- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
Canm ya nasi bisi igne kucuk mu nasi bisi
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
Minik ve incecik bişi canımm hiiççç acımıo :))
günaydın kızlar.nasılsınız ? nerelerdesiniz kaç gündür ? neler yaptınız ? bebişlerle ilgili var mı gelişmeler ?
benim bugün iğneden sonraki 10.günüm.iki gündür her ay adetten önce alnımda belirginleşen sivilcelerim yine belirdi.:44:
belirti aramamaya çalışıyorum bakalım ne olacak.pazartesi gününe kadar birşey olmazsa test yapmayı düşünüyorum.
bu arada her ay böle düşünüp test yapmak istediğim günden 2 gün önce adetim başlıyor
hayırlısı artık.......
nereye gittiniz hanımlaaaarr
Ben burdaımmm :)))
Şu aralar herkes çalışıo sanırım cnmm ondan yoklar heralde :))
Merhaba kızlar banada bıgün çatlatma iğnemi vurdu doktorum yarın akşam ve ondan sonra gün çalışmalara başla dedi çok heyecanlıyım ne olcak şimdi merak ediyorum
Canım çok teşekkür ederim inşallah olur ama ben nedense pek ümitli değilim neden böyle hissediyorum bilmiyorum ama hepimiz için hayırlısı..
aynen bende umutsuzum canım.adetime 2 gün kaldı.tüm belirtiler tamamlandı.bugün iğnenin 12. günü.
nasiprtık umudum yok ve pazartesiyi bekliyorum...
Muhakkak hbr ver Pazartesi belkide hiç ummadığın anda olurmu bellimi olur :))
Umudu yitirme canım. Hiç belli olmaz. Brlki yarın güzel baberlerini alırız. İnşallah!aynen bende umutsuzum canım.adetime 2 gün kaldı.tüm belirtiler tamamlandı.bugün iğnenin 12. günü.
Umudu yitirme canım. Hiç belli olmaz. Brlki yarın güzel baberlerini alırız. İnşallah!
Bu hafta benim işler çok yoğundu. Yazılanları takip ettim ama yanıt yazamadım.
Dün eşimle testlerimizi yaptırdık. Herşey normal çıktı. Doktordan aşılama tedavisini istedim ama olmaz dedi. Neden yapmak istemiyorlar anlamadım bir türlü. Önce 3 ay daha yumurta takibi yapalım dedi.
Ben de bu yaz sonuna kadar kendi haline bırakmaya karar verdim işleri.
Zaten işyerim uzağa taşındığı için sürekli doktora gidemeyeceğim.
Ama buradan bir hamilelik haberi alırsam umutlanıp,kararımı değiştirebilirim 😊
Umudu yitirme canım. Hiç belli olmaz. Brlki yarın güzel baberlerini alırız. İnşallah!
Bu hafta benim işler çok yoğundu. Yazılanları takip ettim ama yanıt yazamadım.
Dün eşimle testlerimizi yaptırdık. Herşey normal çıktı. Doktordan aşılama tedavisini istedim ama olmaz dedi. Neden yapmak istemiyorlar anlamadım bir türlü. Önce 3 ay daha yumurta takibi yapalım dedi.
Ben de bu yaz sonuna kadar kendi haline bırakmaya karar verdim işleri.
Zaten işyerim uzağa taşındığı için sürekli doktora gidemeyeceğim.
Ama buradan bir hamilelik haberi alırsam umutlanıp,kararımı değiştirebilirim 😊
İns canim.rahim filmini de cektirdin mi ? Benimde mayisa kadar olmazsa cekelim dedi doktorum.ama korkuyorum biraz...asilamayi neden dusunmedi doktorun acaba cok ilginc.sen istedikten sonra yapmali bence.yarin adet gunum.tum belirtilerim var.ama iki gun onceden kahverengi baslardi o gelmedi hala.surekli belirti ariyorum ama kendimi adet olacagima inandirdim.bebis olursa da surpriz olsun.ama sanmiyorum oldugunu su kadar adet belirtisi varken
Evet çok nazlılar bizimkiler:)bu arada sende umudunu yitirme canım.bizde bu aty doktorun verdiği gün ve saatlere uymama kararı aldık.gün aşırı birlikte olalım birde ole deneyelim dedik.bizim bebeklerimiz biraz nazlı sadece.eminim geleceklerine ama biraz bekletip üzüolar bizi.inş hayırlı haber veririm ve umutlandırırım seni.
Canım artık sonuca hep beraber sevinip/ üzüldüğümüz için durumuna yorum yapmak istemiyorum.Son 3 ayın her birinde kendimi hamile hissedip, hüsrana uğradığım için durumunu anlıyorum. Umarım en kısa zamanda, hatta bu ay iyi haberini alacağız.
Rahim filminde bir sorun yok, spermiyogram da sorunsuz. Doktor çocuk sahibi olmamanız için hiç bir neden yok dedi. istersen kendi haline bırakalım,istersen takip yapalım dedi. Ben de kendi haline bırakmayı tercih ettim bir süre daha.
Bence filmi bir an önce çektir, eşin de test yaptırsın. Belki çok basit bir sorun vardır ve boşuna ilaçlarla vakit kaybetmeden başka çözüm bulursunuz.
Bu arada rahim filmi çok çok basitmiş. Ben hiç bir şey hissetmedim. Sadece odadaki cihazlar, kalabalık ve internetteki yorumlar telaşlandırdığı için kaygı oldu bende. Zorlanmayı beklerken, bitti dediklerinde çok şaşırdım. Çıktıktan sonra kasıklarımda çok hafif baskı hissettim adet olacak gibi. O kadar. Kendini sıkmayınca hiç bir sorun yok. Tavsiye ederim. 😁
aynen bende umutsuzum canım.adetime 2 gün kaldı.tüm belirtiler tamamlandı.bugün iğnenin 12. günü.
Tatlımmm naptınnn varmı bi gelişmee :)) inşallahh gelmesin o kırmızılar :))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?