- 16 Nisan 2013
- 660
- 172
- 83
günaydın kızlar
doktordan geldim yeni.
üzülmeyeceğiz olur bebeğimiz sorun yok çünkü dedi.
rahim filmini çekelim dedi.bende mayısta hatırlatmamı sölemiştiniz dedim.o zaman mayısı bekleyelim dedi.ücretini sordum 150 tl dedibana biraz fazla gibi geldi.devlette çektirmeyi düşünüyorum.siz ne dersiniz bu duruma ? yine klomen ve inofolic verdi.ben bu kısmı anlamadım çünkü bildiğim kadarıyla inofolic pcos olanlara veriliyor.en azından bir arkadaşım ağır pcos lu ve aynı doktora gidiyoruz.inofolic ten sonra hamile kaldı.neyse fazla takılmayayım inş bana da vesile olur.
ayrıca dekort die bir ilaç verdi.prospektüsünden anladığım kadarıyla iltihap söktürüyormuş.arkadaşım da hamile kaldığı ay kullanmıştı bunu.
umut dünyası işte
Bendende kotu haber var hanimlar :'(
sende mi adet oldun canım
üzme kendini desemde faydasız bunu yaşadığım için çok iyi biliyorum.
ama bir doğsun bebeklerimiz poposuna poposuna vurup alacağım hırsımı
bol bol dua edelim doğru zaman değilmiş demek
lokum hayırlısı olsun canım. dediğin gibi moral çok önemli. sıkma canını.
lokum hayırlısı olsun canım. dediğin gibi moral çok önemli. sıkma canını.
Ahh ahh hele o gunler bi gelsinde totosunu isira isira mahvederim ben onu. Aksam 5 gibi oldum canim malesef. Doktor 2 yada 3gunu gel demisti. Yarin mi gitsem pazartesimi bilemedim. 1,5 saat gidecez de hastane icin. Napsam ki sizce
Bende dun 2.gunuydu canim hafta sonu tatil oldugu icin mecbur gittim.once karnimdan bakti.emin olmak icin birde vajinal ult.bakalim dedi.ve en yogun gunu iki aydir bole yapiyor.ben cekiniyorum tabi.cok kotu bir durum.Iki gun tatilim var. Pazartesi izin almam gerek. Benim adetim cok agrili olur .yarin icin Tek tereddutum agrimin cok olma ihtimali ve akintinin yogun olmasi. Oyle muayene nasil olcaksa
Bende dun 2.gunuydu canim hafta sonu tatil oldugu icin mecbur gittim.once karnimdan bakti.emin olmak icin birde vajinal ult.bakalim dedi.ve en yogun gunu iki aydir bole yapiyor.ben cekiniyorum tabi.cok kotu bir durum.
rahim filmini çekelim dedi.bende mayısta hatırlatmamı sölemiştiniz dedim.o zaman mayısı bekleyelim dedi.ücretini sordum 150 tl dedibana biraz fazla gibi geldi.devlette çektirmeyi düşünüyorum.siz ne dersiniz bu duruma ? 31:
Canım ben 400 TL'ye çektirdim. 150 TL çok iyi. Tavsiyem Devlette yaptırmaman yönünde. Çünkü ciddi hijyen gerektiren ve büyük makineler nedeniyle stresli bir süreç. Özelde üzerine titriyorlar gevşemen için. Bir de hemen gün alamayabilirsin devlette. Ama tabi sen bilirsin :)
Bu arada eşimin spermiyogram testine de 120 TL verdik. Bu ay bütçemiz sarsıldı. Ama bir sorun olmadığını öğrendik en azından.
Merhaba canım,günaydın canım. bir arkadaşım anestezili çektirdiğini söylemişti rahim filmini. sen nasıl cektirdin. acı durumu nasıldı. bende bır yandan beklemek ıstemiyorum. bir yandanda onuda yaptırda kafan rahatlasın diyorum. yaptırırsamda özelde yaptırırım. çünkü şimdide özele gidiyorum. spermiyogram bizde yaptırdık ama bu kadar istememişlerdi bizden. 60 tl muayene ücreti vardı.onu verdık sadece
Kızlaaarr slmm :))
Bugün bnm iğneden snraki 14.günüm ama test yapmadımm çünkü batım 11nisan yani cuma günü beklicem daha öncede iğne olduğumda 20.günü adet olmuştum tamda bat günü gelmişti kırmızılar oyüzden beklicem bakalım hayırlısı :))
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?