Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

valla dayanamadın kocişi yolladım eczaneye test almaya yarında bi bakım yaaa :)) belki çıkarr beta hcg 25 üzeri çıkıyomuş idrarda

valla dayanamadın kocişi yolladım eczaneye test almaya yarında bi bakım yaaa :)) belki çıkarr beta hcg 25 üzeri çıkıyomuş idrarda

inş güsel haberini alırız inş cnm. ben azckda olsa jel kullanıyom. daha önce sorunlu bir dönemden geçtimde. yavaş yavaş alıştım çok şkr. bu topikte hamile kalan oldumu acabaa. kutlama yapsaydıkk.:)))

kızlar bişey sorucam. birkaç gündür kasıklarımda batmalar oluyor sanki afedersiniz bağıraklarımla beraber kasıklarım ağrıyor.ama bu ağrılar kıramp gibi bir gidyor bir geliyor. sık sık idrara çıkıyorum. hamileler ağrılarının nasıl tarzda olduğnu anlatabilirlermi.acaba üşüttümmü, adet yakın diyemi yoksa hamilelikmi. geçen aylarda adet olucak gibi ağrı olurdu bu ay çok farklı oldu. sanki kasıklarıma arada sırada sancı gelir gibi.göğüslerimde ağrı falan hiçbir şey yok. bu arada adetime hemen hemen 1 hafta var.

canım etkiliyo die biliyorumm. ayy anlamıyorum filmlerde tek seferde hamile kalıyolar biz ugraşıyoz olmuyo

evet yaaa. biz kafaya takıyoz gerçekten herhal ondan. ama şuda var. rabbim ne zaman nasip ederse o zaman olur. kafaya takan herkesin böle zormu oluyo acaba yada olmuyomuu. allah korusun ama insanın elinde değilkiii düşünmememk. her boş anımda acaba hamilemiyim. adet olucammı olmayacammı diye düşünüp duruyorum. ne olcak bilmem(((

canım sana yardımcı olmayıı nasıl isterdim. yani hamiş olup bu duyguyu yaşayıp sana anlatmayı çok isterdim. ama maalesef( yalnız kişiden kişiye değişiyor belirtiler. ama inşş sende hamişsindir hayırlısıylan. sende bende bu topikteki herkeste inşşşşş: hayırlısıylannnn tabii

kasıklarda batmalar oldu buay bend sık ıdrarda cıktım sonuc bugün adet oldum(
ben ılk hamılelıkte şöyleydı:adet günüm gelmesıne ragmen adet olucakmısım gıbı hıcbır belırtı yoktu 1-2 gün gectı sonra ara ara sankı adet olcakmısım gıbı agrılar oldu kesıldı oldu kesıldı 3 gün gecınce test yaptım pozıtıftı buaysa benım cok gaz şışkınlık sıkıntı oldu bugün adet oldum rahatladım

canım yaa. kafana takma bakalım bizimde sadık dostlarımız olan kırmızılar gelicekmi. benimde bu aralar kasıklarımda batmalar oluyor ama bu batmalarım arada sırada geliyor. sık idrara çıkıyorum ve gazımda oluyor sanki afedersin bağırsaklarım geriliyor.

merhaba ben 8+3 haftalık hamileyim sık idrar ve gaz bende olmuştu ayrıca yattığımda baş dönmesi oluyodu ağzımda kan kokusu gibi değişik bi koku hissediyodum tad alma ve koku alma duyum azda olsa farklılaşmıştı ayrıca kaşlarımda aşağıya düştü bunlar benim ilk gebelik belirtilerim umarım yardımcı olmuşumdur.

valla listeyi takip edemiyorum o yüzden hamişlerimizi tebrik etmekle yetinecem gönüllü varsa listeyi güncelleyebilir çok mutlu olurum ben yoğunum bu arlar malum karneler hazırlanıyor ama takip edicem merak etmeyin..

