Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

bendemi yarın kan testi yaptırsammm acaba bu iyi haberleri duydukça çoookkk heyecanlandımmm...allahım hepimizin kucaklarını doldur yarabbimm...sonnnn 5 gün geçmiyooo..midemde bulanıyo deli gibi yemekde yiyom allahımmm noluyo bana yoksa kendimimi şartlandırıyom

kıslarrrrr benimde ayın 15 inde ve ağrılarım var biliyorum adet olcam hatta 2 gün önce test yaptım. çıkmadı ama yinede ümitleniyorum yaaaaaaaaaaa bu bekleme işi çok sıkıcı

kıslarrrrr benimde ayın 15 inde ve ağrılarım var biliyorum adet olcam hatta 2 gün önce test yaptım. çıkmadı ama yinede ümitleniyorum yaaaaaaaaaaa bu bekleme işi çok sıkıcı
sorma canım yaaa çatlıcam vallaaaa banada 5 gün var burdaki hastaneyi aradım şimdi kanda gebelik bakmıyolarmış acaba idrar testinde yarın sabah çıkarmı..idrar testinde kaç günde ögrendiniz topiğinde var ögrenenler ama kafam karıştı yaaaa...bakleyemiyorummmm

sende adet belirtisi varmı canım. valla bende bariz bir şekilde var. yani geçen aylarda nasılsam aynı öleyim :) kesin adet olcam ama kırmızıyı görmeyene kadar umudum bitmeyecek:)) kişiden kişiye değişiyo test sonuçları canım. beklemek çok zor ama birkaç gün bekle hafta sonu çıksın bari. p.tesi salı yparsın bekleyebilirsen:)) inş hayırlı haberleride alırısn canımmm

kıslar bide kayganlaştırıcı kullanıyorum. onun etkisi vardır hamilelikte doğrusu hamile kalamamakta dimi(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…