- 7 Eylül 2011
- 3.252
- 46
- 363
- 36
- Konu Sahibi ahminelask
-
kızlar bugün hariç 9 günüm kaldı. rüyamda adet olduğumu gördüm. kırmızılara hazır olsam iyi olucak. galiba ben kırmızıları çok iyi karşılıyorum.her ay bıkmadan usanmadan beni ziyaret ediyorlar. İnşallah bu ay gelmezler.
inşallah canım ya stres yapma kendine ayrıca ben bir forumda okumuştum rüyasında adet olduğunu gören hamile kalıyormuş ne kadar doğru bilemiyorum ama
Günaydın hanımlar. Ovulasyon testinde gebelikte de çift çizgi çıktığını duymuştum. Merakımdan geçen hafta birkaç kere denedim fakat hep tek çizgi çıktı, dün gece tekrarladım ovucan testini 2. çizgi bayağı belirgin çıktı resimde görüldüğü gibi. Reglimin 12. gün akşamı ve 13. gününde görmüştüm sadece o çift çizgiyi ondan sonraki yaptıklarım hep negatif çıktı şimdi bu 2. çizgi de neyin nesi acaba hamile miyimdir kızlar çookk merak ediyorum kasık ağrılarım okadar şiddetli ki anlatamam vurdumu inletiyor nefes bile alamıyorum. Daha önce bu kadar şiddetli hiç olmadı ve idrara çok sık çıkıyorum onun haricinde hiçbir belirtim yok Göğüs hassasiyeti çok feciydi 2 gündür o da geçti oofffff çok gerginim :18::18:
Aleyna senin bu yaptığın gebelik testiyse hamilesin ovulasyon testiyse hamile kalmak için elverişli günündesin:)inşallah hamilesindir
merhabalarrrrben bugün dr umagittim 21. günde progesteronuma baktı 24.8 :)) çok ii dedi ve umutlaaaa 18 ocagı bekliyorumm gelsin 2, çizgilerr inşşş benide listenize eklermisinizz
günaydın kızlar ben sanırım adet olucam çünkü hiçbirşey hissetmiyorum sadece göğüslerim oldukça hassas ve ara arada belime bir ağrı giriyor o kadar adetime daha 7 gün var ama ben her an adet olucakmışım gibi hissediyorum ha birde akıntım oluyor bazen o kadar merak ediyorum ki hamilemiyim değilmiyim diye birde moralim bozuldu ya adet olursam diye offf bilmiyorum ya Allahım sen yardım et bana ve çocuk isteyen herkese
Günaydın :) Gamyoncu canım bu gün ben de bir şey hissetmiyorum..Galiba hamilelik yok diye düşünmeye başladım..Ama dün akşam öyle başım döndü ki..Uzandım koltuğa..Gözlerim karardı resmen..Aç falan da sayılmazdım aslında...Şekerli bir şeyler yedim.Öyle kendime geldim...Bu gün bu saate kadar herhangi bir şey hissetmedim..
Dün bir de ara ara sol kasğıma hafiften ani kramplar giriyordu...
canım bugün regl günüm onu eklemeyi unutmuşum hamilelik için elverişli bir gün olduğunu sanmıyorumayrıca yazdığım gibi ovulasyon testi yaptım 2. çizgi bayağı belirgin. Ovulasyon testinde çift çizgiyi sadece regl günümün 12. gün akşamı ve 13. günü gördüm (Ogünlerde de çalışma oldu zaten ) sonraki yaptıklarım hep tek çizgiydi :26:
Sen sIkma canini sekerim adet gününde yine test yap, belkide erken oldugu icin testler öyle cikmistir bozma moralini hemen
canımben bu ay sadece klomen kulandım ve yumurta takibi yapıldı günde 2 tane olmak üzere 5 gün içtim hapım bitince 2 gün sonra çagırdı ve ultrasonla alttan baktı dr um 1 gün ara ile sürekli ilişki önerdi 21.günde gittim sadece progesteron testi yaptı ve son 1 hafta inş bebişini veririm kucanadedii çoooooookkk sevindimmmmerhaba canımm dıkkatımı cektı de ben bu ay prıgestan+klomen içtim ilacımın bugun son gunu yarın doktor cagırdı 25.gunum nasıl bakıyor vajınal ultrasonlamı yoksa test fln mı yapıyor..
canımben bu ay sadece klomen kulandım ve yumurta takibi yapıldı günde 2 tane olmak üzere 5 gün içtim hapım bitince 2 gün sonra çagırdı ve ultrasonla alttan baktı dr um 1 gün ara ile sürekli ilişki önerdi 21.günde gittim sadece progesteron testi yaptı ve son 1 hafta inş bebişini veririm kucanadedii çoooooookkk sevindimmmSonnnnnnnnnnnnnnnnnnn 6 günnn :))))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?