bile unutmuşum :)ki normalde eşime sabahtan itibaren sürekli derdim bugün o hatırlattı bna. şuandada ilk kez doktor sonrası bu kadar rahatım inanamıyorum kendime. ne yapayım diyorum vakti var elbet.bende senn gibiyim canım zayıflamaya çalışıyorum ve şuan her hareketimi düşünerek yapıyorum yumurtlama günlerinde sonra acaba diyerek hiç bir şey yapmıyorum ama bu ay o kadar takmıcam abartmamak koşulu ile rahat olucam bakalım hyırlısı

geçen ay felakette resmen soğumuştum.. dediğine göre sordum canım.bu arada yumurtalar çok güzel gelişmiş oldukça güzel büyümüşler maşallahh inş bebişe dönüşürler de daha çok seviniriz.

bu yüzde 40 olayını tıp fakültesinde iyi ezberletmişler sanırım bizim doktorlara benimkide ilk kez bu ay %40 yada 15 demedi.çok yoğundu zaten konuşamadık..bencede vakti var canım.o zaman geldiğinde biz istemesekte gelecek bu bebekler ben inanıyorum.bende rahat olmaya çalışıyorum.düşünmemeye gayret ediyorum.dikkatimi başka şeylerle dağıtmaya çalışıyorum.bakalım geçen ay ayın 4 kırmızılar geldi.bu ay için internetten hesaplatıyorum 31 yada 1 i gösterio.:26:

bende 4 ünde olmuştum ama malesef benm adet döngüm uzun 31 di önceden 2 aydır düzensiz 2 3 gün gecikiyor ondan 4 ünde bekliyorum ama bu ay civanperçemi içtim erkende gelebilr. walla öyle canım kendimizi ne kadar parçalasakta vakti değilse olmuyor ve birgün pes ettim dediğimiz anda geliverecek. ben bu ay inandırdım kendimi çok güzel ikna ettim. rabbime çok dua ettim dayanma gücü isityorum takmıyım bu konuyu artık rahatlıyım diye. ve şuan gerçekten rahatım. ben zayıflamaya odaklandım canım şuan aklımda sadece o var.

inşallah canım benm. geçen ay ilişki benide eşimide çok zorladıydı tatlım o yüzden dedim. yumurtalar iyi sayıda geçen aydan bir fazla.geçen ay bağımsızdılar bu ay 3 ü yanyana çok hoştu :))

Bende varimm bende varimmm ilk defa kullaniyorum.

sende hoşgeldin canım ilk bebek mi gelişti mi yumurtaların ?

İns gelismistirrr:) bgun hapin ikinci gunu idrar skligi ve kasimlarimda agri varrr cok kotuuu kontrolum 28 martta bakalimmmm insllahhhh

Slmmm şekerlerrr :))
Dün doktora gtcektimm yaa doktor alttan bakcaktı kanamamda daha devam ettiği için bakamadı :)) üstten baktı sol tarafta güzel gelişmeler var dedi :)) klomeni bgnde al cuma gel dedi,yarın gitcem bakalımm alttan muayene etcek pöfff
Yarın yazcam size :)) ii uykular şimdilikk :))

slm canım.şanslısın diyebilirim sana.çünkü ilk başladığım ay yani ocak ayında doktor bana adetliyken vajinal ultrasonla baktı.ayy o ne kötü bir his anlatamam.ben normal zamanda geriliyorum birde adetliyken korkunç oluyor.

İns gelismistirrr:) bgun hapin ikinci gunu idrar skligi ve kasimlarimda agri varrr cok kotuuu kontrolum 28 martta bakalimmmm insllahhhh

iyi haberlirini bekliyoruz canım.inş gelişir yumurtaların ve bebişe dönüşür.

inşallah canım benm. geçen ay ilişki benide eşimide çok zorladıydı tatlım o yüzden dedim. yumurtalar iyi sayıda geçen aydan bir fazla.geçen ay bağımsızdılar bu ay 3 ü yanyana çok hoştu :))

görüntüsü ne güzeil değil mi canım.benimde doktor bakıp bana da anlatıo ekrandan.ölçüo kaç mm olduğunu.bir tane kocaman yanında boy boy uç tane daha vardı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…