Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

Kızlar bir kaç gün daha sabredelim..Daha 5-6 gün varken elbette negatif çıkar...Şimdiden pozitif olması için çoğul gebelik olması lazım zaten...

benimde bir sol kasıgımda bir sag kasıgımda ara ara kramplargiriyor sankı tutuluyor birileri birsey batırıyor geriliyor gibi her iki yumurtalıgımda. resmen ani haraket yapamıyorum gögüs uclarımdada sızlama var adetim yaklasıyor ondanmı hic böylede adet sancısı olmamıs bende ben sadece adet odugum gün belim agrır az birseyde kasıklarım bu ama ben hic adetten önce sancılanmadım ne simdi üsüttümmü yoksa ondanmı artık kendime bir kulp takmamdan kendim bile sıkıldım ama insallah hamilelik belirtisidir

kızlaaaaaar o kadar heyecanlıyyım ki az önce idrar testi yapayım dedim .resmen çift çizgi çıktı acaba hatalımı test bilmiyorum.yarın sabah uyandığımda ilk idrarımla yapıcam bide.inş ozaman da çıkar =)dua edin ne olur... bu arada benim bat 16 ocaktı.bu arada ben yaklaşık 6 gün önce kan testi yaptırmıştım bazı sebeplerden dolayı.o zaman çıkmamıştı. yarını sabırsızlıkla bekliyorumm......

ben kan testıne cesaret edemıyorum bugun hastaneden gelırken test aldım yapmıcaktım dayanamadım ilkte hafif sılık cıktı sonra baktım tek bı tane kıpkırmızı sılık olan yok olmus:)) wallahı gecmıyyooo reglım 20 sı ama 19 unda testi tekrarlıcam

suanda neler soyleyecegımı bılmıyorum:)))))))))

sık ıdrar var,gaz var,yattıgımda bas donmesı var,ve agzımda kan degılde 1 haftadır fln degısık bi his var....allahımm inşallahh cok umutlandırdırn beni inşallah 3 yıllık ozmemım bu ay son bulur

hadiinşallahh canımmm mutlaka bıze haber verr ben hayatta uyuyamazdım

Canim tebrik ederim insallah o cift cizgiyi sabah yine daha da net görürsün Rabbim hayirlisini nasip etsin insallahhhhhhh

inşallah hamilesindir canım mutlaka sonucu bizede bildir ben bile merak ettim şimdi

günaydın kızlar benim dünden beri göğüslerimde çok fena ağrı ve sızlanma var resmen acıyolar sanki adetime 5 gün kaldı ama ben hiçbir adetimde böyle hisstmemiştim sadece belim ağrırdı o kadar sizce bu adet belirtisimidir?

ben bu ay adetime canım 10 kala ilk kez şimeme sızlama çok oldu dedim acabamı ama dün kırmızılar geldiğinden bence benimki piskolejik inşalah seninki hamilelikdirm canım

canım ben sitedeki idrarda gebelik testi görsellerine baktım hiçbirinde 5 gün önce çıkmamış inşşş olur yaaa

hayırlı olsunnnn canımm bebişini hayırlısıyla kucana alırsın inşallahhh bizim için dua et lütfennnn

27 aralıkta adet oldum 7-8 ocaklarda bel agrısı ve kramp oldu. 10 ocaktan itibaren agız kuruluyu ve özellikle yogurt yerken metal hissi var birde 12 ocakda sümük peynir rengi akıntım geldi ondan beri ıslak hissi oluştu iki gündür aşırı su içiyor normalde çok su içme sadece adetimden birgün önce adet günü çok içerdim kasığımda gerilme ve ara ara batma 24 ocak adet günüm sizce hamile olabilirmiyim?

canım hamilelik belirtileri kişiden kişiye degişiyor mesela benim reglim çok problemli geçer kasık agrısı kusma vs. ama hamile kaldıpımda mide bulantım bile olmadı sadece testle hamile olduğumu anladım ileleyen zamalardada sadece halsizlik oldu bukadar ...aslında hepimiz regli günümüzü beklememiz lazım ama sabretmekçok zorrr

Canim benim ilk hamileligimde tabiki o zaman hamile oldugumu anlamamistim ama ilk belirtim agizimda metalik bir tat olmasiydi. Zaten hamilelik belirtilerine bakarsan bu belirti erken hemilelik belirtisi olarak gecer fakat belirtiler herkeste farklilik gösterebilir ayrica artik herseyi hamilelik belirtisi olarak yorumladigimiz icin psikolojikde olabilir. Ama insallah sendeki bu belirti mercümeginin gelisinin sinyalidir insallahhhh....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…