Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

ahminelask sizleri takip ediyorum güzel haberlerinizi bekliyorum :)

canımmm kusma bulantı filan deyince nasıl özendim bir bilsen Allahımm bende kusmak istiyorum :)) bende bu ay bir gariplik var içimi dökeyim belki sende de benzerlikler vardır dedim
benim bu ayki adetim tam 6 gün sürdü normalde 3.gün biterdi ama bu ay 4.gününde pembe beyaz bir sıvı geldi hiç böyle olmamıştı sonrasında hep kahverengi leke geldi acaba düşük filan mı oldu çünkü geçen ayki belirtilerim çok kuvvetliydi ama düşük olması için pozitif çıkıp sonra düşmesi gerekir demi bende hep negatif çıkmıştı kan testim 0.28 çıkmıştı önceki ay 0.02 doktor belki yumurtlamışsındır filan dedi ama anlamadım adetten sonra çok garip şeyler hissediyorum ağzımda metal tadı var sürekli ne yesem aynı his sabahları çok kötü bulantım var daha yumurtlama dönemindeyim ama sanki hamiş gibi hissediyorum acaba üstüne gördüm de hamilemiyim ya :))) oynatmama az kaldı sende böyle gariplikler olmuşmuydu son adet döneminde yardımcı olursan sevinirim hayırlısı bakalım Rabbim hayırlısıyla bebişini kucağına almayı nasip etsin bebişini öp benim için :))))

Benide listeye eklermisiniz. Bat 19 ocak.Pek umudum yok. Ama sizlerle bu heycanlı bekleyişi paylaşmak bana iyi gelecek... Güzel haberler vermek güzel haberler almak dileğiyle....Rabbim herşeyin hayırlısın versin

Insallah mutlu haberler verirsin deger kizlarla beraber insallahhhhhh....

Sen sIkma canini sekerim adet gününde yine test yap, belkide erken oldugu icin testler öyle cikmistir bozma moralini hemen

Canım bulantılar öyle hemen başlamaz...Şu an hamilelik oluşmuş olsa bile kese oluşmamıştır bile....Yani çok erken...Psikolojik olabilir mide bulantıların...

yaa sormaa nezaman siteye girsem tek başıma oluyorum bende.... Bizim kızlara neoldu acep??

hacı ben olmasamda eklesene sen :)

Canim hosgeldin aman az kalmis hayirli müjdeli haberler bekliyoruz insallahhhh

yok canım ya bu ay bısı hasta olcam kesın zaten cok da calısmadık :):):)

yok canım ya bu ay bısı hasta olcam kesın zaten cok da calısmadık :):):)

Aman olsun bir daha ki ay beraber safak sayariz canim benim Benimde normalde yumurtlama günün dündü fakat agri falan olmadi yarim saat önce agrim basladi benim yumoslar yeni catliyor ama bende de umut yok cumartesi gunu doktorun dediklerinden sonra calismadik

Son düzenleme:
demek herkes burda :)))

kızlar ben günü tutamıyorum..çünkü iki üç gün öncesi lekeler başladığından adet 1 hangi gün anlayamıyorum.
takriben 24 25 ocajk ama ben ümitli değilim.
şırıl şırıl akıntım var ama bu birliktelikten sonraki kaçan spermlerimizin akıntısı mı yoksa yumurtlama akıntısı mı çözemiyorum..
zaten çözdümde ne oldu ki.. fas fis fos çıktı hep..
bir aktardan karışım aldım.
kızcagız öve öve bitiremdi. kavanoz bitince gidip bakın saymınıza nasıl artacak göreceksiniz dedi.
iiçimde zerre ümit yok. niye bilmem. o kadar heyecana böyle çabuk yoruldum demek..
ay sonuna kadar gün saymayacağm.zaten iş güç. patron canımı alıyor nerdeyse.bu stresle olacak çocukta kaçıyor..
hem sayımız az herşeyimiz azz. öffff yine aklıma geldii.. ne güzel düşünmüyodum hiç :))
öneri: kızlar ne olur adet günü geçmeden test yapmayın...o hüsranı yaşamayın gözünüze gideyim..

Niye bu kadar kendine eziyet ediyorsun, ümidi kaybedersen geriye elinde ne kalir yapma lütfen... Belki simdi bebek zamani degil ama sen yinede denemelisin. Rabbim sevdigi kuluna dert verirmis unutma dert veren rabbim bak sifasi icin cesitli yollar acmis önümüze. Simdi sifali otlar, karisimlar falan dersin. Sonra ne olacak diye düsünüpde kendine simdiden bu kadar eziyet etme.

Son düzenleme:

sana katılıyorum canım zaten herşey dört dörtlük olsa bile sırf bu psikoloji yüzünden olmuyor kime sorsam ne zaman kafaya takmadım ilgilenmedim hiç dikkat etmedim düşünmedim işte ozaman hamiş kaldım diyor ahh ahh nerde bizde bu sakinlik kendime sürekli diyorum düşünme boşver oluruna bırak ama laf dinlemiyor belliki gittim topik açtım birde sürekli aklımda yaaa:)))) bugün yumurtlama günüm ama birşey yok daha hayırlısı bakalım lütfen olumsuz-olumlu hiçbirşey düşünmeyin normal yaşantınıza devam edin nasipse olacak nasip değilse kendimizi paralasakta her şeye dikkat etsekte olmuyor işte dua edelim inş. güzel haberler alırız herkestennnnn

ay nolur kusmak istiyorum deme inşallah hamile kalıp bulantı ve kusmasız geçirirsin şimdi yiyebildiğin kadar ye çünkü sevdiğin herşeyden tiksiniyosun benim belirtim göğüs damarlarım ve sol kasığımda batmaydı bayağı uzun sürmüştü adetimde hiç bi değişiklik yoktu düşük konusunu hiç bilmiyorum ama stres yapma herşeyin iyisini allah bilr ama allah bi an önce bu duyguyu tattırsın sana ve isteyen herkese :)

Hiç bir şey hissetmiyorum.Bu gün biraz halsizliğim var..Çocuklarla tek başıma uğraşmaktan büyük ihtimalle..Bir de sol kasığıma ara ara giren kramplar..Sürekli değil..Arada....Göğüslerde hassasiyet yok..Akıntım da yok..

son 8 günüm kaldı benimde göğüslerim ağrıyor birde bende de çok halsizlik var belimde ki ağrı ara ara gidip geliyor akıntım geceleri çoğalıyor hatta az bişey kahverengi akıntı geldi benimkiside böyle

kızlar bugün hariç 9 günüm kaldı. rüyamda adet olduğumu gördüm. kırmızılara hazır olsam iyi olucak. galiba ben kırmızıları çok iyi karşılıyorum. her ay bıkmadan usanmadan beni ziyaret ediyorlar. İnşallah bu ay gelmezler.

vallahi ilk ay denememiz ama kasıklarım cok ağrıyor.göğüslerde bısey yok.10 gun kaldı bat ıma.
ilk deneme oldugu için fazla ümitlenmıyorum.
gün aşırı calısıyoruz hiç aksatmadık :)
birde doktorumun dediği gibi ilişkiden sonra yüz üstü yatıyorum.
bakalım hayırlısı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…