Ilk bebisimiz hayirli olssun insallah. Darisi basimiza hanimlar
Bende dualarinizi istiyorumm sabah doktora gitcem. Umarim guzel yum.lar vardir da bu ay.guzelce dollenirler :-D
amin canım.daha yeni sanırım 96 olduğunaa göreedarısı 1000 lerin 2000 lerin başına inşşşşş
Amin canim ins bize de nasip eder allah.benimde yarin oleden sonra kontrolum var.ins yumurtalarimiz bu ay gorevini yerine getirir ;-) haber veririm gelismeleri........
kızlar biz iğneyi vurunduğum gün ilişkiye girdik. iğneden 12 saat sonra. bana kalsa o zaman tuttu. akıntım çoktu dedim çatlıyo boş geçmeyelim. o gün oldu. aklınızda bulunsun
Benimde ikinci klomen ayim canim. Insaallah sonumuzda ayni olurbende sabah 9.30 gibi yaptirdim igneyi. Ovitrelle gibi biseydi adi. Seninkide mi ondandi. Bizede bugun ,carsba persembe iliski dedi. Akintimda degisiklik yok gibi ama
Ins. Canim. Lokum nerde acaba. Oda gitcekti bugun doktora. GuzEl haberlerle gelir ins.benimkinin adı pregnyl. ama ikisi aynı. bi fark yok yani. inşallah canım dualarım sizinle. kendinize dikkat edin. güzel güzel tutunsun inş bebişleriniz size.
Burdayim canim yeni girebildim kk ne.Ins. Canim. Lokum nerde acaba. Oda gitcekti bugun doktora. GuzEl haberlerle gelir ins.
İns canim inan tek istegim buukızlar inşallah allahım en hyırlı zamanda sizlere de verir. benim 2. klomen ayımda oldu. bu ayda olmasaydı bidaha ki ay oluruna bırakacaktım. ama çok şükür oldu. umudunuzu hiç kaybetmeyin. dua edin hep. kafanıza da takmayın çok. ben biliyorum arkamdan geliceksiniz sizde :)
Burdayim canim yeni girebildim kk ne.gittim doktora kizlar yumurtaliklar ilaca cok guzel yanit veriyor dedi.gelisimleri cok guzel dedi.20,19,18 ve 20,14,12 seklinde gelismis sagda ve solda ;-) hepsi de kaliteli bu ay bebek bekliyorum sizden dedi.ayrica veren allah biz elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz dedi.iliski takvimi verdi carsamba aksam 9 vuma sabah 6
Bide buraya yaziyim , arkadaslar Ben 2 yildir bébék istiyorum ilk tedavime ocak ayinda basladim klomen+yumrta gelistirici igné tabiki olmadi2 ci tedavime ise martta klomen+igné+çatlatma ignesi catlatma ignesini 2 nisanda oldum sizce ogünü sayiyormuyuz yoksa sonraki günden mi saymaya basliyoruzzz ?
Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü
Canim harika yumurtalarinsalah doktorun da bebek beklentisi karsilanir bu ay :-D saat isini hala aklim almiyorya neyse bize sadece yarin icin saat verdi. Bugun ve persembe icin onemli degil saati dedi. Ama masallah bayildim yumurtalarina
canım inş en kısa sürede gelir bebişin.ben geçen ay oldum iğne.bir sonraki günden başladım saymaya.15 gün sayacaktım ki öle de oldu.test yapacağım gün adet oldum.inş senin bebişin olur.
Saol cnm cvp verdigin icin benim ilkinde yumurtam 27 mm e kadar olmus catlatma ignesi yapmadi oyuzden 2 incide dozu az yapti ignenin bundada 22 mm falan bikactane yumurta hayirli si sonraki gun sayiyorsak eger bugun 14 cügün bilmiyorum hiç vie bélirtide yok
Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü
Burdayim canim yeni girebildim kk ne.gittim doktora kizlar yumurtaliklar ilaca cok guzel yanit veriyor dedi.gelisimleri cok guzel dedi.20,19,18 ve 20,14,12 seklinde gelismis sagda ve solda ;-) hepsi de kaliteli bu ay bebek bekliyorum sizden dedi.ayrica veren allah biz elimizden gelenin en iyisini yapiyoruz dedi.iliski takvimi verdi carsamba aksam 9 vuma sabah 6
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?