ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

gelen giden yok canım.. ay sevinsem mi bilemedim.:26: tüm adet belirtilerim var.göğüslerime ağrılar girio.ve ben umutlanmak ve hüsrana uğramak istemiyorum. inş gelmesin kırmızılarr

Ayy inşallahh gelmez kuzummm..ama senn yine umutlanma üzülüoruz snraa..ben 4ay önce fln çatlatma iğnesi olmuştumm 20.gün gelmişti..senin bat ne zmn normalde bgnmü??

Ayy inşallahh gelmez kuzummm..ama senn yine umutlanma üzülüoruz snraa..ben 4ay önce fln çatlatma iğnesi olmuştumm 20.gün gelmişti..senin bat ne zmn normalde bgnmü??

evet canım üzülmek istemiorum.şu an beyaz akıntı arttı bugün.kırmızı yok hala.benim bat internetten hesaplıyorum bugün çıkıo.klomenden sonra her ay 2-3 gün geri geldi hep.çarşambaya kadar bekleyip test yapmayı düşünüyorum.bugün iğnenin 14. günü.genellikle iğneden sonra 12 ila 20 gün arasında başlaması gerekirmiş.bakalım ne olacak

İnşallahhh gelmezler canımmm..bncede çarşambaya kadar bekle bakalımm..hayırlısı tatlımm :))

Canım merhaba hadi inşallah gelmez Çarşamba günü bi test yap bakalım inşallah hamilesindir ve banada uğurlu gelirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

Insallah kirmizisiz aylar geciririz kizlar. Benimde bat persembe ye denkgeliyor. Ama simdiden hafif karin agrim var.belimde agriyo ara ara. Hic agrimayan gogus uclarim bu ay agriyo ve klomenden kaynaklimi bilmiorum sag kasigimda daha dune kadar cok fena batma hissettimm .allahim yalvaririm gebelige isaret olsun . Nolur

Canım merhaba hadi inşallah gelmez Çarşamba günü bi test yap bakalım inşallah hamilesindir ve banada uğurlu gelirsin :)

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş canım.hala yok gelen giden ama iğnenin etkisi olmasından korkuyorum.yani hayal kırıklığı çıkarsa sonucunda die ümitlenmek istemiyorum.:26::26:

slm kızlar, bende aranıza yeni katıldım. bütün yazılanları baştan sona soluksuz okudum ve hepsinde kendimi buldm. benimde 2. klomen ayım. geçen ay tutmadı. bu ay yine kullandm. dün doktordaydm biri sağda biri solda 18 ve 19 mm yumurta oluşmuş. pregnyl iğnesi oldum. beklemedeyim. allahım isteyen herkese nasip etsin

amin canım.öncelik hoşgeldin ve bu yolda en kısa sürede inş sonuç alırsın.
yumurta gelişimin çok güzel görünüyor.inş bebişe dönüşürler.

kızlar sanırım çok hafif bir kahverengi gördün az önce yanlış görmüş olmayı çok istiyorum :26::26::26::26:

Canım nedir son durumun? Merak ettim valla. İnşallah regl olmazsın.
Normalde regl öncesi lekelenmen olur mu?

Canım nedir son durumun? Merak ettim valla. İnşallah regl olmazsın.
Normalde regl öncesi lekelenmen olur mu?

canım kahverengi başladı.ama adete dönüşmedi henüz yani kırmızıya.:26: evet son bir kaç aydır bir gün önceden kahverengi geliyordu.umudum yok zaten daha önce de sölemiştim ya.ama acaba kahverengi bir kaç damlayla kalır mı die de düşünmeden yapamıyorum neyse artık bekliyoruz bakalım.tüm gelişmeleri anlık olarak haber vereceğim size

evet lokum bize durumu bildir :) güzel haberler ver

nasıl istiyorum bilsen canım iyi haberler vermeyi .bekliyorum şimdilik kahvrengi bir damlayla bekliyorum.umudum yok.önümüzdeki maçlara bakacağız gibi geliyor bana kendime söz verdim bu ay üzülüp ağlamayacağım.

Arkadaşlar merhaba,ben geçen yıl ilk denememizde gebe kalmıştım malesef 6 haftalık düşük yaptım.bu yılda ocak ayında kimyasal gebelik oldu.klomeni daha öncede duymuştum bu şekilde ilk ayında hamile kalan arkadaşlarım var.Doktorum bana bir türlü tavsiye etmiyor yumurtalarım oluşup çatladığı için.Klomenle şansım daha da çok artmaz mı acaba siz ne düşünüyorsunuz? (

yumurtaların kendiliğinden oluşup çatlıyorsa niye kullanasın ki canım, bırak kendiliğinden olsun. ki hamile kalmışsın 2 kere. bunlar hormon sonuçta. ne kadar olmasa da yan etkileri var. kilo aldırıyo ben aldım mesala. bence oluruna bırak. beklemek zor hepimiz biliyoruz ama sabır işi bu. hayırlısı olsun inş

lokuuum bişeyler yaz, var mı gelen giden?

Canim ayni kahverengiye devam ediyoruz bir an once baslasa da doktora gidip yeni ay icin umitlensem.yada baslamasa ve bole bir iki gun surse merak edip test yaptirsam ve hamileyiiiiiiim diyebilsem.ne zormus belirsizlik

Lokumm ins yerlesme kanamasi gibi biseydir seninki. Onceki adetlerindede kahverengiden sonra kirmizinin gelmesi bu kadar uzun suruyormuydu.
Benimde bat.im bugun. Klomenle ilk ayimdi. Ins. Ona bagli bi gecikme yasamam.hemde hic olmam. Dua edelim arkadaslar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…