ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

Hayırlısı olsun canım Umudun hiç bitmesin tatlım Allah büyük en kısa sürede kalırsın inşallah sıkma sakın canını..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

lokum hayırlısı olsun canım. dediğin gibi moral çok önemli. sıkma canını.

Bendende kotu haber var hanimlar :'(

sende mi adet oldun canım
üzme kendini desemde faydasız bunu yaşadığım için çok iyi biliyorum.
ama bir doğsun bebeklerimiz poposuna poposuna vurup alacağım hırsımı
bol bol dua edelim doğru zaman değilmiş demek

Ahh ahh hele o gunler bi gelsinde totosunu isira isira mahvederim ben onu. Aksam 5 gibi oldum canim malesef. Doktor 2 yada 3gunu gel demisti. Yarin mi gitsem pazartesimi bilemedim. 1,5 saat gidecez de hastane icin. Napsam ki sizce

hiç olmadığım kadar iyiyim canım.garip bir ferahlık var üzerimde .garip bir umursamazlık
bana ne oldu acaba :26:
kafamdan atyıyorum demiştim acaba başardım mı

iyiyim çok şükür canım.geçtiğimiz ay 3-4 saat ağlamıştım eşim zor sakinleştirmişti beni.
bu ay kafamdan atıp düşünmeyeceğim demiştim.sanırım oldu

Ahh ahh hele o gunler bi gelsinde totosunu isira isira mahvederim ben onu. Aksam 5 gibi oldum canim malesef. Doktor 2 yada 3gunu gel demisti. Yarin mi gitsem pazartesimi bilemedim. 1,5 saat gidecez de hastane icin. Napsam ki sizce

gelecek canım inş ben inanıyorum buna
ne zaman müsaitsin canım? ayrıca randevu alman gerekiyor mu ?
yarın 2. günü oluyor.pazartesi 4.günü oluyor.benim doktorum 4. günü de kabul ediyor ama erken gelip ilaçları almak şartıyla.çünkü klomene 4.günü başlatıyor.sen daha iyi bilirsin tabi :26:

Iki gun tatilim var. Pazartesi izin almam gerek. Benim adetim cok agrili olur .yarin icin Tek tereddutum agrimin cok olma ihtimali ve akintinin yogun olmasi. Oyle muayene nasil olcaksa

Iki gun tatilim var. Pazartesi izin almam gerek. Benim adetim cok agrili olur .yarin icin Tek tereddutum agrimin cok olma ihtimali ve akintinin yogun olmasi. Oyle muayene nasil olcaksa

Bende dun 2.gunuydu canim hafta sonu tatil oldugu icin mecbur gittim.once karnimdan bakti.emin olmak icin birde vajinal ult.bakalim dedi.ve en yogun gunu iki aydir bole yapiyor.ben cekiniyorum tabi.cok kotu bir durum.

Bende dun 2.gunuydu canim hafta sonu tatil oldugu icin mecbur gittim.once karnimdan bakti.emin olmak icin birde vajinal ult.bakalim dedi.ve en yogun gunu iki aydir bole yapiyor.ben cekiniyorum tabi.cok kotu bir durum.

Bende dun aksamustu 5gibi oldum. Sabah doktoru aradim . Yokmus .yurtdisina cikmis .sekreteride bugun birinci gun .pzartesi gel dedi. Pazartesiye randevu akdik artik bizde. Muhremelen yine klomen vercek. Ekstradanda catlatma verir gibi geliyor bana. Pazartesi bi gideyimde. Olmazsa ilcedeki devket hastanesinede gidip yumurta takibi yaptirayim. Ama yaparlarmi hemen pek bilmiorumda. Cunku ile heran gidemiyorum.

günaydın kızlaaaaarr, hepimiz için güzel bi hafta olsun inş. varmı haberleri olan? benim iğneden sonraki 7. günüm. test için son bir haftaaa :))

Canım ben 400 TL'ye çektirdim. 150 TL çok iyi. Tavsiyem Devlette yaptırmaman yönünde. Çünkü ciddi hijyen gerektiren ve büyük makineler nedeniyle stresli bir süreç. Özelde üzerine titriyorlar gevşemen için. Bir de hemen gün alamayabilirsin devlette. Ama tabi sen bilirsin :)
Bu arada eşimin spermiyogram testine de 120 TL verdik. Bu ay bütçemiz sarsıldı. Ama bir sorun olmadığını öğrendik en azından.

günaydın canım. bir arkadaşım anestezili çektirdiğini söylemişti rahim filmini. sen nasıl cektirdin. acı durumu nasıldı. bende bır yandan beklemek ıstemiyorum. bir yandanda onuda yaptırda kafan rahatlasın diyorum. yaptırırsamda özelde yaptırırım. çünkü şimdide özele gidiyorum. spermiyogram bizde yaptırdık ama bu kadar istememişlerdi bizden. 60 tl muayene ücreti vardı.onu verdık sadece

Merhaba canım,
Anestezisiz yaptırdım ben. Hiç de gerek yokmuş gerçekten. Toplam 10dk sürüyor ve ben hiç birşey hissetmedim. Sadece o büyük makine ve ortam geriyor. Orada kasılanlar zorlanır herhalde.
Çıktıktan sonra sanki regl oluyormuş gibi kasıklarım çook hafif ağrıdı, ama gerçek regl ağrısının yanında hafifti. Hiç korkulacak bir işlem değilmiş. Alttan kontrol gibi düşün.
Hemen yaptır,aradan çıksın. Bir sorun varsa tedavi olursun, yoksa ona göre yoluna devam edersin yani.
Bu arada biz gerçekten çok ödemişiz 😞

bugun doktora gidecem bende bir sorayım olmazsa. ne kadarmış nasıl oluyormuş diye. bende tırsıyorum valla. alttan muayenede bile geriliyorum biraz. inşallah gerek kalmaz ama bunada ya.

Kızlaaarr slmm :))
Bugün bnm iğneden snraki 14.günüm ama test yapmadımm çünkü batım 11nisan yani cuma günü beklicem daha öncede iğne olduğumda 20.günü adet olmuştum tamda bat günü gelmişti kırmızılar oyüzden beklicem bakalım hayırlısı :))

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

inş vardır canım. ama cumaya daha çoook varrr :) 14 gün geçmiş zaten. 15 gün sonra cıkar diyolar. yarın sabah yapsan mı ki? merak ettim şimdi. ben 14. gün test yapmayı düşünüyorm

Doktora gittim bugun arkadaslar. Gecen ay kullandigim klomen kiste donusmemis cok sukur. Gunde iki kez almistim gecen ay.
Bu ay gunde 3e yukseltti.kullanip sali gunu tekrar gidecegim.rahim filmini sordum daha erken dedi. Bu ay gecsin ondan sonra bakcaz duruma dedi. Hayirlisi kizlar. Umarim bu sipaciklar bekletmezler bizim simdiden sabirsizligi ogretiyor pislikler
Onlarin yaramazliklarina nasil sabretceksek artik -)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…