- 4 Şubat 2012
- 2.745
- 2.061
- 133
inş vardır canım. ama cumaya daha çoook varrr :) 14 gün geçmiş zaten. 15 gün sonra cıkar diyolar. yarın sabah yapsan mı ki? merak ettim şimdi. ben 14. gün test yapmayı düşünüyorm
Doktora gittim bugun arkadaslar. Gecen ay kullandigim klomen kiste donusmemis cok sukur. Gunde iki kez almistim gecen ay.
Bu ay gunde 3e yukseltti.kullanip sali gunu tekrar gidecegim.rahim filmini sordum daha erken dedi. Bu ay gecsin ondan sonra bakcaz duruma dedi. Hayirlisi kizlar. Umarim bu sipaciklar bekletmezler bizim simdiden sabirsizligi ogretiyor pislikler
Onlarin yaramazliklarina nasil sabretceksek artik -)
günaydın kızlaaaaarr, hepimiz için güzel bi hafta olsun inş. varmı haberleri olan? benim iğneden sonraki 7. günüm. test için son bir haftaaa :))
BENMDE 4 y umurtam vardı dönüşmedi kiste çok şükür sevndm bende. gerçekten gelsinler artık bekletmesinler biziiiiiii(((
Doktora gittim bugun arkadaslar. Gecen ay kullandigim klomen kiste donusmemis cok sukur. Gunde iki kez almistim gecen ay.
Bu ay gunde 3e yukseltti.kullanip sali gunu tekrar gidecegim.rahim filmini sordum daha erken dedi. Bu ay gecsin ondan sonra bakcaz duruma dedi. Hayirlisi kizlar. Umarim bu sipaciklar bekletmezler bizim simdiden sabirsizligi ogretiyor pislikler
Onlarin yaramazliklarina nasil sabretceksek artik -)
öyle canım şükürler olsun.. bende ondan korktum zaten olmuyor birde vakit kaybetmeyeyim dedim. benmde ilacım yarın başlıyor sen ne kullanıyorsunne güzel canım kiste dönüşmemesi maşallah.yoksa birde onunla uğraşmak var 1-2 ay.gereksiz zaman kaybı.bende cumayı bekliyorum.şu an bir yığın ilaç kullanıyorum.cuma günü kaç tane yumurtam var göreceğiz
inş bu ay yumurtaların bebişe dönüşür canım.rahim filmini bana da erken demişti.bu ay çekelim dedi.sonra mayısa bıraktı.nasip bakalım
inş. canım. allahım dayanma gücünü versin inşaAllah ama şimdiden yoruldum. umarım senemiz dolmadan göbüşler dolar :)inş bu ay yumurtaların bebişe dönüşür canım.rahim filmini bana da erken demişti.bu ay çekelim dedi.sonra mayısa bıraktı.nasip bakalım
inş bu ay yumurtaların bebişe dönüşür canım.rahim filmini bana da erken demişti.bu ay çekelim dedi.sonra mayısa bıraktı.nasip bakalım
BENMDE 4 y umurtam vardı dönüşmedi kiste çok şükür sevndm bende. gerçekten gelsinler artık bekletmesinler biziiiiiii(((
inşaAllah canım benımde 12. günde 3 tane buyuk vardı. kücükleride var demişti ama . çok şükür kist olmamış
İnşallahh cnm pek öle hissetmiorum ama doğru düzgün çalışma bile yapmadıkki :)) cumayı bekliim diorum yaa daha öncede 20.gün geldi yaa şimdi erkenden bakarım kimyasal fln olur üzülürüm :)) senin kaçıncı günün cnm??
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
hmm anladm canm bekle o zaman. ama ben okadar sabredemem :) 14 yada 15. gün yaparm test. ya benim daha önce kimyasal gebeliğim oldu düşük yaptm şimdi o yüzden acele ediyorm en azından tedbirli olurum bebek varsa diye. ne bileyim işte. benim 8.gün bugün. ama aşırı aşırı uyku halim var ya. hep uyumak istiyorm eşim bile şaşırdı. var sende bi hal, sağlık ocağına git kan ver bakalım dedi ama daha erken tabiki. ama okadar halsiz ve uykusuzum kii(
öyle canım şükürler olsun.. bende ondan korktum zaten olmuyor birde vakit kaybetmeyeyim dedim. benmde ilacım yarın başlıyor sen ne kullanıyorsun
canım ben bu ay klomen+inofolic+dekart kullanıyorum.dekart dediğim ilacı prospektüsünden anladığım kadarıyla iltihap söktürücüymüş.ilaçkolik gibiyim görsen halimisürekli ilaç içiyorum.bu arada birde grip oldum.onun için de ilaç kullanıyorum.isyanlardayımmmmm
inofolic i bende duydum canım doktor mu verdi? işlevnden bahseder misin
inş. canım. allahım dayanma gücünü versin inşaAllah ama şimdiden yoruldum. umarım senemiz dolmadan göbüşler dolar :)
klomende ilk ayım olunca rahim filmine olumlu bakmadı sanırım. bu ay 3 e yukselttı. muhtemelen iğnede verecek. tabı bunlar tamamen tahmin :)
ben başta çok korkmuştum hsg den ama çektirip kurtulmak lazım canım ya tedaviye başlamadan çektirdik çok şükür hiç bir sıkıntı çıkmadı. çektir aklndan çıksın canım tabi doktorun dediği zaman :)
evet canım.bu ay da olmazsa mayısta kurtuluşum kalmadı artık.ama korkmayacağım.karar verdim.daha doğum yapacağız rahim filmi de neymiş.
evet canım doktor verdi.genellikle pcos olanlara veriliyormuş bu.bana neden verdi anlamadım zaten.ama pco ve yumurtalık iltihabının giderilmesine faydalıymış.ayrıca folik asit içeriyormuş.devlet karşılamıyor ücretini 24,5 tl.içinde 30 adet var.toz karışım.bir bardak suya karıştırıp içiliyor.bitene kadar devam edecekmişim.kist var mı dedim yok dedi.sonra folicplus kullanmıştık değil mi dedi.bende hayır hiç kullanmadım dedim.sonra verdi.inş boşa içmiyorum tek dileğim bu
İliskide sorunum yok cok sukur canim.ama adetim korkunc agrili.agrisa bile filmde dayanirim diorum.adetimden dolayi aliskinim zatenaynen öyle canım benm anladığım kadarıyla ilişkide canın acıyorsa filmdede acıyor eğer ilişkiler hep rahat oluyorsa filmi de hç hissetmiyorsun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?