ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

Haklısın aslında ama dediğin gibi beklemek çok zor geliyor,sürekli ne yapabilirim gibi araştırma içerisindeyim,en ufak bir şey benim için bir ümit sanki.

kızlar bu sabah kırmızılar geldi maleseff
nasip değilmiş bu ay yine.
geldi ama nasıl geldi kırmızılar.
düşük yapıyorum sandım.kasığıma giren o korkunç sancı.ardından birden kan boşaldı saat 7 uyuyorum tabi.ne olduğunu anlamadan yataktan fırladım.hiç bole olmazdı.allah adetin de hayırlısını versin.ne oluo bana die çok korktum.peş peşe iki tane ağrı kesici içmeden de geçmedi o ağrı.bir yandan da grip oluyorum o var.yani hiç iyi değilim.

ama adetim için üzülmedim.tabi burukluk oldu ama olsun.çok dua ediyorum.kafam rahat olmayınca olmayacak onu da biliyorum.bu ay elimden geleni yapıp unutmaya çalışacağım.yarın da doktora gideceğim yeni ay yeni umutlar ve yeni tedaviye başlamak için.inş sizlerden olumlu haberler alırım.ve mutlu olurum.

inş olmazsın canım tek dileğim bu bebiş haberi verirsin bize inşallllaaaahhh.benim geldi kırmızılar.bir ayım daha boşa gitti.tabi bir sürü de yumurtam.nasip deyeceğiz artık

Canim cok uzuldum inan. Hakkimizda hayirlisi olsun ins. Bendw en ufak biseyde bile tuvalete kosuyorum oldummu diye. Oh cok sukur olmamis deyip cikiyorum. Kafayi siyircam bole giderse

Canim cok uzuldum inan. Hakkimizda hayirlisi olsun ins. Bendw en ufak biseyde bile tuvalete kosuyorum oldummu diye. Oh cok sukur olmamis deyip cikiyorum. Kafayi siyircam bole giderse

amin canım hakkımızda hayırlısı artık.bende kaç gündür sürekli tuvalete koşuyordum.sonunda bitti.bende kafayı yemek üzereyim.paranoyak oldum resmen.

amin canım hakkımızda hayırlısı artık.bende kaç gündür sürekli tuvalete koşuyordum.sonunda bitti.bende kafayı yemek üzereyim.paranoyak oldum resmen.
Bende test yapmak istoyorum ama dahada mi uzulurum die korkuyorum

Bende test yapmak istoyorum ama dahada mi uzulurum die korkuyorum

canım belirtilerin ne şekilde.yani adet gibiyse test yapınca üzülme ihtimalin var.ama hamilelik belirtileriyle benzerse yapıp rahatlayabilirsin.karar senin.benim bu ay tamamen hamilelik belirtisi gibiydi.ama teste fırsat kalmadan adet oluverdim.:26::26:

Canımmm bnmm üzülmee hayırlısı böleymişş..hem bu klomen aydan aya daha çok fayda sağlamaya başlıomuşş hiç ümidini kaybetne sen nolur nolmaz bilinmez..Allahımm biran önce doldursun önce göbüşlerimizi snra kucaklarımızı inşallahhh cnmmm

Hic olmayan gogus agrim ve kasik batmalarim vardi canim bu ay. Normalde adet oncesi olmaz bunlar.Bugun yogun beyaz akunti oldu biraz sureklu kontrol ediyorum yine. Kadam karisik ama iyice. Gecikirsede testtw yine cikmazsa duyede korkuyorum

amin canım üzülmüyorum bu ay.inş bu iyi dileklerin en kısa sürede gerçeklekleşir

Hic olmayan gogus agrim ve kasik batmalarim vardi canim bu ay. Normalde adet oncesi olmaz bunlar.Bugun yogun beyaz akunti oldu biraz sureklu kontrol ediyorum yine. Kadam karisik ama iyice. Gecikirsede testtw yine cikmazsa duyede korkuyorum

inş bebiş vardır ve sevindirir bizi canım

Canım merhaba inşallah Rabbim gönlüne göre verir ve ilk aydan hamile kalırsın bende bu ay ilk defa klomen kullandım batım 17 Nisan doktorum 15 Nisan'da çağırdı bende merakla bekliyorum inşallah gönlümüze göre olur..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş bebiş vardır ve sevindirir bizi canım

Amin canim insallah. Sabirsizlikla bekliyorum. Su mubarek cumada rabbim uzmesin insallah bizi

Amjn canim.ins.seviniriz hepimiz bu ay

günaydın kızlar

doktordan geldim yeni.

üzülmeyeceğiz olur bebeğimiz sorun yok çünkü dedi.
rahim filmini çekelim dedi.bende mayısta hatırlatmamı sölemiştiniz dedim.o zaman mayısı bekleyelim dedi.ücretini sordum 150 tl dedi bana biraz fazla gibi geldi.devlette çektirmeyi düşünüyorum.siz ne dersiniz bu duruma ? yine klomen ve inofolic verdi.ben bu kısmı anlamadım çünkü bildiğim kadarıyla inofolic pcos olanlara veriliyor.en azından bir arkadaşım ağır pcos lu ve aynı doktora gidiyoruz.inofolic ten sonra hamile kaldı.neyse fazla takılmayayım inş bana da vesile olur.
ayrıca dekort die bir ilaç verdi.prospektüsünden anladığım kadarıyla iltihap söktürüyormuş.arkadaşım da hamile kaldığı ay kullanmıştı bunu.
umut dünyası işte

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…