Hayirlisi insallah canim .umarim guzel haberlerle gelirsin . Mukakkak habet ver bizede. Sabah ilk idrarla daha iyi cikar diye duymustum . Oyle mi yapsan acababen bugün yapmayı düşünüyorum canım testi.dayanamıyorum.çok merak ediyorum ama tek çizgi çıkarsa çok üzülürüm biliyorum.öğleden sonra yapacağım inş.
Hayirlisi insallah canim .umarim guzel haberlerle gelirsin . Mukakkak habet ver bizede. Sabah ilk idrarla daha iyi cikar diye duymustum . Oyle mi yapsan acaba
bende duymuştum canım.ben o testi defalarca yaptım geçtiğimiz aylarda.ve hiçbirinde sabaha kadar bekleyemedim.
kapıdan girer girmez koşa koşa ilk işim o her defasında
batıo bana evde bekleyen test.hem varsa bu kadar batma yaşıyorum çıkar silik de olsa.tabiki haber vereceğim olumlu yada olumsuz.
Kizlar umut olsun daha iki hafta once burada arastirma yapiyordum klomenle.ikk aydan hamile.kalan varmi diye. Uc gun.once hamile.oldgumu ogrendim duzenli calismuyordum ama yaklasik sekiz dokuz aydirda hic korunmuyordum ama son uc dort aydir hep cok istedim be doktora gttim klomeni kuallanip doktorun dedigi gbi duzenli iliskiye girdim ve hemen ilk ay jamile kaldigimi ogrendim rabbim herkese nasip etsin tabi dua ile.. Allahim sizlerede nasip eylesin hayirlisiyla insaallah. AMİN.
Kizlar umut olsun daha iki hafta once burada arastirma yapiyordum klomenle.ikk aydan hamile.kalan varmi diye. Uc gun.once hamile.oldgumu ogrendim duzenli calismuyordum ama yaklasik sekiz dokuz aydirda hic korunmuyordum ama son uc dort aydir hep cok istedim be doktora gttim klomeni kuallanip doktorun dedigi gbi duzenli iliskiye girdim ve hemen ilk ay jamile kaldigimi ogrendim rabbim herkese nasip etsin tabi dua ile.. Allahim sizlerede nasip eylesin hayirlisiyla insaallah. AMİN.
Hayirlisi insallah canim .umarim guzel haberlerle gelirsin . Mukakkak habet ver bizede. Sabah ilk idrarla daha iyi cikar diye duymustum . Oyle mi yapsan acaba
canım yaptım testi.kocaman ve kıpkırmızı bir tek çizgim var allahın izni ile.kendimi sıkıyorum ağlamamak için şu an.akşam eşime nasıl solerim ben
inş senin pozitif olur seviniriz şu an tek dileğim bu
Allah razi olsun canim. Uzulme dicem ama ise yaramayacak biliyorum. Rahatlayacagini dusunuyorsan agla canim sikma kendini. Hakkimizda herseyin hayirlisi olur insallah. Ama daha adetin gelmeden umutsuzluga kapilma bence .Esine test yaptigini soyleme olmazsa. Insallah olmazsinda adet olursan ogrenir zatwn
o da başlıo canım hiç merak etme.kahverengi gördüm az önce çamaşırımda.biraz ağladım az önce.yalvardım allaha ne olur beni bununla sınama die.artık önüme bakayım şu rahim filminden kurtulayım bu ay ki isteğim bu.filmden sonra da soğan kürü yapacağım tekrar.önümüzdeki ayı olduğu gibi duayla geçirmeyi düşünüyorum.hayırlısı artık.sende merakta bırakma beni yaz mutlaka iyi yada kötü.inş mutlu haberler verirsin
selam cnm bende klomen & catlatma ignesi = asılama oldum ocakta sormak istediklerini sorabilirsin?
merhaba canım...ben adetımın 14 gunu doktora gıttım muayene etti 6mm yumurtam varmıs ...doktor kucuk ıstenılen buyuklukde deıl dedı...
ben 30 gunde bır adet oluyorum...adetın 2.gunu gel ilac tedavısıne baslıyalım dedı...
bikac gun sonra gel yumurtan buyumus mu gel bakalım falan demedı...hemen baslıyayım demı ılac tedavısıne???
merhaba canım tedavin hayırlı uğurlu olsun
Doktorunun dediklerini uygula.dilerim güzel sonuc alırsın..
Klomen mi verdi. 17 mm olması gerekir. .
daha baslamadım yanı adet olunca gel dedı...ilaç tedavısı baslıcaz dedı...benım aklımdada bırsuru soru,
cok tedırgınım sımdıden nedır ne degıldır dıye ogrenmeye calısıyorum canım
ilaçla yumosunu büyütecek sonrada catlatcak cnm ..
olması gerekeni ilacla ve igneyle yapacak doktor ..
ocakta gördüm aynı tedaviyi .. incir ye bolbol
korkulacak hicbirsey yok ..
doktorun dediklerine uy kuzum
tamam canım meraklıyım işte napayım..
şimdi kullanıyo musun canım,nekadar kullandın
Insallah canim. Bizde cok yorulduk artik.cumartesiye kadar beklicem ins. Bise olmazsa bende. Senin Igneden sonra kacinci gunundu bugun. Bak yarindan itibaren 3 aylar basliyor. Rabbim bu mubarek aylarda hepimizin yuzunu guldurur ins. Bol bol dua edelim
2,3 ay yumurtalık takibi ..:26:
dupbaston,klomen,ovitre(catlatma ignesi)
en son 23 ocakta asılama oldum tutmadı
cnm sen kac yasındasın,kac yıllık evlisin?
daha önce konusmustuk sanırım hatırlamıorm benim topikten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?