nasıl bir doktormuş öyle canım iyi yapmışsın başka doktora gitmekle.ilgisizmiş anladığım kadarıyla biraz.iyi haberlerini bekliyoruz
Merhaba canım,
Az önce doktordan çıktım. Neyse ki çok ilgili biriydi.
7. Günüm olmasına rağmen çok sağlıklı bir yumurtamın olduğunu söyledi. Ptesi tekrar gel kontrol edelim ve çatlatalım dedi. Erken değil mi dediğimde gelişimine göre karar vereceğiz ona dedi. Herhalde benim biraz erken oluyor yumoşlar.
Bakalım senin gibi beklemedeyim.
Umarım canım bakalım.doktorun ilgili olmasına sevindim canım.en azından moral oluyor.klomensiz yumurta gelişmene de ayrıca sevindimbir yığın hormon yüklemiş olmayacaksın vücuduna.inş bu ay bu gelişen yumurta iyi haberler verir bizlere
Umarım canım bakalım.
Senden de cuma günü gelişmeleri bekliyoruz. Sağlıklı yumoşların olur ve ardından da bebiş haberi gelir inşallah.
Dün ben de doktora gittim. Çok sağlıklı bir yumurtan olmuş dedi, hemen çatlatma iğnesi yaptı. Bu geceyi değerlendireceğiz bakalım.
Hepimiz için bol bol dua ediyorum kızlar.
inş canım.bende heyecanla bekliyorum cumayı.umarım iyi değerlendirebiliriz bu ayı.her ay umutlanıp boşa çıktığını görünce yıkılıyor insan.bende her namazda hepimiz için dua ediyorum bol bol.gelişmeleri yazacağım cuma günü size
günaydın kızlar.doktordan geldim az önce.15,14 ve 16mm şimdilik gelişmiş yumurtalar.pazar günü 12-1 gibi ilişki olsun dedi.pazartesi tekrar kontrol var.gelişmeye devam edenleri kontrol edecek.haber veririm yine size
selam. hayırlı olsun umarım tutar bu sefer:)
ben de önümüzdeki ayın başında başlıcam yumurta takibine ilk defa. çok heyecanlıyım. doktor dediki bakalım yumurtan gelişiyo mu. eğer gelişmiyorsa ya da oluşmuyorsa, sonraki ay da ilaç kullanırsın dedi. umarım çabalarımız boşa çıkmaz.
Oldukça iyi gelişmiş yumoşların canım. Umarım bu ay senden iyi haberler alacağız. Çatlatma iğnesinden bahsetmedi mi doktor. Gerçi sayısı fazla olunca yapmıyorlar herhalde.günaydın kızlar.doktordan geldim az önce.15,14 ve 16mm şimdilik gelişmiş yumurtalar.pazar günü 12-1 gibi ilişki olsun dedi.pazartesi tekrar kontrol var.gelişmeye devam edenleri kontrol edecek.haber veririm yine size
Hayırlısı olsun canım sana da. Umarım ilaca gerek kalmadan hamilelik haberlerini alırız.selam. hayırlı olsun umarım tutar bu sefer:)
ben de önümüzdeki ayın başında başlıcam yumurta takibine ilk defa. çok heyecanlıyım. doktor dediki bakalım yumurtan gelişiyo mu. eğer gelişmiyorsa ya da oluşmuyorsa, sonraki ay da ilaç kullanırsın dedi. umarım çabalarımız boşa çıkmaz.
Oldukça iyi gelişmiş yumoşların canım. Umarım bu ay senden iyi haberler alacağız. Çatlatma iğnesinden bahsetmedi mi doktor. Gerçi sayısı fazla olunca yapmıyorlar herhalde.
Ptesi gelişmeleri bekliyoruz.
Bu arada benim belimin sol tarafı ve sol kasığım sürekli ağrıyor. Bulantı geliyor bazen.
iğneyi vurulduktan sonraki 2 gün yumoşların çatladığı hissedecek kadar ağrı çekmiştim zaten. Çarşamba geçti, cuma da işte bel ve kasıkta ağrı başladı.
