ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

adetin ne zaman canım kontrole aynı gün çağırmış doktor. ilac içtin mi sende canım. inşallah vardr yumurtalar :)

Benim klomene ilk basladigim ay ayin9 da basliodu canim.ilk ay 6 da basladi ikinci ay 4 te basladi bakalim bu ay kacinda baslayacak ben gecen ayi baz alip dordunde bekleyecegim.anlayacagin klomen biraz degisiklik yapti bende

adetin ne zaman canım kontrole aynı gün çağırmış doktor. ilac içtin mi sende canım. inşallah vardr yumurtalar :)

Bu arada ilac ictim canim klomen.gunde uc tane pazartesi kontrolde iki catlamis bir catlamak uzere dort tanede gelisimi devam eden vardi.catlatma ignemi oldum.persembe kontrol var

Amin canim ins.yumurta gelisimin gayet guzel bence ins bebise donusurler bu ay.bizde doktorun onerdigi gunlere dikkat ediyoruz bu hafta.bakalim sonuc nasil olacak.benimle birlikte ayni doktorda tedavi goren pko lu komsum bugun hamile oldugunu ogrendi.bana solerken nasil cekindi uzulurum die gorseydiniz.tabiki sevindim ama icim bir hos oldu duyunca.benim hicbir sorunum yok.o kistlerle hamile kaldi.ustelik olur ama gecikir demisti doktor ona.....nasipmis bu isler

Bu arada ilac ictim canim klomen.gunde uc tane pazartesi kontrolde iki catlamis bir catlamak uzere dort tanede gelisimi devam eden vardi.catlatma ignemi oldum.persembe kontrol var

ooo senn yumurtalar süper tatlım ya baya çokmuş ne güzel. ilacı 3 içmenle alakası olablr talım. hayırlısı olsun birde ikiz geliverrseeee:)) o kadar yumurtaya tek olmaz herhal :))) ilk çocuk mu olacak

Benim gecen ay toplam sekiz yumurtam vardi canim ve doktor bana her gittigimde klomen kullandiimiz her ay sansimiz yuzde 15 dio tum sinirlerimi bozuo

niye % 15 miş onu anlamadım geçen ay benm 3 yumurtam vardı doktor şansımız % 50 dedi. heralde benm doktor 8 yumurtayı görse hamilesin hayırlı olsun der:))) sancı yapıyor mu canım yumurtalar benm biraz sancım var 2 3 gündür de diyorum fazla mı yumurta oldu diye

ooo senn yumurtalar süper tatlım ya baya çokmuş ne güzel. ilacı 3 içmenle alakası olablr talım. hayırlısı olsun birde ikiz geliverrseeee:)) o kadar yumurtaya tek olmaz herhal :))) ilk çocuk mu olacak

geçtiğimiiz ay da booleydi canım da sonuç olumsuz oldu.hayırlsı bakalım bu ay iğne de oldum çatlatmak için.nasip artık.ikiz olursa hayır demem evet ilk bebek eğer olursa.senin de mi ilk bebek

her ay şansımız % 15 dio toplam altı ayda %40 dio.bence kendisi de ne dediğini bilmiyor sanırım ümitlendirip olmazsa uğraşmamak için ole dio.inş hayırlı olsun der hepimize bu ay doktorlarımızhemde nasıl sancı yapıyor canım.bazen ağrıdan hareket edemiyorum.az önce iğnenin 36 saati doldu ve iki tane çatladı sanırım.yani ben o ağrıya göre tahmin ettim

geçtiğimiiz ay da booleydi canım da sonuç olumsuz oldu.hayırlsı bakalım bu ay iğne de oldum çatlatmak için.nasip artık.ikiz olursa hayır demem evet ilk bebek eğer olursa.senin de mi ilk bebek

benmde öyle canım ya 10 aydır bekliyoruz ama gelmiyor malesef bu ay artık çok takmamaya çalışıyorum başka şeylere verdim kendimi şu an hedefim zayıflamak. benm geçen ay gerek görmedi iğneye zaten 1 tanesi çatlamıştı diğeride çatlamak üzere dedi. gerek yok demişti. bakalım bu ay ne olacak. bende ikiz olsun o kadar çok istiyorum ki canım çalışıyorum bir anda iki tanesi de çıkıverir aradan diyorum :)

yumurtalar geliştiği içindir canım. ama erken çağırmış doktor kontrole. heralde bir kez daha çağıracak. inşallah bol bol yumoş vardır canım...

