- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi ahminelask
-
19 gün nasıl sabredebildin ? :) Bence ultrasona girsen hem kese hem de kalp atımı görünür artık...Ben iki kez ikizlere hamile kaldım..Doğum da yaptım..Ama her hamilelik birbirinden farklı..İnsan unutuyor yaşadıklarını...:)) Örnek ben....
maşallahh canımm...kaç cocugun var? hamılelık nasıl bırsey merak edıyorum rabbım ınsallah o duyguyu yasatır banada..
maşşallahh yaa keske bende unutabılseemm resmen safak sayıyorz esımlenolcakbızım bu halımız
benımde rahıme ara ara bıcak saplanması oluyor ama bence benım belırtıler bıraz psıkolojık
Yaşayan 2 çocuğum var canım..1,5 yaşındalar..İki çocuğum da mezarda...
Allah isteyen herkese nasib eder inşallah anne-baba olmayı...
canım Allah sabır versin. Allah diğer evlatlarına uzuuun ömürler versin. İnşallah o iki bebeğin cennette sana şefaatçi olurlar.
arkadaşlar bişey sormak istiyorum,yumurtlama zamanında gelen şeffaf akıntı sadece bir defamı geliyor ve yumurta çatladıktan sonra mı çatlamadan önce mi geliyor.varmı bilgisi olan:44:
canım benim bildiğim kadarıyla çatlamadan önce yapışkan bi kıcamda geliyo çatlama zamanında kremsi kaygan bi şekilde oluyo yumurtlama zamanı geçincede geri eski haline dönüyo diye biliyorum ben canım ama akıntılar devam ediyosa sürekli hamilelik gerçekleşmiş olabilir
yaa şu akıntı olayı bende yok. akıntım hep aynı. yumurtlama zamanıydı herhalde o zamanlar vardı. demekki hamişliğe fazla ümitlenmeyim. adet öncesi kuru dönemdeyim herhalde. ama hiç dikkat etmedim. adete kaç gün kala akıntı başlıyor yaaa. şimdide buna kafayı taktım iyimi.
Kızlar ben artık hıcbir belirtiye inanmıyorum
bu ayki belirtilerimi söyleyeyım sık idrara cıkma idrar rengi koyulasması ve koku, ara ara kasıklara batma, bel agrısı , bacaklarda ağrı, sürekli akıntı adet tarihine kadar devam etti, gögüs büyümesi, ve gögüs ucu koyulasması
ben bu belirtilere göre hamile olmalıydım ama adet oldumm
canlarım bu kişiden işiye degişiyo ben ilk hamileliğimde hiç birşey hissetmedim mide bulantısı, kusma, baş dönmesi , kasık agrısı vs hiç bişey olmadı ...sadece 7 haftadan sonra halsizlik ve uyku istegi oldu okadar..drlar çok isteyincede bu belirtileri vucüt hisseder diyolar en kesini taliller bence ..allah hepimize hayırlı evlatlar nasip eder inşallahevt ya haklısın..belirti melirti hikaye.mesela ateş basması hamilelik belirtisiymiş,ben önceki aylar çok yaşadım.iğne oldum ertesi gün hamile gibi hissetmeye başladım.şuanda hissizim,doktorun verdiği ilişki günlerine bile uymadım,içimden gelmedi
arkadaşlar yarın kan testinde çıkarmı sizce reglime 3 gün kalıyooo:26:
benim 37.2 sence iyiymicanımm ateşin 37 derce olunca hamile oluyorsun laflarıda hikaye benim ateşim adettten önceki gün 36,9 dereceydi cok ümitliydim ertesi gün adet oldum
artık belirtilere bakmıcam
canım yazmazmıyım kociş kızıyor zaten bu sitede çok vakit geçiriyosun die bu güzel haberi yazmazsam olurmuuuu hiçççcanım eğer geç döllenme olmadıysa çıkar. İnşallah güzel haberlerini alırız. mutlaka yaz olurmu.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?