Canım ben 400 TL'ye çektirdim. 150 TL çok iyi. Tavsiyem Devlette yaptırmaman yönünde. Çünkü ciddi hijyen gerektiren ve büyük makineler nedeniyle stresli bir süreç. Özelde üzerine titriyorlar gevşemen için. Bir de hemen gün alamayabilirsin devlette. Ama tabi sen bilirsin :)
Bu arada eşimin spermiyogram testine de 120 TL verdik. Bu ay bütçemiz sarsıldı. Ama bir sorun olmadığını öğrendik en azından.
zaten 5 10 dakika srüyor canım
maşallah canımm
haber ver bize de gelişmeleri.inş yolundadır herşey.bugün hamile nbir komşumla doktora gittim.nst odasının karşısına oturmuşuz.bir ara kapı açıktı.bir bayan nst deydi.ses dışarıdan duyuluyordu.bebeğin kalp atışlarıallahım yerim ben onu ne güzel bir duyguymuş.birde kendi bebeğiminkini duysam nasıl mutlu olurdum heralde. allahım en kısa sürede nasip eder inş.dualarını eksik etme bizden canım.
Canim ustteki sorulari sana sordum alinti yapmayi unutmusum ;-)evet kimbilir nasıl bi duygudur o :) inşallah canım dualarım sizinle
Canim sen adet gunun gelmeden yapmistin testi yanlis hatirlamiyorsam.kac gun kala idrar testi yapmistin bende sabirsizim yarin boynum icin emg cektirmeye gidecegim dinuste test almayi dusunuyorum.bu arada adetten once cikan sivilcelerim belirginlesmis :-( sende oldumu adet belirtileri ayy ne cok soru sordum ;-)
evet canm günüm gelmeden yaptım. çatlatma iğnesinin 14. günü. yani adetim günü gününe olmuyo hiç. bir iki gün farkediyo. o yüzden net bişey söyleyemiyorum da 2-3 gün kala falandı. 2 gün kala bence sende yap varsa çıkar. sivilce olmadı bende. benim en belirgin belirtim aşırı halsizlik ve uykuydu.
Canim naptin .yaptinmi test. Benim bugun onuncu gunum. Hic bi belirtim yok gibi. Hayirlisi artikanladım canım.yorgunluk ve halsizklik bende de var ama bahar yorgunluğu değildir inş.
Canim naptin .yaptinmi test. Benim bugun onuncu gunum. Hic bi belirtim yok gibi. Hayirlisi artik
13.gün 17ml yumoş olmuş 3güne çatlar dedi...ne zaman ilişki olmalı ltfn yardım
Kadınlar Kulübü Mobil uygulaması kullanılarak gönderilmiştir.
slm kızlar, ancak yazabiliyorum. bugün doktordaydım. kesemizi gördük çok şükür :) 8 mm dedi doktor. beta hcg 10 bin. şimdilik herşey yolunda çok şükür. darısı size inşallah
Hicbi olumlu belirtim yok suan. Aksine yuzum sivilcelenmeye basladi. Bu ay umudim yok nedense. Ama hayirlisi Allahtan. Rabbim herweyin hayirlisini verir. Ol der ve oluverie insAllah
Insallah oyledir de bwbisin tutunuyordur canim ya. Bende ne gogus agrisim ne kasik batmasi hicbise yok malesef. Olursada Rabbimin bi mucizesinden baska bisey olmayacak biliyorum. Ama insallah senden guzel habrrler gelirm benimde 2.3 gunum kaldi. Ama nolursa olsun adet olmasamda cumartesiden once test yapmiyim diomcanım benim iki gün kaldı bir haftadır sivilcelerim vardı şimdi azaldı.göğüslerim patlama noktasında ağrıyor.kollarımın değmesine bile tahmmül edemiyorum o derecekasığımın sol kısmında batma var ama sürekli var her an her dakika anlamadım gitti.ümitlenmek istemiyorum.ama inş bebek tutunmaya çalışıyordur.ilk kez bole oluyor.inş rabbim sana bana ve isteyen herkese bu ay ol der bizi de mutlu eder dualarımdasınız
Aminnnslm kızlar, ancak yazabiliyorum. bugün doktordaydım. kesemizi gördük çok şükür :) 8 mm dedi doktor. beta hcg 10 bin. şimdilik herşey yolunda çok şükür. darısı size inşallah
Insallah oyledir de bwbisin tutunuyordur canim ya. Bende ne gogus agrisim ne kasik batmasi hicbise yok malesef. Olursada Rabbimin bi mucizesinden baska bisey olmayacak biliyorum. Ama insallah senden guzel habrrler gelirm benimde 2.3 gunum kaldi. Ama nolursa olsun adet olmasamda cumartesiden once test yapmiyim diom
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?