İnşallahhh tatlımmm :)) eet daha snra bidaha çağırcak yarın yumoşlarımı saycak??nası sayıyo üstten bakıo dimi :))

İnşallahhh tatlımmm :)) eet daha snra bidaha çağırcak yarın yumoşlarımı saycak??nası sayıyo üstten bakıo dimi :))

üstten canım normal ultrasonla bakıyor karından. yarın sadee yumurtaarına bakacak heralde sonrada çatlayıp çatlamadığını kntrol edecek. benm doktorum bir kez çağırıyor adet te gidince ilişki programını yapıyor zaten sonra çatlAYIP çatlamadıklarına bakıyor bu arad hep ilişkiye devam gn aşırı tabi .

of of nedir bu çektiklerimiz. inşallah değer de gelir meleklerimiz. bizimki 6 ayda % 80 olur demişti canım doktorlar ne kadarda bayılıyor oranlı konuşmaya:) aşılamadada % 20 şansımız demişti. 1 yumurtamı gördü önce geçen ay ooo dedi sevndi şansımız %33 dedi.% 33 döllenecek % 33 yyokolucak % 33 kiste dönecek dedi .şükürler olsun kist olmadı. sonra sağ yumurtalığımda 2 yumurta daha görünce çok sevndi. % 50 bu ay şansımız dedi. sevndrdi beni de ama olmadı. geçen ay ilşkilerde eşimde bende çok stres olduk çok kastık pek olmadı zorladık anlıcağın bence geçen ay o yüzden olmadı ama bu ay aklımdan attım bebeği. gün aşırı ama bebek için değil birlikteliklerimiz. bakalım bu ay nasıl oalcak hayırlısı

üstten bakıo demeyi çok isterdim canım ama benim doktorum ve buradan duyduğum birçok kişiye vajinal ultrasonla bakıo.daha net sayıp kaç mm olduğunu görebiliyor çünkü

üstten bakıo demeyi çok isterdim canım ama benim doktorum ve buradan duyduğum birçok kişiye vajinal ultrasonla bakıo.daha net sayıp kaç mm olduğunu görebiliyor çünkü

canım sanırım bu durum doktordan doktora değişiyor. ilk gittiğim doktor bütün muayenelere vajinal ultrasınla yapıyordu. şimdi ki ise o kadar zamandr gidiyorum hiç öyle bakmadı

bizimde geçen ay çok stresli oldu canım.hem eşim hemde ben nasıl zorlandık anlatamam.bu ay da öle oldu tabi.geriliyoruz.hem gün hemde saat verio benim doktorum.mesela sabah 5 yazabilio bazen bir iki saat önce yada sonra olabilir sabah olan dio.ama diğerleri önemli dio.diğerleri de akşam 22 de hep.hal bole olunca saatimiz geldi gelio die kasıyoruz kendimizi işte.bana geçen ay gün aşırı 4 gün yazmıştı.listeyi pazartesi verdi bana bugün dedi çarşamba yazmış.çarşamba çok önemli üç tane çatlamak üzere dedi.pazar günü de ilişkide çok zorlanma olmasın dedi.yani çarşamba günü döllenirse zarar görmesin die.tabi ben uçarak çıktım oradan e malum 8 yumurta.doktor zorlamayın dio.kesin olacak demiştim.kırmızıları görünce kaç saat ağladım.

canım sanırım bu durum doktordan doktora değişiyor. ilk gittiğim doktor bütün muayenelere vajinal ultrasınla yapıyordu. şimdi ki ise o kadar zamandr gidiyorum hiç öyle bakmadı

evet canım sanırım ole ben iki doktora gittim ikiside ole baktı bana.ay çok zor her defasında kasılıyorum ben

Kesinlikle oyle . Ama kafaya takmamakta elde degil.kazara hamile kalanlara imreniyorum resmen. Nasil bi bunye bilmiomki hersey normalse problem ne acaba. Yum. Mu kalitesi spermmi.yoksa bulusamiyorlarmi

geçen ay bnmde öyleydi canım. 3 tane vardı gayet iyi doktor şansımız yüzde 50 demişti. ama tutmadı. yani 3 yum şansı çok yükseltiyor

Bana doktorum hic su kadar sans mans lafi etmedi ya. Iyi dedi gecti sadece. Catlama lafi da etmedi. Ay ne zor bu doktor isleri ya. Bu ay hepimizin mucizeleri olsa da ins. Bu olumsuz dusuncelerden kurttulsak keske

Ayy sevinndimm buna :) çoksaol cnmm bgn 2.30ta randevun bakalım ne olcak fena şişim ve ağrım var (
Umarım kötü bişi çıkmaz

Yaa bakmasın alttan (
Birde canımmm eşim bgn iş için şehir dışına çıktı pazar yada pzrtrsi döncek bnm pazar 10.günüm,ilaç bittikten ne zmn snra çatlamaya başlıoki yunurtalar??bu ayı kacırnayalım bide(

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…