ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

Merhaba canım maşallah çok yumurtan oluşmuş günde kaç tane klomen içtinn :)

merhaba canımm
günde 3 tane 5 gün klomen,10 gün rekort die bir ilaç ve inofolice devam ediyorum şu an canım.doktor çok iyi cevap veriyor yumurtalıklar ilaca diyor.yumurtalar süper diyor.bakalım bu ay tutturabilecekmiyiz :26::26:
yoksa önümüzdeki ay rahim filmi çekeceğiz dedi.bende korkuyorum biraz.inş bu ay olur ve rahim filminden kurtulurum

Adet sancisi gibi agrim oluyor arada hah gelcek adetim diyorum geciyor bugun adetimîn 28 gunu genelde 31 ci gün falan da geliyor oyuzden bekleyim diyorum yarinda gelmezse bi test alip cuma sabahi yapiyim diyorum bilmiyorum cnm tedaviye ocakta basladim ama 2 yildir istiyoruz

Envoyé de mon iPhone à l'aide de Kadınlar Kulübü

Eşin test yaptı mı canım. INSALLAH olur :)

Aynen canim igne gunu nu saymassam 14 cü gün bugün

Idrar testı yapma canım direk kan ver

Cnm Ben fransadayim burda kan. Vermek icin recete vermesi lazim doktorun yoksa cepten oderim bide adetim gecmedi y'a beklememi soylerler

anladım canım.dediğin gibi biraz daha bekle o zman.hem netleşmiş olur varsa eğer.bizde 4,5 yıllık evliyiz 1,5 yıldır istiyoruz.nasip diyorum artık

anladım canım.dediğin gibi biraz daha bekle o zman.hem netleşmiş olur varsa eğer.bizde 4,5 yıllık evliyiz 1,5 yıldır istiyoruz.nasip diyorum artık

Aynen cnm nasip bizde bu yaz 3 olcak evleneli ..... Insallah pozitif cikar nebiliyim

Envoyé de mon iPad à l'aide de Kadınlar Kulübü

slm kızlar, takipteyim sizleri. bu ay inşallah olucak sizlerin de, sonra bebişlerimizi konuşucaz. ben de bugün kan verdim sağlık ocağında. yarın sonucu alıcam. inşallah güzel güzel artmıştır değer. sağlıcakla kalın...

İnşallahhh tatlımm hayırlı olsunn..sağsalim kucağına almayı nasip etsin Allahımm..
Biz ara verdik kızlar hazirana kadar..

Kizlar dun aksamustunden bu yana surekli kasik agrim var. Igneden sonra oluyormu boyle. Sali gunu yaptirmistim igneyide

Canim siz niye ara verdiniz. Doktor mu soledi yoksa kafayi bosaltmak icinmi

Ağrı yapar iğne cnm korkma..doktor sölemedi gitmedikte hem kafayı boşaltmak için hemde fena grip oldumm antibiyotik fln alıorum bide tam yumırtlama vakitlerinde bu ay eşim olmıcak yanımda,mayıstada ben olmıcam direkman ertelenio :))

Hayirlisi olsun canim .RAbbim ertelemelerden sonra cok uzatmaz ins. Arayi

inş canım saol iyi dileklerin için.
kan sonucunu bize de yaz olur mu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…