Doktorlara kalsa zaten hep erteliyolar. 1.5 sene gecmis tedaviye baslaman gerek ama inşallah hic gerek kalmaz bu ay gelir bebisin
Allah gönlüne göre versin canim
Kizlarrr musadenizle bende katilmak isterim araniza. Bende bu ay klomene basladim. 7martta adet oldum. Ikinci gun dr.gittim. kan tahlilim yapildi. Gebelige engel bi durun yok dedi doktor. Esimde tahlil verdi. Ondaa sperm hizinda cok az, yavas hareket cikti ilaca basladik onun icnde. Bende 5. Gunumde yani sali gunu klomene basladim. Gunde iki tane aldim. Ve yarinda doktora gidiyorum ins. Dun ogleden sonra surekli batma ve kasik agrilari hissrttim. Baya siddetliydi. Bugun o kadar olmadi. Ara ara batma oldu sadece. Burvirimize dua edelim arkadaslar. Ins. Doktorumda guzEl seyler soyler yarin. Hepimizin gonlumuze gore vrrsin ins. Rabbim
merhaba arkadaşlar.ben ocak ayında klomen tedavisi ve yumurta takibine başladım.benimle aynı durumda olanlar daha önce klomenle hamile kalan arkadaşlar da yaşadıklarını bizimle paylaşırsa çok sevinirim.birlikte umutlanmaya,beklemeye var mısınız ??? bu yolda başımızdan geçenleri burada paylaşalım bilgilerimiz çoğalsın :)))
Kizlarrr musadenizle bende katilmak isterim araniza. Bende bu ay klomene basladim. 7martta adet oldum. Ikinci gun dr.gittim. kan tahlilim yapildi. Gebelige engel bi durun yok dedi doktor. Esimde tahlil verdi. Ondaa sperm hizinda cok az, yavas hareket cikti ilaca basladik onun icnde. Bende 5. Gunumde yani sali gunu klomene basladim. Gunde iki tane aldim. Ve yarinda doktora gidiyorum ins. Dun ogleden sonra surekli batma ve kasik agrilari hissrttim. Baya siddetliydi. Bugun o kadar olmadi. Ara ara batma oldu sadece. Burvirimize dua edelim arkadaslar. Ins. Doktorumda guzEl seyler soyler yarin. Hepimizin gonlumuze gore vrrsin ins. Rabbim
bende şubat ayında klomen değil ama serephone tedavisine başladım aynı ilaçlar zaten. geçen ay 3 yumurtam gelişti çatlatma iğnesine gerek kalmadı ama tutmadı malesef. bu ay gene içtim şimdi tam yumurtlama günlerindeyim perşembe kontrole gidicem yumurtalar ne durumda görücem
sende hoşgeldin aramıza canım.evet klomen ve serephone aynı ilaçlar.benimde perşembe kontrolüm var.bakalım ne durumda yumoşlarımız.
Selamm şekerlerr
Benide alırmısınız aranıza :) bende bu ay başladım klomene bgn 4.günüm ama kızlar yaa ilk günler pek anlamadımda bgn öle bi şişlik varki kasıklarımda bu normalmi sizce yumurtalar geliştiği için ?? Yarın doktora gitcemm bakalım yumoşlarımı saycak sanırım :))
İnşallahhh hepimizz hayırlısıyla bebiş sahibi oluruz en yakın zamanda canlar
Hanimlaaaaar geldim doktordan. 3 tane yum. Varmis. Biri 22, 15 ve 13 mm. buyuklugunde. Bugun 12.gunum. bu gune gore bu yumurtalar normlmi bilmiorum. doktorum bugun persembe ve cumartesi iliski olsun dedi. Bu uc yumurta haricindeki Diger yumurtalarin kucuk oldugu icin catlatma ignesi vermiyorum. Adetin gecerse test yap. Adet olursan iki yada ucuncu unu tekrargel deedi. Yine beklemede olcam anlicaniz.. rabbim tez zamanda gobuslerrimizi bebekle sisirsin insaALlaaah
Selamm şekerlerr
Benide alırmısınız aranıza :) bende bu ay başladım klomene bgn 4.günüm ama kızlar yaa ilk günler pek anlamadımda bgn öle bi şişlik varki kasıklarımda bu normalmi sizce yumurtalar geliştiği için ?? Yarın doktora gitcemm bakalım yumoşlarımı saycak sanırım :))
İnşallahhh hepimizz hayırlısıyla bebiş sahibi oluruz en yakın zamanda canlar
Kızlar merhaba bende aranıza katılmak istiyorum çünkü geçen ay yumurtlama takibim sonucu yumurtalarım oluşuyor ama 13.günden sonra durup geç çatlıyormuş dün hastalandım bıgün doktora gittim ve klomen verdi adetimin 5.günü başlayıp 5 gün içecekmişim ve Pazartesi tekrar doktora gidecekmişim çok merak ediyorum bu ay nasıl geçicek ve hamile kalabilecekmiyim bu arada 1,5 yıllık evliyim ve 5 aydır korunmuyoruz :)
iPhone 'den Kadınlar Kulübü aracılığı ile gönderildi
sende hoşgeldin canım.senin korunmama süren 5 ay olmuş daha yenisin yani.inş bizim kadar beklemeden sonuç alırsın.
Valla bilmiomki canim iyidr inssllahta dollenirler bu ay .pek anlamayinca bilemedm 3 tane yum. Normal mi.inşallah döllenir canım yumurtaların 12. gnde 3 tane süper walla
Valla bilmiomki canim iyidr inssllahta dollenirler bu ay .pek anlamayinca bilemedm 3 tane yum. Normal mi.
ne hayal ediyorum biliyor musunuz böyle yumurta kontrole gidicem yine doktor aa bebek var dicek mucize olucakkkk Allahım nasıl süper olurr hayali bile güzel
geçen ay bnmde öyleydi canım. 3 tane vardı gayet iyi doktor şansımız yüzde 50 demişti. ama tutmadı. yani 3 yum şansı çok yükseltiyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?