- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
gelen giden yok canım..ay sevinsem mi bilemedim.:26: tüm adet belirtilerim var.göğüslerime ağrılar girio.ve ben umutlanmak ve hüsrana uğramak istemiyorum. inş gelmesin kırmızılarr
Ayy inşallahh gelmez kuzummm..ama senn yine umutlanma üzülüoruz snraa..ben 4ay önce fln çatlatma iğnesi olmuştumm 20.gün gelmişti..senin bat ne zmn normalde bgnmü??
evet canım üzülmek istemiorum.şu an beyaz akıntı arttı bugün.kırmızı yok hala.benim bat internetten hesaplıyorum bugün çıkıo.klomenden sonra her ay 2-3 gün geri geldi hep.çarşambaya kadar bekleyip test yapmayı düşünüyorum.bugün iğnenin 14. günü.genellikle iğneden sonra 12 ila 20 gün arasında başlaması gerekirmiş.bakalım ne olacak
evet canım üzülmek istemiorum.şu an beyaz akıntı arttı bugün.kırmızı yok hala.benim bat internetten hesaplıyorum bugün çıkıo.klomenden sonra her ay 2-3 gün geri geldi hep.çarşambaya kadar bekleyip test yapmayı düşünüyorum.bugün iğnenin 14. günü.genellikle iğneden sonra 12 ila 20 gün arasında başlaması gerekirmiş.bakalım ne olacak
Canım merhaba hadi inşallah gelmez Çarşamba günü bi test yap bakalım inşallah hamilesindir ve banada uğurlu gelirsin :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
slm kızlar, bende aranıza yeni katıldım. bütün yazılanları baştan sona soluksuz okudum ve hepsinde kendimi buldm. benimde 2. klomen ayım. geçen ay tutmadı. bu ay yine kullandm. dün doktordaydm biri sağda biri solda 18 ve 19 mm yumurta oluşmuş. pregnyl iğnesi oldum. beklemedeyim. allahım isteyen herkese nasip etsin
kızlarsanırım çok hafif bir kahverengi gördün az önce yanlış görmüş olmayı çok istiyorum :26::26::26::26:[/
hoşbuldum canm sağol. hayııııır ben okuyunca yazdıklrını senden çok ümitlendim. inş leke falandır. benim daha önce kimyasal gebeliğim oldu. hamile kaldığımda hep lekelenmelerim oldu hatta adete yakın kanamalar. inş senin de öyledir. hemen moralini bozma sakın
kızlarsanırım çok hafif bir kahverengi gördün az önce yanlış görmüş olmayı çok istiyorum :26::26::26::26:[/
hoşbuldum canm sağol. hayııııır ben okuyunca yazdıklrını senden çok ümitlendim. inş leke falandır. benim daha önce kimyasal gebeliğim oldu. hamile kaldığımda hep lekelenmelerim oldu hatta adete yakın kanamalar. inş senin de öyledir. hemen moralini bozma sakın
inş öle birşeydir canım.şu an bende bunu ümit ediyorum tüm kalbimle.:26::26: inş bebeğim benimledir ve bizimledir bebeklerimiz.:26::26:nasıl içten dualar ediyorum hepimiz için allahım en kısa sürede kabul etsin inş.:26::26:
Canım nedir son durumun? Merak ettim valla. İnşallah regl olmazsın.inş öle birşeydir canım.şu an bende bunu ümit ediyorum tüm kalbimle.:26::26: inş bebeğim benimledir ve bizimledir bebeklerimiz.:26::26:nasıl içten dualar ediyorum hepimiz için allahım en kısa sürede kabul etsin inş.:26::26:
Canım nedir son durumun? Merak ettim valla. İnşallah regl olmazsın.
Normalde regl öncesi lekelenmen olur mu?
evet lokum bize durumu bildir :) güzel haberler ver
Arkadaşlar merhaba,ben geçen yıl ilk denememizde gebe kalmıştım malesef 6 haftalık düşük yaptım.bu yılda ocak ayında kimyasal gebelik oldu.klomeni daha öncede duymuştum bu şekilde ilk ayında hamile kalan arkadaşlarım var.Doktorum bana bir türlü tavsiye etmiyor yumurtalarım oluşup çatladığı için.Klomenle şansım daha da çok artmaz mı acaba siz ne düşünüyorsunuz?(
lokuuum bişeyler yaz, var mı gelen giden?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?