Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

selam herkese benimki 27 veya 28 ocak eklerseniz sevinirim insallah tutarsa

inşallah hamilesindir.....burda biyerde okumuştum, ovulasyon testleride gebelik zamanı çizgi çıkabilir diye...ama ben hiç kullanmadım bilemiyorum..

Evet doğru..Hamileyken ovulasyon testi yaptığımda 2 çizgi de kıpkırmızıydı..LH hormonu yüzünden...

Kızlar benimde bat 17 ocak son 5 gün:18::18:, benide yazarsanız sevinirim, topik hepimize bebek getirir inşallah

amin hepimize allah sabır versin....bende uğraşıyorum işte.. aldığımız karşımı eşime her akşam işten gelince yemekten önce kırk şaklabanlıkla yediriyorum. sabah ben erken çıkıyorum nolur ye diyorum çıkmadan yalvar yakar yiyordur heralbe bana yiyorum diyor :))

karışımı hazırlayan kız benimde yememi söyledi sorun olmasa bile vücut işlevi için dedi pek anlamadım ya neyse bari dedim bende alıyım bi kaşık.. ay o nasıl bir tatdır allahım. eşimin yanında yedim bide zor tuttum kendimi öğürmemk için. adamcağızım oda ees çıkarmamak için zor tuttu kendini. öyle devam ediyoruz işte.. bi bitsin sayıma gitcez yok artmadı o pahalı ilaçlar ya da ne bileyim böyle bitkisel ilaç satan yerler var oralara giderim belki.

bizim ultrason temiz dedi. ameliyatlık bişey demedi iki doktor gördü. biri araştırma hastanesi diğeri özel klinik. klinikte ki elini ver kolunu kaptır misali hemen tekrar semen istemişti ya biz biraz bekleyelim dedik dünyanın parası hepsi... biz bu denemeleri yapalımda ondan sonra 1 yılı dolduralım baktık herşeyi deneyip olmadı o zaman geçeriz artık aşılama vs..

keçi boynuzunu hiç denemedim. bu karşımda o da varmış diye... ama aklımdan geçiyor takviye kuvvet onuda bi içireyim. lakin kokusu öyle fena ki bilmem onu nasıl içeçek.. seninki de zorlanıyo kesin benimkide zorlanacak... dayan diyorum.. olana kadar ne bulrusak ye dedim. napim elimden başka bişey gelmiyo..

inşallah bu ay burdan 5 10 15 ......(inşallah) kişiler hamile kalır bende dahil...
herkesi öpüyorummm...

Kızlar bide beni ekler misiniz? Benim düzensizdir ama 20 ocak adet günüm. Allahım yüzümüze bak rabbim bize de ver kokusundan.

hadi bakalım canım hayırlısıyla al bebişini kucağına... Canım klomeni neden kullandın sen?
canım benim 1 tane oğluşum var 4 yaşında biz 1 sene denedik 6.ayda bir düşüğüm oldu sonra bir türlü olmadı bebiş bende dr a gitmeye karar verdim.testlerim normal ultrason incelemdede bişey çıkmadı dr um yumurta gelişiminde problem olabilecegini düşündü ve sadece klomen kulanmamı ve takip yapalım bu ay çatlatma iğnesi olmadım son olarak progesteron testimde iyi çıktı umutluyum bu ay bakalım inş hepimiz alırız bebişlerimizi kucamıza...

Test yaptım 2 tane..Kıl gibi çok ince silik mi silik bir çizgi çıktı..O testten kaynaklanan bir lekelenme mi yoksa çizgi mi emin değilim.O yüzden çizgide daha da belirlenme olursa emin olabilicem..Şu an şüpheli durum...Artık bir kaç gün tekrarlarım testi...

turkuazturuncu bence çok güzel çıkmış progesteron tahlilinin sonucu

2 tanemi süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ayy çok heyecanlandım kan testi yaptır bence hemen yakında hastane falan yokmuuu ayyyy :18: geliyor bebişin inşallaaah regline kaç gün var

2 tanemi süpeeeeeeeeeeeeeeeerrrrrrrrrrr ayy çok heyecanlandım kan testi yaptır bence hemen yakında hastane falan yokmuuu ayyyy :18: geliyor bebişin inşallaaah regline kaç gün var

Yakında hastane yok canım..Ancak adet gecikmesi olursa ve çizgi daha da netleşirse giderim hastaneye..7 gün var daha..Dediğim gibi testten kaynaklanan lekelenme de olabilir..Bazan bu aşamada testler yanıltıcı olabiliyor...

arkadaşlar biz eşimle aynı ilin farklı ilçelerindeyiz.haftasonları gelebiliyor yanıma.bu nedenle yumurtlama günlerimin çoğunu kaçırıyorum.bu ay ilk deniyoruz.sizce tutma ihtimali düşük mü?çok canım sıkılıyor bu duruma..

olabilir ama lekelenme olmayadabilir...bendede sonnnn 6 gün dayanamıcam ama yaaa acaba bendede çıkarmı yapsam gerçi evde testte yok :/ yapa yapa kalmadı..

canım yumurtlamaya filan takılma Rabbim nasip ettikten sonra her türlü olur mesela teyzem adeti biter bitmez sadece birkez ilişkiye girmiş ama bebek düşünmediği için korkmuş bir daha yapmamış ve o ay hamile kaldığını öğrenmiş.Görüldüğü gibi tek ilişki hemde yumurtlama dönemine daha çokkkk varken O ol dedikten sonra olmazlar olur inş. sen canını sıkma güzel haberler alırız inş. senden de...

sessada.................4 ocak(hadi inş. Ilk hamişimizol haberlerini bekliyoruz..)
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak(hoşgeldin yaaa nerlerdeydin:)))
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... …16 ocak
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak
turkuazturuncu...............18 ocak
gamyoncu....................19 0cak
seramonii.....................19 ocak
sakaar..........................20 0cak
berceste_....................20 ocak
narmik.........................20 ocak..(Ayy çok heyecanlı çift çizgi gibi birşey var :))))))
nilayy_84…………….......20 ocak
mevtul.......................20 ocak
bay............................20 ocak
sems83.......................20 ocak
tıkabasa......................21 ocak
mood...........................21 ocak
göçmenkuşlar..............21 ocak
laplace........................22 ocak
orkide2.......................23 ocak
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak

Son düzenleme:

16 ocak pazartesi günü dondurulmuş 2 tane transferim olacak. sonucu 28 ocakta öğrenicem.beni de listenize ekler misiniz?

sessada.................4 ocak(hadi inş. Ilk hamişimizol haberlerini bekliyoruz..)
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak(hoşgeldin yaaa nerlerdeydin:)))
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... …16 ocak
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak
turkuazturuncu...............18 ocak
gamyoncu....................19 0cak
seramonii.....................19 ocak
sakaar..........................20 0cak
berceste_....................20 ocak
narmik.........................20 ocak..(Ayy çok heyecanlı çift çizgi gibi birşey var :))))))
nilayy_84…………….......20 ocak
mevtul.......................20 ocak
bay............................20 ocak
sems83.......................20 ocak
tıkabasa......................21 ocak
mood...........................21 ocak
göçmenkuşlar..............21 ocak
laplace........................22 ocak
orkide2.......................23 ocak
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak[/QUOTE]ooohh listemize Nazar degmesinn inş hepimiz müjdeli haberlermizi vericez gelsin bebişlerr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…