ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

Sansa birakmak mi istemedi blmiyorum belki yeterli sayiya ulasmak icin vermistir blmiyorum ama acayip sancim var .. Kasiklarim cok agriyo.. Bana igne verir mi bilmiyorum ama 28 martta gel dedi. Guya yumos takibi yapicak ama cok gec gibi geldi bana da bakalm sat 17 mart. Oda ilacla...

İnşallah regl olmazsın. Kırımızılar yerine, bebiş haberi gelir.

Kuzlarr slmm
Ya bu çatlatma iğnesini yarın yaptırmam gerekioda nerde yaptırabilirm sizce??herhangi bi acilde yaparlatmı??

Kuzlarr slmm
Ya bu çatlatma iğnesini yarın yaptırmam gerekioda nerde yaptırabilirm sizce??herhangi bi acilde yaparlatmı??

Nerde yaptirdin acaba bende bilgi alabilir mym ayni dertten bende de var ama nereye yaptircam blmiyom

Nerde yaptirdin acaba bende bilgi alabilir mym ayni dertten bende de var ama nereye yaptircam blmiyom

Tatlım daha yaptırmadım ama 5gbi medical parka gtcm acil kısmına orda yaparlar heralde die düşünüorumm..iğneye bakabilen biri olsam kendim yaparımda hiç bakamıorum (

Tatlım daha yaptırmadım ama 5gbi medical parka gtcm acil kısmına orda yaparlar heralde die düşünüorumm..iğneye bakabilen biri olsam kendim yaparımda hiç bakamıorum (
Bende acilde yaptirdim canim.yapiyorlar hic merak etme ;-)

Bugün kırmızılar geldi benim ne yazık ki 😢
Canım çok sıkkın! Çatlatma iğnemin tam 14. günü oldum. Yani bu ay 23. günümde regl olmuş oldum.
Çok çok sancılı başladı ama.
Bu ay rahim filmi ve spermiyogram isteyecek doktor. Onlarda sorun yoksa biraz doktora gitmeye ara vereceğim. Çok yıprandım😩
Umarım sizin iyi haberlerinizle avunurum bu ay kızlar

canım çok üzüldüm inan
üzülmemeye çalış takılma dmek istiyorum ama çok zor her ay bende yaşadığım için biliyorum.
benimde geçen ay korkunç sancılıydı.zor atlattım regl günlerini.
bakalım benim ne olacak.iğnenin 6.günü bugün.
hiç umudum yok ve bekliyorum.nasip artık.inş temiz çıkar sonuçların.
rahim filmi benimde mayısta dedi doktor.korkuyla bekliyorum..

Bende acilde yaptirdim canim.yapiyorlar hic merak etme ;-)

Yaptıramadımkii yaa reçete istedilerrr ( napcammm şimdii..yarın doktoruma gideim diorum çatlamışsa gerek kalmaz ztn işte bnm ztn çatlamasında bi problemimde yok ama pufff

Yaptıramadımkii yaa reçete istedilerrr ( napcammm şimdii..yarın doktoruma gideim diorum çatlamışsa gerek kalmaz ztn işte bnm ztn çatlamasında bi problemimde yok ama pufff

çok ilginç canım ilk kez duyuorum bunu.
evet doktoruna danışabilirsin en mantıklısı bu sanırım.yada sabah erkenden bir sağlık ocağında da yaptırabilirsin.
benimde çatlama sorunum yok.iki aydır kendiliğinden çatlıyordu.
ama bu ay bende anlamadım doktor iğne verdi.
17.martta yaptırdım.bugün 6. gün bakalım ne olacak

Hayrlisi olsn canm yaaa

Recete ile almamis miydin ki igneyiii

Bnde şaşırdımm yaa sinirde oldumm..alıp kendim vurcaktımm :))
Yarın sbhtan randevu almaya çalışcam bakalım öğlen okuldan çıkınca giderim artık hem kontrol olur hem iğneyi kendi vurur..ya bnmkide kendiliğinden çatlıo aslında ama verdi bakalım nolcakk..
Sayma günleri bırak akışına cnmm..ben daha önce bi kere sadece çatlatma iğnesi olmuştum ve 20.gün regl oldum iğneyi vurulduktan smra..

cesaretin varsa yapsaydın kendin canım benim yok mesela korkarım kendime batıramam o iğneyi.küçücük birşey ama olsun
saymamaya çalışıyorum ama nafile.
bir yandan da belirti arıyorum kendi kendime.
mesela yaklaşık 3-4 gündür rahmin sol tarafında nabız atışı gibi birşey hissediyorum.sanki kalbim orada atıyor.ani hareket yaptığımda oraya ağrı saplanıyor.
önce acaba diorum.sonra geçtiğimiz ay sağ tarafta da 2 gün yaşamıştım bunu.kısaca bilmiyorum artık

Benim vücudum bu ay beni kandırdı. Aynı şeyleri yumurtamın çatlamasından, regl olana kadar yaşadım.
Umarım seninkiler gerçekten gebelik belirtisidir canım. İyi haber almaya ihtiyacı var bu başlıktakilerin 😁

Bencede canim.gercekten ihtiyacimiz var unutlanmaya her ay bir yigin belirti yasiyoruz bos cikiyor.su an cevremde 8 tane hamile var ikisi hafta sonu dogum yapti.simdi sen gel su ortamda regl olunca uzulme.dunya basima yikilio resmen.hic olmayacak korkusu kapliyor.dua etmekyen uyku uyuyamiyorum.gordugum her duayi okuyorum.bilmiyorum ne olacak :-(

Canm ya nasi bisi igne kucuk mu nasi bisi

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Kizlar Günaydın
Ayin 6 sinda en buyukleri 18 ve 16 mm olan 7 yumurtam vardi. Doktor yarin obur gun catlar dedi. Ayin 8 inde meshur catlama akintisini gordum ayin 13 une kadar cok kasik agrim oldu ultrasonda yumurtalarim gozukmedi demekki catlamis dedi doktor. 24 une kadar olmazsan test yaptir dedi dun yaptirdim 1.20 cikti malesef negatif. Adet agrim var ama gelen giden yok.
Aranizda yumurtasi catlayipta adeti geciken varmi benim gibi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…