- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi ahminelask
-
neeeeeeeeeeeeeeeee :/ ben 21. günümden sonra hiiççbişey yapmadım olmaz zaten die E( yalnışmı yaptım ypksaaa
bendemi yarın kan testi yaptırsammm acaba bu iyi haberleri duydukça çoookkk heyecanlandımmm...allahım hepimizin kucaklarını doldur yarabbimm...sonnnn 5 gün geçmiyooo..midemde bulanıyo deli gibi yemekde yiyom allahımmm noluyo bana yoksa kendimimi şartlandırıyom
merhaba ben 8+3 haftalık hamileyimsık idrar ve gaz bende olmuştu ayrıca yattığımda baş dönmesi oluyodu ağzımda kan kokusu gibi değişik bi koku hissediyodum tad alma ve koku alma duyum azda olsa farklılaşmıştı ayrıca kaşlarımda aşağıya düştü bunlar benim ilk gebelik belirtilerim umarım yardımcı olmuşumdur.
canlarım dayanamadım reglime 5 gün varken idrar testi yaptımsonuçççççççççç negatif
kızlaaaaaar o kadar heyecanlıyyım ki az önce idrar testi yapayım dedim .resmen çift çizgi çıktı acaba hatalımı test bilmiyorum.yarın sabah uyandığımda ilk idrarımla yapıcam bide.inş ozaman da çıkar =)dua edin ne olur... bu arada benim bat 16 ocaktı.bu arada ben yaklaşık 6 gün önce kan testi yaptırmıştım bazı sebeplerden dolayı.o zaman çıkmamıştı. yarını sabırsızlıkla bekliyorumm......
kızlaaaaaar o kadar heyecanlıyyım ki az önce idrar testi yapayım dedim .resmen çift çizgi çıktı acaba hatalımı test bilmiyorum.yarın sabah uyandığımda ilk idrarımla yapıcam bide.inş ozaman da çıkar =)dua edin ne olur... bu arada benim bat 16 ocaktı.bu arada ben yaklaşık 6 gün önce kan testi yaptırmıştım bazı sebeplerden dolayı.o zaman çıkmamıştı. yarını sabırsızlıkla bekliyorumm......
Kızlar bir kaç gün daha sabredelim..Daha 5-6 gün varken elbette negatif çıkar...Şimdiden pozitif olması için çoğul gebelik olması lazım zaten...
günaydın kızlar benim dünden beri göğüslerimde çok fena ağrı ve sızlanma var resmen acıyolar sanki adetime 5 gün kaldı ama ben hiçbir adetimde böyle hisstmemiştim sadece belim ağrırdı o kadar sizce bu adet belirtisimidir?
Hosgeldin canimbilidigin gibi bekleyisler devam ediyor
canım ben sitedeki idrarda gebelik testi görsellerine baktım hiçbirinde 5 gün önce çıkmamış inşşş olur yaaaüzülme canım suan aynı durumdayız senle bende bugün dayanamadım bi 5 gün daha beklemeyi kalkıp yaptım negatif seytan yaaa işte dürtüyo bizi hadi yaptırı hadi yaptırın diye ama hüsraaan tabikiii işte bir umutttt bizimdee
hayırlı olsunnnn canımm bebişini hayırlısıyla kucana alırsın inşallahhh bizim için dua et lütfennnnkızlaaaaaar o kadar heyecanlıyyım ki az önce idrar testi yapayım dedim .resmen çift çizgi çıktı acaba hatalımı test bilmiyorum.yarın sabah uyandığımda ilk idrarımla yapıcam bide.inş ozaman da çıkar =)dua edin ne olur... bu arada benim bat 16 ocaktı.bu arada ben yaklaşık 6 gün önce kan testi yaptırmıştım bazı sebeplerden dolayı.o zaman çıkmamıştı. yarını sabırsızlıkla bekliyorumm......
canım hamilelik belirtileri kişiden kişiye degişiyor mesela benim reglim çok problemli geçer kasık agrısı kusma vs. ama hamile kaldıpımda mide bulantım bile olmadı sadece testle hamile olduğumu anladım ileleyen zamalardada sadece halsizlik oldu bukadar ...aslında hepimiz regli günümüzü beklememiz lazım ama sabretmekçok zorrr27 aralıkta adet oldum 7-8 ocaklarda bel agrısı ve kramp oldu. 10 ocaktan itibaren agız kuruluyu ve özellikle yogurt yerken metal hissi var birde 12 ocakda sümük peynir rengi akıntım geldi ondan beri ıslak hissi oluştu iki gündür aşırı su içiyor normalde çok su içme sadece adetimden birgün önce adet günü çok içerdim kasığımda gerilme ve ara ara batma 24 ocak adet günüm sizce hamile olabilirmiyim?
27 aralıkta adet oldum 7-8 ocaklarda bel agrısı ve kramp oldu. 10 ocaktan itibaren agız kuruluyu ve özellikle yogurt yerken metal hissi var birde 12 ocakda sümük peynir rengi akıntım geldi ondan beri ıslak hissi oluştu iki gündür aşırı su içiyor normalde çok su içme sadece adetimden birgün önce adet günü çok içerdim kasığımda gerilme ve ara ara batma 24 ocak adet günüm sizce hamile olabilirmiyim?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?