İliskide sorunum yok cok sukur canim.ama adetim korkunc agrili.agrisa bile filmde dayanirim diorum.adetimden dolayi aliskinim zaten
slm kızlar, nasıl gidiyo? nerelerdesiniz?
günaydın kızlar, nolur cevap verin. sabah ilk idrarımdan sonra biraz kan geldi. adetime daha 1 hafta var. çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm. nedendir sizce, korktum panikledim daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım böyle olmuştu.
ben buradayıııımmm
ilaç içmeye devam canım.bugün son klomen ama diğerleri devam ediyor.sen nasılsın neler yapıyorsunn
Ben bu ay hiçbişi yapmıcam kızlar bırakcam akışına klomen flnda kullanmıcamm..hayırlısı diorum yaa..
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
canım umarım kimyasal değildir.sen olumlu düşün niyetini bozma.gelen adet gibi mi daha mı pembe ? inş yerleşme kanamasıdır :26::26:
Bilmiorumki tatlımm yaa bi yandanda doktorumu deiştircem memnun deilim bi doktor buldum tavsiye üzerine son kez bi onamı gitsem diorum,ondan snra bıraksam akışına off hiç bilmiorum çokta sıkıldım artk bu durumlardan yaa
Kızlaaarrr bnde bu ay kırmızı kartı yiyorum sanırımm bu sabah felaket ağrım vardı ped koydum gelcek die kahverengi geldi..bu akşam yada yarın sabaha sökülür heralde,nasip deilmiş bu ay..
aynen bende canım.patlamak üzereyim artık.millet ayda bir kez ilişkiyle hamile kalıyor.nasıl oluyor anlamıyorum doğrusu.neyse vardır mutlaka bir zamanı
ilk önce kırmızı geldi o da peçeteye. ondan sonra biraz kahverengi geldi. şimdi yok.bilmiyorum inş yerleşme kanamasıdır. daha bir hafta var adete.
üzüldüm bu duruma canım.ama moral bozmak yok.ümidimizi kaybettiğimiz anda herşey biter ben buna inanıyorum.
ilk önce kırmızı geldi o da peçeteye. ondan sonra biraz kahverengi geldi. şimdi yok.bilmiyorum inş yerleşme kanamasıdır. daha bir hafta var adete.
kızlaaaarr doktordan geldim şimdi
sağda 3 solda 3 gelişmiş yumurtam var
doktor çok güzel dedi.iyi gelişmişler dedi
salı günü tekrar kontrol var gelişmeye devam edenler varmış
inş içlerinden biri dünya tatlısı bir bebişe dönüşür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?