- Konu Sahibi ahminelask
-
süperrrrrrrrrrrrr hayırlı olsun canım darısı bizim haberlerimize inş kaç gün var reglinekızlaaarr dün kanda gebelik testi yaptırdım veee sonuuçççç 50.68 biraz düşük ama regl geçmediği için sanırım :26:
canım bence bir kaç gün bekle testi yenilee inşş iyi haberler verirsin bizlereslm kızlar regl gün geçti ama test yaptım negatif çıktı acaba ne yapmalıyım
kızlaaarr dün kanda gebelik testi yaptırdım veee sonuuçççç 50.68 biraz düşük ama regl geçmediği için sanırım :26:
Slmm herkesin cuması mübarek olsun..... Dua ile..
ve batım tuttuu ne yazık ki...sabah adet oldum...daha da idrar testlerine güvenmem...inşallah gelecek aya...
bekleyen herkese sabır diliyorum....[/QUOTE]
Olsun bir dahaki ay denersiniz hayirlisiylainsallah safagida yine beraber sayariz canim
slm kızlar regl gün geçti ama test yaptım negatif çıktı acaba ne yapmalıyım
kızlarrrr ben geldım nevar neyok
canım bence bir kaç gün bekle testi yenilee inşş iyi haberler verirsin bizlere
bir kac gün daha bekle, gec döllenme olabilir canim insallah güzel haberler verirsin
ne kadar zaman beklemeliyim
reglime 5 gün var yarın kan testinde çıkarmı acaba??
sorma canım yaaa çatlıcam vallaaaa banada 5 gün var burdaki hastaneyi aradım şimdi kanda gebelik bakmıyolarmışkıslarrrrr benimde ayın 15 inde ve ağrılarım var biliyorum adet olcam hatta 2 gün önce test yaptım. çıkmadı ama yinede ümitleniyorum yaaaaaaaaaaabu bekleme işi çok sıkıcı
sorma canım yaaa çatlıcam vallaaaa banada 5 gün var burdaki hastaneyi aradım şimdi kanda gebelik bakmıyolarmışacaba idrar testinde yarın sabah çıkarmı..idrar testinde kaç günde ögrendiniz topiğinde var ögrenenler ama kafam karıştı yaaaa...bakleyemiyorummmm
Evet ya beklemek çok stresli...(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?