- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi ahminelask
-
Mavimakas nerelerdesin canim merak icindeyim sabah test yaptin mi??
canım yaptım yine daha koyu olarak ikinci çizgi çıktı=) bakalım pazartesi kan testi yaptıracağım. kızlar daha tam olarak kesin değil hamile olduğum ama si,zlere faydalı olması açısından belirtilerimi yazayım..
yaklaşık on gündür göğüs ağrısı çekiyorsum ama öyle dayanılmaz bi ağrı değil dokununca ağrıyor.daha önceleri adetime bi kaç gün kala ağrırdı on gün kala değil.bu beni biraz şüphelendirdi.ayrıca burdan idrarta tortu die bişi okumuştum.bunu yaptım 2 gün önce.idrarımda beyaz beyaz tortular vardı.ama hepsi yüzeyde toplandı.daha öncedende böyle birşey oluyormuydu bilmiyorum o yüzden hamilelik belirtisimi bilmiyorum.onun haricinde bende akıntı falan olmadı birkere beyaz krem gibi bişi geldi başka bişi olmadı halada yok.gece aniden midem kazınıyordu.sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyordum.yiyordum doymuyordum.bizim yumurtalama gününe bakarak ilk denememizdi.daha önceki nde dikkat etmemiştim. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ( amin) sonuçları yazarım pazartesi
gelsin bebişlerrrr ohhh tebrik ederim caımmmcanım yaptım yine daha koyu olarak ikinci çizgi çıktı=) bakalım pazartesi kan testi yaptıracağım. kızlar daha tam olarak kesin değil hamile olduğum ama si,zlere faydalı olması açısından belirtilerimi yazayım..
yaklaşık on gündür göğüs ağrısı çekiyorsum ama öyle dayanılmaz bi ağrı değil dokununca ağrıyor.daha önceleri adetime bi kaç gün kala ağrırdı on gün kala değil.bu beni biraz şüphelendirdi.ayrıca burdan idrarta tortu die bişi okumuştum.bunu yaptım 2 gün önce.idrarımda beyaz beyaz tortular vardı.ama hepsi yüzeyde toplandı.daha öncedende böyle birşey oluyormuydu bilmiyorum o yüzden hamilelik belirtisimi bilmiyorum.onun haricinde bende akıntı falan olmadı birkere beyaz krem gibi bişi geldi başka bişi olmadı halada yok.gece aniden midem kazınıyordu.sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyordum.yiyordum doymuyordum.bizim yumurtalama gününe bakarak ilk denememizdi.daha önceki nde dikkat etmemiştim. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ( amin) sonuçları yazarım pazartesi
canım bak idrarda 2 gün kala çıkıyomuş bizim acelemizle nolacak bilmem 5 gün önce test yapılırmı bide idrar testi :)) kız kafayımı yiyoz bebiş die napıyoz bizz:) bendedekasık bel agrısı var ama nette regli olacakmış gibi olabilir dio bak.canım biz sıkalım dişimizi bekleyelim en iyisiihakkımızda hayırlısı olsun canım bende bugun aynı tepkıyı gordum testten inşallahhh yanlıstır
canım bak idrarda 2 gün kala çıkıyomuş bizim acelemizle nolacak bilmem 5 gün önce test yapılırmı bide idrar testi :)) kız kafayımı yiyoz bebiş die napıyoz bizz:) bendedekasık bel agrısı var ama nette regli olacakmış gibi olabilir dio bak.canım biz sıkalım dişimizi bekleyelim en iyisii
süperrrrrrrrrrrrr hayırlı olsun canım darısı bizim haberlerimize inş kaç gün var regline
reglim ya 12 ocak ya da 13 ocaktı ben tam 12 ocakta yaptırdım canım. Pazartesi tekrar yaptıracağım, umarım değerim yükselmiştir ve bir problem yoktur... :18:
canım bak idrarda 2 gün kala çıkıyomuş bizim acelemizle nolacak bilmem 5 gün önce test yapılırmı bide idrar testi :)) kız kafayımı yiyoz bebiş die napıyoz bizz:) bendedekasık bel agrısı var ama nette regli olacakmış gibi olabilir dio bak.canım biz sıkalım dişimizi bekleyelim en iyisii
ne bılım yaa canım benımde dıger topıklten bır arkadasım 3 gun kala cıkmıs ıdrarda...belkı bı ıhtımal dıye yaptım ama sonuc husran ınatla bozmucam moralımı...
canım yaptım yine daha koyu olarak ikinci çizgi çıktı=) bakalım pazartesi kan testi yaptıracağım. kızlar daha tam olarak kesin değil hamile olduğum ama si,zlere faydalı olması açısından belirtilerimi yazayım..
kızlaaaaaar o kadar heyecanlıyyım ki az önce idrar testi yapayım dedim .resmen çift çizgi çıktı acaba hatalımı test bilmiyorum.yarın sabah uyandığımda ilk idrarımla yapıcam bide.inş ozaman da çıkar =)dua edin ne olur... bu arada benim bat 16 ocaktı.bu arada ben yaklaşık 6 gün önce kan testi yaptırmıştım bazı sebeplerden dolayı.o zaman çıkmamıştı. yarını sabırsızlıkla bekliyorumm......
narmikcim nasılsın canım hala belirtilerin devam ediyormu
kızlar adetim bugün dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı.bugün sabah tekrar yaptım yine silik çıktı ama sabahl yaptığım 2dk içinde çıktı. Her ay düzenli adet oluyorm şu saate kadar olmadım hayırlısı bakalım silik çizgi doğru diyorlar ama ben tatmin olamıyorm
kızlar adetim bugün dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı.bugün sabah tekrar yaptım yine silik çıktı ama sabahl yaptığım 2dk içinde çıktı. Her ay düzenli adet oluyorm şu saate kadar olmadım hayırlısı bakalım silik çizgi doğru diyorlar ama ben tatmin olamıyorm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?