Dün gece de rüyamda hamile olduğumu gördüm. Ama hiç anlamıyormuşum hamile olduğumu, kuzenlerim ısrar edince test yapıyoruz, pozitif çıkıyor ve hemen o gün doğuruyorum. Kocaman bir bebeğim oluyor. Çok garipti! Bu ilaçlar, iğneler beni yıprattı valla.
Regl olunca eşim de ben de testlerimizi yaptıracağız. Bir sorun çıkmazsa bu yaz boyu bir daha doktora gitmeyeceğim. Oluruna bırakacağım biraz. Ne stresli işmiş bu. Milletin zırt diye oluyor. Bir de aldırıyorlar yaw. Off iyice dolmuşum 😟
Oldukça iyi gelişmiş yumoşların canım. Umarım bu ay senden iyi haberler alacağız. Çatlatma iğnesinden bahsetmedi mi doktor. Gerçi sayısı fazla olunca yapmıyorlar herhalde.
Ptesi gelişmeleri bekliyoruz.
Kizlar merhaba
Bu ay adetimin 5. Gunu doktora yumurta takibi icin gittim. Oda hemen klomene basliyalim dedi kullandim adetin 13. Gunu 18-16 ve daha kucukler toplam 7 yumurtam vardi. Doktor bugun yarin catlar dedi. Üc dört gündür adet sancisi gibi sancim var alt karnim kasiklarim belim ozelliklede bacaklarima vuruyor. Doktorum enfeksiyon icin tahlil istedi ama bisey cikmadi. Kist olustu heralde diye ultrasondan bakti yumurtalarim catlamis hic yoktu. Ama bende hala bel bacak alt karin ve kasik agrisi var goguslerim inanilmaz hassaslasti kolum bile degse aciyo.
24 une kadar olmazsan test yaptir dedi doktorum. Yani 6 gun var. Benim gibi bi durumu yasayan varmi ??
Bu arada ayin 6 sinda 18 ve 16 mm di tahminimce 8 inde catladi
merhaba canım hoşgeldin aramıza..
öncelikle tedavin hayırlı olsun inş hemen hamilelik haberini alır mutlu oluruz.ben de klomenin 3. ayındayım ve üç aydır o bahsettiğin ağrıları çekiorum.önce heveslendim hamileyim bebek tutunmaya çalışıyor die ama sonuç hüsran oldu.inş senin için tüm ağrılar olumlu yönde gelişir ve hamilesindir. bende bugün ilk kez çatlatma iğnesi oldum.nedense hiç umudum yok sanki birşeyler ters gidiyor gibi geliyor.hakkımızda hayırlısı neyse o olsun.inş bebeklerimiz bu ay bizimle olur.
ayrıca 24 ünde sonucunu alınca bize de haber ver buradan merak ederiz şimdi
Hani tabiri caizse pis bi agri derler ya aynen oyleydi benim adet agrim aynisi olunca cok sasirdim. Ama tabi allah ne yazdiysa o. Herseyin hayirlisi. Sende guzel olumlu dusun ki olumlu olsun. Ins bu ay mutlu haberi aliriz. Kac aydir deniyosunuz?
aynen öyle oluyor ağrılar canım.ben 4,5 yıllık evliyim.3 yıl düşünmedik.bir buçuk yıl kendiliğinden olmadı.3 aydır da klomen kullanıyorum.bu ay ilk kez çatlatma iğnesi oldum.eğer olmazsa önümüzdeki ay rahim filmi istedim doktordan.olur dedi.doktora kalsa mayısta çekelim rahim filmini demişti.ben öne almak istedim tarihi.inş bu ay çok dua ettim olur da gerek kalmaz hiçbirşeye.inş seninde bu ay olumlu olur canım.allah kalbimize göre verir inşböyle oluruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?