- Konu Sahibi ahminelask
-
valla dayanamadın kocişi yolladım eczaneye test almaya yarında bi bakım yaaa :)) belki çıkarrsende adet belirtisi varmı canım. valla bende bariz bir şekilde var. yani geçen aylarda nasılsam aynı öleyim :) kesin adet olcam ama kırmızıyı görmeyene kadar umudum bitmeyecek:)) kişiden kişiye değişiyo test sonuçları canım. beklemek çok zor ama birkaç gün bekle hafta sonu çıksın bari. p.tesi salı yparsın bekleyebilirsen:)) inş hayırlı haberleride alırısn canımmm
canım etkiliyo die biliyorumm.kıslar bide kayganlaştırıcı kullanıyorum. onun etkisi vardır hamilelikte doğrusu hamile kalamamakta dimi(((
valla dayanamadın kocişi yolladım eczaneye test almaya yarında bi bakım yaaa :)) belki çıkarrbeta hcg 25 üzeri çıkıyomuş idrarda
canım etkiliyo die biliyorumm.ayy anlamıyorum filmlerde tek seferde hamile kalıyolar biz ugraşıyoz olmuyo
canım sana yardımcı olmayıı nasıl isterdim. yani hamiş olup bu duyguyu yaşayıp sana anlatmayı çok isterdim. ama maalesefkızlar bişey sorucam. birkaç gündür kasıklarımda batmalar oluyor sanki afedersiniz bağıraklarımla beraber kasıklarım ağrıyor.ama bu ağrılar kıramp gibi bir gidyor bir geliyor. sık sık idrara çıkıyorum. hamileler ağrılarının nasıl tarzda olduğnu anlatabilirlermi.acaba üşüttümmü, adet yakın diyemi yoksa hamilelikmi. geçen aylarda adet olucak gibi ağrı olurdu bu ay çok farklı oldu. sanki kasıklarıma arada sırada sancı gelir gibi.göğüslerimde ağrı falan hiçbir şey yok. bu arada adetime hemen hemen 1 hafta var.
kasıklarda batmalar oldu buay bend sık ıdrarda cıktım sonuc bugün adet oldum(
ben ılk hamılelıkte şöyleydı:adet günüm gelmesıne ragmen adet olucakmısım gıbı hıcbır belırtı yoktu 1-2 gün gectı sonra ara ara sankı adet olcakmısım gıbı agrılar oldu kesıldı oldu kesıldı 3 gün gecınce test yaptım pozıtıftı buaysa benım cok gaz şışkınlık sıkıntı oldu bugün adet oldum rahatladım
canım yaa. kafana takma bakalım bizimde sadık dostlarımız olan kırmızılar gelicekmi. benimde bu aralar kasıklarımda batmalar oluyor ama bu batmalarım arada sırada geliyor. sık idrara çıkıyorum ve gazımda oluyorsanki afedersin bağırsaklarım geriliyor.
Benim de bu akşam yine sol kasığımda ara ara kramplar oldu..Çok gazlıyım
Halsizlik var.. Başka da bir şey yok..
hamilemisiin coook sevindim hadi darısı benim basıma insallah ve tüm isteyenlere..
Hamileyim demedim ki canım..Sadece bu günkü bende olanları söyledim.... :) Ara ara yazıyoruz ya neler hissettiğimizi..Kendimizi dinleyip duruyoruz işte ....
ilk sayfada cift cizgi var gibi denmis o yüzden senin adına sevindim valla ne bileyim insallah vardır canım ya.. allah herkesin gönlüne göre versin
Testlerde bazan öyle renklenmeler oluyor ama bilmemem..kıl gibi belli belirsiz birşey var gibi geldi..yanılıyor da olabilirim demiştim..zaten çok erken daha testte çıkması için..ben meraktan can sıkıntısından test yapıyorum arada..test manyağıyım sanırım :)) Emin olursam fotoğrafını çekip paylaşırım zatenAma şimdilik bir şey yok...Ahminelaşk öyle yazmış..Hepimiz için hayırlısı olsun..
canlarım dayanamadım reglime 5 gün varken idrar testi yaptımsonuçççççççççç negatif
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?