ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

günaydın kızlar, nolur cevap verin. sabah ilk idrarımdan sonra biraz kan geldi. adetime daha 1 hafta var. çatlatma iğnesinden sonraki 10. günüm. nedendir sizce, korktum panikledim daha önce kimyasal gebelik yaşamıştım böyle olmuştu.

canım umarım kimyasal değildir.sen olumlu düşün niyetini bozma.gelen adet gibi mi daha mı pembe ? inş yerleşme kanamasıdır :26::26:

Kızlaaarrr bnde bu ay kırmızı kartı yiyorum sanırımm bu sabah felaket ağrım vardı ped koydum gelcek die kahverengi geldi..bu akşam yada yarın sabaha sökülür heralde,nasip deilmiş bu ay..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

ben buradayıııımmm
ilaç içmeye devam canım.bugün son klomen ama diğerleri devam ediyor.sen nasılsın neler yapıyorsunn

Ben bu ay hiçbişi yapmıcam kızlar bırakcam akışına klomen flnda kullanmıcamm..hayırlısı diorum yaa..

Ben bu ay hiçbişi yapmıcam kızlar bırakcam akışına klomen flnda kullanmıcamm..hayırlısı diorum yaa..

bu fikir iki aydır benim de kafamı karıştırıyor canım.bu ay için düşünmüştüm.neyse devam edeyim dedim.rahim filmini çektirince yani mayıstan sonra düşünüyorum bendebir zamanı vardır mutlaka belkide çok üzerine gidiyoruz ondan olmuyor.:44::44:

Bilmiorumki tatlımm yaa bi yandanda doktorumu deiştircem memnun deilim bi doktor buldum tavsiye üzerine son kez bi onamı gitsem diorum,ondan snra bıraksam akışına off hiç bilmiorum çokta sıkıldım artk bu durumlardan yaa

canım umarım kimyasal değildir.sen olumlu düşün niyetini bozma.gelen adet gibi mi daha mı pembe ? inş yerleşme kanamasıdır :26::26:

ilk önce kırmızı geldi o da peçeteye. ondan sonra biraz kahverengi geldi. şimdi yok.bilmiyorum inş yerleşme kanamasıdır. daha bir hafta var adete.

aynen bende canım.patlamak üzereyim artık.millet ayda bir kez ilişkiyle hamile kalıyor.nasıl oluyor anlamıyorum doğrusu.neyse vardır mutlaka bir zamanı

üzüldüm bu duruma canım.ama moral bozmak yok.ümidimizi kaybettiğimiz anda herşey biter ben buna inanıyorum.

aynen bende canım.patlamak üzereyim artık.millet ayda bir kez ilişkiyle hamile kalıyor.nasıl oluyor anlamıyorum doğrusu.neyse vardır mutlaka bir zamanı

Off onları hiç sorma ztn yaa nası oluo bilmiom benn..eet cnm vardır bi zamanı herşeyin..

ilk önce kırmızı geldi o da peçeteye. ondan sonra biraz kahverengi geldi. şimdi yok.bilmiyorum inş yerleşme kanamasıdır. daha bir hafta var adete.

inş canım dua edeceğim öle olması için

üzüldüm bu duruma canım.ama moral bozmak yok.ümidimizi kaybettiğimiz anda herşey biter ben buna inanıyorum.

Ya bozmuorum aslında ama şu durumdan sıkıldım her ay bekle bekle snra gelsin kırmızılar snra tekrar yeni umutlar ve hayal kırıklığı bu sıkıo insanı işte..
Bilemiorum napsam akışınamı bıraksam puff

İnşallahhh bebiştir o bebişşşş :))

kızlaaaarr doktordan geldim şimdi
sağda 3 solda 3 gelişmiş yumurtam var
doktor çok güzel dedi.iyi gelişmişler dedi
salı günü tekrar kontrol var gelişmeye devam edenler varmış

inş içlerinden biri dünya tatlısı bir bebişe dönüşür

Süper canım çok güzel bi gelişme illaki biri tutar inşallah

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…