ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

Süper canım çok güzel bi gelişme illaki biri tutar inşallah

inş tutar canım.benim 3 aydır böle yumurtalar
ama gelen giden yok nasip bu aya olur inş.
bu arada senin de tedavin hayırlı olsun.inş çok bekletmez bebişin

Olur olur evrene olumlu mesaj göndermek gerekir inşallah canımmmm beklemek zormuş yahu

evet canım.bu ay olumlu göndermeye çalışıyorum mesajları
kafamdan da attım sayılır işte bak böle sonra böle

beklemek istemiyorum artııııııkkkk

Ya bu arada benim bu dönemde çok sık tuvaletim geliyo normal mi acabaaa??

bencede süper yapıorum canım sana da tavsiye ederim böle çok iyi.laf aramızda sanırım kafayı yiyorum
tuvalet konusunu bilemiyorum canım.bende dört aydır değişiklik yapmadı klomen.ağrılar dışında.
ama bu ay klomenle birlikte iki ilaç daha kullanıorum.biri suda eritiliyor.bir bardak su ole içmiş oluyorum.bir bardak da klomenle.gün içerisinde çay yeşil çay vs derken mecburen sık çıkıyorum bende.:26:

Diğer iki ilacı doktor mu verdi ne içindi canım???

Diğer iki ilacı doktor mu verdi ne içindi canım???

Evet canim doktor verdi.biri iltihap sokturucuymus.digeri de bende su an yok ama pcos icin folicplus kolaylastiriyormus hamile kalmayi folik asit iceriyormus.pco yu temizleyip kolay hamile kalmak icinmis.toz seklinde canim

Evet canim doktor verdi.biri iltihap sokturucuymus.digeri de bende su an yok ama pcos icin folicplus kolaylastiriyormus hamile kalmayi folik asit iceriyormus.pco yu temizleyip kolay hamile kalmak icinmis.toz seklinde canim

Anladım canım inşallah en kısa zamanda alırız güzel haberlerini

lokum maşallah canım yumurtalarına :) bi tane beklerken ikiz üçüz gelmesin :))) hakkımızda hayırlısı inş.

benimde 12 gün iğneden sonra. 2 gün önceki lekelenmeden sonra bişey yok. bakalım pazartesi sabah test yapıcam. annem içime doğuyo hamilesin diyo :))) inşallah allahım. hepimiz güzel haberler verelim burdan

amin canım.gelirse ikiz üçüz itiraz etmem tek seferde kurtulmuş olurum fena mı allah hayırlısı ne şekilde ise öle versin hepimize.
inş annenin de solediği gibi bende senden umutluyum canım.umarım hamilesin ve bize mutlu haberler vereceksin olumlu düşünelim öle olsun değil mi

amin canım inşallah. yarın sabah yazarım sonucu... dua edin, çok heyecanlıyım :)

Benim bugün kırmızılar geldi tamda yarın doktora çağırmıştı test yapacaktı ama gerek kalmadı valla ne yalan söyleyim çok üzüldüm çok ümitlenmiştim napalım nasip değilmiş elbet zamanı gelecek..

iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi

evet canım zamanı gelecek mutlaka moralini bozmamaya çalış lütfen.pozitif olmaya çalış.biliyorum zor ama üzüldükçe imkansızlaşıyor gibi geliyor bana.bende üzüldüm inan.topiğim 4 aydır açık.daha hiç hamilelik haberi gelmedi allah hayırlısını versin.

kızlaaaaaar günaydın, silik te olsa 2. çizgiyi gördüm. foto yükleyemiyorum şimdi. birazdan doktora gidicem. dönünce yazarım yine. inşallah herşey yolundadır. allahıma çok şükür :)))

kızlaaaaaar günaydın, silik te olsa 2. çizgiyi gördüm. foto yükleyemiyorum şimdi. birazdan doktora gidicem. dönünce yazarım yine. inşallah herşey yolundadır. allahıma çok şükür :)))

canımmmm çok sevindim.topiğimin ilk hamilesi ilk bebeğiiii şükürler olsun rabbime.artık hamile olduğuna göre ve hamilenin duası kabul olduğuna göre bizlere bol bol dua edersin değil miiii
inş herşey yolundadır bebişin bizimledir.

canım benim allah tüm isteyenlere versin. başı ben çekerim arkamdan gelirsiniz inşallah. beta hcg 96 :))

canım benim allah tüm isteyenlere versin. başı ben çekerim arkamdan gelirsiniz inşallah. beta hcg 96 :))

amin canım.daha yeni sanırım 96 olduğunaa göree darısı 1000 lerin 2000 lerin başına inşşşşş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…