- 17 Temmuz 2013
- 1.792
- 622
- 173
Aynı durumu ben de yaşadım canım ya. Doktor hiç yumurtlama takibi yapmadan klomen verdi geçen ay. 7 tane hiç işe yaramayan yumurtam oldu. Geçen ay boşa gitti. Doktorumu değiştirdim. Yeni doktor çok iyi. Yumoş takibi yapalım dedi, bir yumurtam oldu. Çatlatma iğnesi verdi.
Klomen bana da fazla etki yaptı senin gibi.
Sansa birakmak mi istemedi blmiyorum belki yeterli sayiya ulasmak icin vermistir blmiyorum ama acayip sancim var .. Kasiklarim cok agriyo.. Bana igne verir mi bilmiyorum ama 28 martta gel dedi. Guya yumos takibi yapicak ama cok gec gibi geldi bana da bakalmsat 17 mart. Oda ilacla...
İnşallah regl olmazsın. Kırımızılar yerine, bebiş haberi gelir.
Kuzlarr slmm
Ya bu çatlatma iğnesini yarın yaptırmam gerekioda nerde yaptırabilirm sizce??herhangi bi acilde yaparlatmı??
Nerde yaptirdin acaba bende bilgi alabilir mym ayni dertten bende de var ama nereye yaptircam blmiyom
Bende acilde yaptirdim canim.yapiyorlar hic merak etme ;-)Tatlım daha yaptırmadım ama 5gbi medical parka gtcm acil kısmına orda yaparlar heralde die düşünüorumm..iğneye bakabilen biri olsam kendim yaparımda hiç bakamıorum(
Tatlım daha yaptırmadım ama 5gbi medical parka gtcm acil kısmına orda yaparlar heralde die düşünüorumm..iğneye bakabilen biri olsam kendim yaparımda hiç bakamıorum(
Bugün kırmızılar geldi benim ne yazık ki 😢
Canım çok sıkkın! Çatlatma iğnemin tam 14. günü oldum. Yani bu ay 23. günümde regl olmuş oldum.
Çok çok sancılı başladı ama.
Bu ay rahim filmi ve spermiyogram isteyecek doktor. Onlarda sorun yoksa biraz doktora gitmeye ara vereceğim. Çok yıprandım😩
Umarım sizin iyi haberlerinizle avunurum bu ay kızlar
Bende acilde yaptirdim canim.yapiyorlar hic merak etme ;-)
Yaptıramadımkii yaa reçete istedilerrr( napcammm şimdii..yarın doktoruma gideim diorum çatlamışsa gerek kalmaz ztn işte bnm ztn çatlamasında bi problemimde yok ama pufff
Bugün kırmızılar geldi benim ne yazık ki 😢
Canım çok sıkkın! Çatlatma iğnemin tam 14. günü oldum. Yani bu ay 23. günümde regl olmuş oldum.
Çok çok sancılı başladı ama.
Bu ay rahim filmi ve spermiyogram isteyecek doktor. Onlarda sorun yoksa biraz doktora gitmeye ara vereceğim. Çok yıprandım😩
Umarım sizin iyi haberlerinizle avunurum bu ay kızlar
Yaptıramadımkii yaa reçete istedilerrr( napcammm şimdii..yarın doktoruma gideim diorum çatlamışsa gerek kalmaz ztn işte bnm ztn çatlamasında bi problemimde yok ama pufff
çok ilginç canım ilk kez duyuorum bunu.
evet doktoruna danışabilirsin en mantıklısı bu sanırım.yada sabah erkenden bir sağlık ocağında da yaptırabilirsin.
benimde çatlama sorunum yok.iki aydır kendiliğinden çatlıyordu.
ama bu ay bende anlamadım doktor iğne verdi.
17.martta yaptırdım.bugün 6. gün bakalım ne olacak
Bnde şaşırdımm yaa sinirde oldumm..alıp kendim vurcaktımm :))
Yarın sbhtan randevu almaya çalışcam bakalım öğlen okuldan çıkınca giderim artık hem kontrol olur hem iğneyi kendi vurur..ya bnmkide kendiliğinden çatlıo aslında ama verdi bakalım nolcakk..
Sayma günleri bırak akışına cnmm..ben daha önce bi kere sadece çatlatma iğnesi olmuştum ve 20.gün regl oldum iğneyi vurulduktan smra..
Benim vücudum bu ay beni kandırdı. Aynı şeyleri yumurtamın çatlamasından, regl olana kadar yaşadım.saymamaya çalışıyorum ama nafile.
bir yandan da belirti arıyorum kendi kendime.
mesela yaklaşık 3-4 gündür rahmin sol tarafında nabız atışı gibi birşey hissediyorum.sanki kalbim orada atıyor.ani hareket yaptığımda oraya ağrı saplanıyor.
önce acaba diorum.sonra geçtiğimiz ay sağ tarafta da 2 gün yaşamıştım bunu.kısaca bilmiyorum artık
Bencede canim.gercekten ihtiyacimiz var unutlanmaya her ay bir yigin belirti yasiyoruz bos cikiyor.su an cevremde 8 tane hamile var ikisi hafta sonu dogum yapti.simdi sen gel su ortamda regl olunca uzulme.dunya basima yikilio resmen.hic olmayacak korkusu kapliyor.dua etmekyen uyku uyuyamiyorum.gordugum her duayi okuyorum.bilmiyorum ne olacak :-(Benim vücudum bu ay beni kandırdı. Aynı şeyleri yumurtamın çatlamasından, regl olana kadar yaşadım.
Umarım seninkiler gerçekten gebelik belirtisidir canım. İyi haber almaya ihtiyacı var bu başlıktakilerin 😁
Tatlım daha yaptırmadım ama 5gbi medical parka gtcm acil kısmına orda yaparlar heralde die düşünüorumm..iğneye bakabilen biri olsam kendim yaparımda hiç bakamıorum(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?