veeeee ilk hamişimiziii tebrik ediyoruzzzzzzzzzz Rabbimmmmm darısı bizeee inşşşşşşş. artık Alayyna hanım bol bol dua edicek ayağını sürüyerek gidecek bizde arkasından gelicez bak darılırım yoksam Rabbim hayırlı bir evlat nasip etsin inş. çok sevindimmmmm

sessada.................4 ocak(hadi inş. Ilk hamişimizol haberlerini bekliyoruz..)
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak..OLEYYYYBİZİMDE HAMİŞİMİZZZZ OLDUUUUUU TEBRİKLERRRRRRRRRRR......
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak(hoşgeldin yaaa nerlerdeydin:)))
mavimakas...................16 ocak
pelusia..................... …16 ocak
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak
turkuazturuncu...............18 ocak
gamyoncu....................19 0cak
seramonii.....................19 ocak
sakaar..........................20 0cak
berceste_....................20 ocak
narmik.........................20 ocak..(Ayy çok heyecanlı çift çizgi gibi birşey var :))))))
nilayy_84…………….......20 ocak
mevtul.......................20 ocak
bay............................20 ocak
sems83.......................20 ocak
tıkabasa......................21 ocak
mood...........................21 ocak
göçmenkuşlar..............21 ocak
laplace........................22 ocak
orkide2.......................23 ocak
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak

Benim de bu akşam yine sol kasığımda ara ara kramplar oldu..Çok gazlıyım
Halsizlik var.. Başka da bir şey yok..

hamilemisiin coook sevindim hadi darısı benim basıma insallah ve tüm isteyenlere..

Hamileyim demedim ki canım..Sadece bu günkü bende olanları söyledim.... :) Ara ara yazıyoruz ya neler hissettiğimizi..Kendimizi dinleyip duruyoruz işte ....

Son düzenleyen: Moderatör:
Hamileyim demedim ki canım..Sadece bu günkü bende olanları söyledim.... :) Ara ara yazıyoruz ya neler hissettiğimizi..Kendimizi dinleyip duruyoruz işte ....

ilk sayfada cift cizgi var gibi denmis o yüzden senin adına sevindim valla ne bileyim insallah vardır canım ya.. allah herkesin gönlüne göre versin

offf beklemek kadar zor birsey yok heralde bakalım bende adet tarihm hep ileri atıyr sıkıldm artık bu bekleyisten varsada hayırlısı yoksada bu belirsizlik insanı öldürüyor

ilk sayfada cift cizgi var gibi denmis o yüzden senin adına sevindim valla ne bileyim insallah vardır canım ya.. allah herkesin gönlüne göre versin

Testlerde bazan öyle renklenmeler oluyor ama bilmemem..kıl gibi belli belirsiz birşey var gibi geldi..yanılıyor da olabilirim demiştim..zaten çok erken daha testte çıkması için..ben meraktan can sıkıntısından test yapıyorum arada..test manyağıyım sanırım :)) Emin olursam fotoğrafını çekip paylaşırım zaten Ama şimdilik bir şey yok...Ahminelaşk öyle yazmış..Hepimiz için hayırlısı olsun..

insallah vardır bende bugün yaptım ama tam bir hüsraan NEGATİF ahh nasıl üzüldüm bugün adet olmam lazım ama olmadım zaten 4 5 gün ileri attıgı icin daha beklemem lazım yada gec döllenmiste olabilir ilk gebeligimde 9 gün gecmisti testte 2. cizgi tam belirgin bile degildi 12.gün tam belirginlesmisti yani benim gecte döllenmis olabilir yada koskoca bir hiççççççççççç döllenme...........

canlarım dayanamadım reglime 5 gün varken idrar testi yaptım sonuçççççççççç negatif

üzülme canım suan aynı durumdayız senle bende bugün dayanamadım bi 5 gün daha beklemeyi kalkıp yaptım negatif seytan yaaa işte dürtüyo bizi hadi yaptırı hadi yaptırın diye ama hüsraaan tabikiii işte bir umutttt bizimdee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…