- Konu Sahibi ahminelask
-
Selamm herkese geçen seneyi hüsranla bitirdikten sonra yeniyıla yeni umutlarla girdik inş. bu ay güzel haberlerle hepimizin yüzü gülsün geçen ayın listesinden çok güzel hamiş haberleri aldık yeni bir liste yapalım ve bu ay hamiş kalalalımmmmmm:)))) eski arkadaşlar sizi de çok özledim bekliyorum bakkk...
benim bat 25 ocak
buyursunlar efendim listeyi yeniliyoruzzzz....
inşallah hamilesindir.....burda biyerde okumuştum, ovulasyon testleride gebelik zamanı çizgi çıkabilir diye...ama ben hiç kullanmadım bilemiyorum..
dilekce61 NASILSIN CANIM ?SİZDE DURUMLAR NSL ..BNDE AYNI DR EŞİMDE İLTİHAP VAR DEDİ DİĞER SONUÇLARI NORMAL AZ BİRAZ HAREKETİ YAVAŞ DEDİ..BAKALIM ULTRASON ÇAKTİRECEĞİZ İNŞH. VARİKOSEL DEĞİLDİR EŞİMDEKİ EĞER ÖLE ÇIKARSA YİNE 1 YIL BEKLERİZ GİBİ...(( BUNUN YANISIRA EŞİME KEÇİ BOYNUZU KÜRÜ YAPTIM ANAM İÇİREMİYOM ADAMA BIKTIRDI BENİ VALLA ARTIK HERŞEYİ BOŞVERCEM İNAN Kİ ÇOK SIKILDIM BEKLEMEKTEN .ALLAHIM YARDIM ET (( AMİN...
slm kızlar...şafak 6 .-) adet belirtilerim başladı ama yaaa :-((((
selam herkese benimki 27 veya 28 ocak eklerseniz sevinirim insallah tutarsa
canım benim 1 tane oğluşum var 4 yaşında biz 1 sene denedik 6.ayda bir düşüğüm oldu sonra bir türlü olmadı bebiş bende dr a gitmeye karar verdim.testlerim normal ultrason incelemdede bişey çıkmadı dr um yumurta gelişiminde problem olabilecegini düşündü ve sadece klomen kulanmamı ve takip yapalım bu ay çatlatma iğnesi olmadım son olarak progesteron testimde iyi çıktı umutluyum bu ay bakalım inş hepimiz alırız bebişlerimizi kucamıza...hadi bakalım canım hayırlısıyla al bebişini kucağına... Canım klomeni neden kullandın sen?
2 tanemi süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ayy çok heyecanlandım kan testi yaptır bence hemen yakında hastane falan yokmuuu ayyyy :18: geliyor bebişin inşallaaahTest yaptım 2 tane..Kıl gibi çok ince silik mi silik bir çizgi çıktı..O testten kaynaklanan bir lekelenme mi yoksa çizgi mi emin değilim.O yüzden çizgide daha da belirlenme olursa emin olabilicem..Şu an şüpheli durum...Artık bir kaç gün tekrarlarım testi...
turkuazturuncu bence çok güzel çıkmış progesteron tahlilinin sonucu
2 tanemi süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ayy çok heyecanlandım kan testi yaptır bence hemen yakında hastane falan yokmuuu ayyyy :18: geliyor bebişin inşallaaahregline kaç gün var
olabilir ama lekelenme olmayadabilir...bendede sonnnn 6 gün dayanamıcam ama yaaa acaba bendede çıkarmı yapsam gerçi evde testte yok :/ yapa yapa kalmadı..Yakında hastane yok canım..Ancak adet gecikmesi olursa ve çizgi daha da netleşirse giderim hastaneye..7 gün var daha..Dediğim gibi testten kaynaklanan lekelenme de olabilir..Bazan bu aşamada testler yanıltıcı olabiliyor...
arkadaşlar biz eşimle aynı ilin farklı ilçelerindeyiz.haftasonları gelebiliyor yanıma.bu nedenle yumurtlama günlerimin çoğunu kaçırıyorum.bu ay ilk deniyoruz.sizce tutma ihtimali düşük mü?çok canım sıkılıyor bu duruma..
Test yaptım 2 tane..Kıl gibi çok ince silik mi silik bir çizgi çıktı..O testten kaynaklanan bir lekelenme mi yoksa çizgi mi emin değilim.O yüzden çizgide daha da belirlenme olursa emin olabilicem..Şu an şüpheli durum...Artık bir kaç gün tekrarlarım testi...
çift çizgi miiiiiii müjdemi veiryorsun yoksaaaaa canımm
canım yumurtlamaya filan takılma Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur mesela teyzem adeti biter bitmez sadece birkez ilişkiye girmiş ama bebek düşünmediği için korkmuş bir daha yapmamış ve o ay hamile kaldığını öğrenmiş.Görüldüğü gibi tek ilişki hemde yumurtlama dönemine daha çokkkk varken O ol dedikten sonra olmazlar olur inş. sen canını sıkma güzel haberler alırız inş. senden de...
sessada.................4 ocak(hadi inş. Ilk hamişimizol haberlerini bekliyoruz..)
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak(hoşgeldin yaaa nerlerdeydin:)))
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... …16 ocak
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak
turkuazturuncu...............18 ocak
gamyoncu....................19 0cak
seramonii.....................19 ocak
sakaar..........................20 0cak
berceste_....................20 ocak
narmik.........................20 ocak
nilayy_84…………….......20 ocak
mevtul.......................20 ocak
bay............................20 ocak
sems83.......................20 ocak
tıkabasa......................21 ocak
mood...........................21 ocak
göçmenkuşlar..............21 ocak
laplace........................22 ocak
orkide2.......................23 ocak
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?