Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

sabah kalktıgımdan berı karın agrısı cekıyorum reglıme 5 gun var...sanırım bu ay kırmızılar gızukuyor bana

Mavimakas nerelerdesin canim merak icindeyim sabah test yaptin mi??

canım yaptım yine daha koyu olarak ikinci çizgi çıktı=) bakalım pazartesi kan testi yaptıracağım. kızlar daha tam olarak kesin değil hamile olduğum ama si,zlere faydalı olması açısından belirtilerimi yazayım..
yaklaşık on gündür göğüs ağrısı çekiyorsum ama öyle dayanılmaz bi ağrı değil dokununca ağrıyor.daha önceleri adetime bi kaç gün kala ağrırdı on gün kala değil.bu beni biraz şüphelendirdi.ayrıca burdan idrarta tortu die bişi okumuştum.bunu yaptım 2 gün önce.idrarımda beyaz beyaz tortular vardı.ama hepsi yüzeyde toplandı.daha öncedende böyle birşey oluyormuydu bilmiyorum o yüzden hamilelik belirtisimi bilmiyorum.onun haricinde bende akıntı falan olmadı birkere beyaz krem gibi bişi geldi başka bişi olmadı halada yok.gece aniden midem kazınıyordu.sanki kıtlıktan çıkmış gibi oluyordum.yiyordum doymuyordum.bizim yumurtalama gününe bakarak ilk denememizdi.daha önceki nde dikkat etmemiştim. rabbim isteyen herkese nasip etsin inş ( amin) sonuçları yazarım pazartesi

hadi hayırlısı olsun canım...

reglıne kac gun vardı cnm test yaptın?

ben olsam hayatta pazartesı bekleyemezdım mutlaka kan testı yaptırrdım acıle gıderdım hemen...walla ii dayanıyorsun:)

canım benim bat normalde 16 ocak.dün gece ilk defa belli oldu yani yaklaşık 2 gün önce.daha önce hep negatif çıkıyordu.canım bide ben bu ay yumurtlama zamanıma hadar hayıt içtim.yumurtladıktan sonra bıraktım.

gelsin bebişlerrrr ohhh tebrik ederim caımmm

hakkımızda hayırlısı olsun canım bende bugun aynı tepkıyı gordum testten inşallahhh yanlıstır
canım bak idrarda 2 gün kala çıkıyomuş bizim acelemizle nolacak bilmem 5 gün önce test yapılırmı bide idrar testi :)) kız kafayımı yiyoz bebiş die napıyoz bizz:) bendedekasık bel agrısı var ama nette regli olacakmış gibi olabilir dio bak.canım biz sıkalım dişimizi bekleyelim en iyisii

5 gün önce mi? durun yapmayın..5 gün önce çıksa bile siliğin siliği meraklanıp ki eminde olamayıp hatta varmıydı yokmuydu acaba hayal miydi ? falan deyip 2 gün kala yine yapacaksınız?
en iyisi bekleyin... hadi onuda yapmayın diycem ama çok sabredemesseniz 2 gün kala yapın... bana kalsa adet günün 2 gün geçin derim..
hoş adetri 2 gün geçeyi bekleyip kocaman negaifi de görebiliysoun..(şekil dilek)

süperrrrrrrrrrrrr hayırlı olsun canım darısı bizim haberlerimize inş kaç gün var regline

reglim ya 12 ocak ya da 13 ocaktı ben tam 12 ocakta yaptırdım canım. Pazartesi tekrar yaptıracağım, umarım değerim yükselmiştir ve bir problem yoktur... :18:

herkes belirtilerini yazmış ne güzel bende hiç bi şey yok,hatta bugün temizlik yaptım bel ağrım bile yok, zaten umudumda yoktu bu ay napalım hayırlısı olsun demekten başka çaremiz yok,iyi tarafından bakmak gerekirse adet olcam mı olmucam mı diye düşünmüyorum kesin olucam DD

selam kızlar ben de 26 aralıkta olmalıydım fakat sizin yazdığınız o belirtilerden bazıları oldu bende ve gittim test aldım ama günüm gelmemeişti ve test yaptım ama ikinci çizgi çıkmadı sonra br dahakinde çok çok silik çıktı hatta eşim hayali çizgiler görüosun dedi :) ama ben hala adet olmadım ve göğüslerim 2 3 gündür felaket acıo bir beden de büyümüş:) eğer hamileyse ne mutlu ama değilse kensin birşeyim var

ne bılım yaa canım benımde dıger topıklten bır arkadasım 3 gun kala cıkmıs ıdrarda...belkı bı ıhtımal dıye yaptım ama sonuc husran ınatla bozmucam moralımı...

tebrikler canım..ne güzel yaa..ben de istiyorum..

canım hayırlı uğurlu olsunnnnnnnnnnnnnnn:)) çok sevindim.... valla bu topikte hamile olanları duyunca insan heyecanlanıyoo. inşş sıra ile bizde hayırlısıylan hamiş oluruz. bende ha adet oldum ha olcam. aslında bende test yaptığımda 2. çizgiyi görmedim sadece orda hafif bi renk değişimi vardı. hatta testi atmadım kutuda bakıyom arada:)) sanki çok çok silik bişi var yada uyduruyorum yaa:))) benim adetim geçen 19 du ama dört gün öne geliyo hatta 18 in akşamı olmuştum ona göre bu ayın 16 sıda olabilir. ayyyyyy adet olucam çok belli ama yinede kendi kendime acaba diyorum:)))

narmikcim nasılsın canım hala belirtilerin devam ediyormu

Canım benim gün içinde değişiyor hislerim :)) Dün gece çok halsizlik vardı..Koltuğa uzandım,yattım o derecede yani..Sol kasığıma da kramplar giriyordu..Gerçi dün de paylaşmıştım bunu..Ama şu an herhangi bir şey hissetmiyorum..Sadece bu gün banyodan çıkınca kendimi halsiz hissettim yine..Kalp atışlarım hızlandı.Şu saatte kadar bir şey yok..Değişebilir de durum..Adet olacakmış gibi bir hissim de yok..Şimdilik...Bel ağrısı vs yok yani..Benim de şafak 5 veya 6...19 veya 20 ocakta adeti bekliyorum...

kızlar adetim bugün dün akşam test yaptım silik çizgi çıktı.bugün sabah tekrar yaptım yine silik çıktı ama sabahl yaptığım 2dk içinde çıktı. Her ay düzenli adet oluyorm şu saate kadar olmadım hayırlısı bakalım silik çizgi doğru diyorlar ama ben tatmin olamıyorm

TEBRİKLERRRRR BUGÜN NEDE GÜZEL HABERLER ALDIK YAAA Emir Bebek bence gelmiş bile bebişinn :) inş 2 gün sonra bende yazarım böleeee

tebrikler :))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…