ocak ayında klomen tedavisine başlayanlar burayaa :)))))

Oyyy canimmm cok guzel. Allahim sagsalim kucagina almayi nasip etsin. Darisi basimiza insAllaaaaaah

Merhaba bugün reglimin 13.gunu yumurtamin büyüklüğü 13 mm.benimde yumurtam 0 di.umarim hersey yolunda olur.hikayeni okuyunca umutlandim

Merhaba bugün reglimin 13.gunu yumurtamin büyüklüğü 13 mm.benimde yumurtam 0 di.umarim hersey yolunda olur.hikayeni okuyunca umutlandim

Eğer eşinin spermlerinde bir sıkıntı yoksa, tüplerde bir tıkanıklık yoksa çok fazla bekletmeyecektir seni.. İnşallahhhh bebişin gelme zamanı gelmiştir artık ve bu ay sonu o güzel haberi alırsın canım..

Inşallah canım. Gecen sene 11 Martta 9 haftalikken bebegimin kalbi durunca kurtaj oldum.esim sağlıklı problem bende. Tüplerim tıkalı olsa önceden de hamile kalmazmisim dedi dr. Bakalim...Yumurtam küçük diye uzulmustum. Dr çarşamba günü kontrole gel dedi.biraz daha buyumeli sanirim. Yorumlarını görünce içime su serpildi.insallah iyi haberler veririm.Dua edin lütfen.Hersey yolunda olsun.

geçmiş olsun canım.allah bir daha yaşatmasın.daha önce olmuş bebeğin büyük ihtimalle hamile kalırsın doğal yoldan die tahmin ediyorum.inş öle olur.dualarımda yer vereceğim sana da.
inşaaalllaahh herşey yolunda gider

kızlar beta hcg 522.10 çok şükür allahım :))

Rose canim senin gogus agrin falan oldumu hic. Benim adet zamanlarindada agrimaz gogsum. Hamilelikte kesin agrir diye bisey varmi acaba. Sen yasadinmi ole bi belirti

Rose canim senin gogus agrin falan oldumu hic. Benim adet zamanlarindada agrimaz gogsum. Hamilelikte kesin agrir diye bisey varmi acaba. Sen yasadinmi ole bi belirti

evet canım bi kaç gün, yani adet olmam gereken zaman çok ağrıdı. şimdi şimdi azaldı. bide bende çok fena yorgunluk hissi, halsizlik ve uyku yaptı daha öğrenmeden. akıntım da oldu. ateş ve üşüme oldu akşamları özellikle.

Himm anladim canim. Peki kahverengi lekelenmen ignenin kacinci gunu olmustu. Hatirliyomusun

Kizlar nasilsiniz nerlerdesiniz.bat i gelen var mi yada test yapan ¿

inşallah canım. bir haftan kalmış. çok dikkat et kendine

ediyorum canım yürüyüş yapıyorum korka korka birşey olur mu die :26::26: sonra diorum ki ortada birşey yok net olarak
inş vardır birşeyler senin nasıl gidiyor hamilelik bulantın vs var mı ??

aralık ocak ayında dupbaston,klomen = catlatma iğnesi (ovitre)
23 ocak 2014 te asılama negatif sonuc

ediyorum canım yürüyüş yapıyorum korka korka birşey olur mu die :26::26: sonra diorum ki ortada birşey yok net olarak
inş vardır birşeyler senin nasıl gidiyor hamilelik bulantın vs var mı ??

sen yine de çok yürüme tedbirli ol.
benim iyi gidiyo sayılır. bulantı yokta, bi hazımsızlık, iştahsızlık var. pazartesi doktora gidicem. çok heyecanlı ve meraklıyım. inşallah herşey yolundadır, kese ve bebek gözükür. günleri sayıyorum yani.

maşallah canımm
haber ver bize de gelişmeleri.inş yolundadır herşey.bugün hamile nbir komşumla doktora gittim.nst odasının karşısına oturmuşuz.bir ara kapı açıktı.bir bayan nst deydi.ses dışarıdan duyuluyordu.bebeğin kalp atışları allahım yerim ben onu ne güzel bir duyguymuş.birde kendi bebeğiminkini duysam nasıl mutlu olurdum heralde. allahım en kısa sürede nasip eder inş.dualarını eksik etme bizden canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…