- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi ahminelask
-
canım bende bu ay klomen+progestan kullandım klomen bıtımınde 11.gun doktora gıttıgımde sag tarafımda 1 tane vardı
progestanım da persembe bıttı dun gıttım doktora catlamıs ve buyuyen yumurtalarım varmıs...yani daha sonradan da oluyo yada buyuyo sanırım...
aa hadi yaa banada başka bi doktor önce progestan verdi 4 ay kullandım bi halta yaramadı şimdi klomen verdi adetimin 3.günü gitmiştim 5.gün başla 5hün kullan gel dedi bugün adetimin 8.günü yarın sonuncuyu içcem bakalım pazartesi malesef gidemiyom eşim çalışıyo salıya anca gitcem işte 11.gününde ay yumurtalarım büyüdümü acaba? sen bu progestanla klomeni aynı andamı kullanıyosun canım belki banada bidaa yazar tekrar almam için :18:
:13:
canım inşallah hem hepimiz senir hemde sevindiririz
inşallah canım hadi hayırlısı hamiş kalırsın sende umarım canım
aa hadi yaa banada başka bi doktor önce progestan verdi 4 ay kullandım bi halta yaramadı şimdi klomen verdi adetimin 3.günü gitmiştim 5.gün başla 5hün kullan gel dedi bugün adetimin 8.günü yarın sonuncuyu içcem bakalım pazartesi malesef gidemiyom eşim çalışıyo salıya anca gitcem işte 11.gününde ay yumurtalarım büyüdümü acaba? sen bu progestanla klomeni aynı andamı kullanıyosun canım belki banada bidaa yazar tekrar almam için :18:
Nilay merhaba..Ne kadar alıyorsun progestanı ? Yani kaç mg ? Bir de ağızdan mı vajinal mi ? Kasıklarında batma tarzı şeyler oluyor mu ? Ben günde 1 kez 100 mg yumuşak kapsül alıyorum..Normalde günlük ortalama 200-300 mg diyor..Bu kasıklarda özellikle sol kasığımda olan ara ara batma hissi acaba sadece progestan yüzünden mi kaynaklanıyor emin olamadım....Yani sende de batmalar var mı canım ??
Bengisu canım mesajını şimdi gördüm..Sen de kullanmışsın progestan..Kasıklarında batmalar oldu mu ??
Evet canım biliyorum progestanın ne işe yaradığını :) ...Ben klomen kullanmıştım rahim duvarını çok inceltmişti ve adet düzensizliği yapmıştı..Luteal faz yetmezliği durumu oluyor bende ara ara..Bu yüzden dışardan progestan desteği yapıyorum yeniden anne olmak istediğim için..Ben hamileliğimde 32.haftaya dek kullanmıştım.Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum tehlikem olduğu için kasılmaları azaltsın diye..Ama şimdi çok farklı bir şekilde kullanıyorum...yok yaa bi faydasını görmedim sadece progestan kullanmanın ama klomenle kullanıldığında daha iyi sonuç alınır heralde klomen yumurtaları büyütür sonra o bitincede progesteron bebişin tutunuşunu kolaylaştırır heralde sen progestona kaçıncı gün başlıyon pekii? ben 15 gün başlıyodum günde 3 kereydi
merhaba cnm;
gunde sabah aksam olarak 2 kere aldım ama mg bılmıyorum yuvarlak yumusak bi ilaç...agızdan aldım canım...
bende batmalar sureklı yok ara ara bi ara yogunlasmıstı ama suanda yok...
Evet canım biliyorum progestanın ne işe yaradığını :) ...Ben klomen kullanmıştım rahim duvarını çok inceltmişti ve adet düzensizliği yapmıştı..Luteal faz yetmezliği durumu oluyor bende ara ara..Bu yüzden dışardan progestan desteği yapıyorum yeniden anne olmak istediğim için..Ben hamileliğimde 32.haftaya dek kullanmıştım.Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum tehlikem olduğu için kasılmaları azaltsın diye..Ama şimdi çok farklı bir şekilde kullanıyorum...
Sağolasın canım hayırlısı bakalım..Ben tüp bebekle hamile kaldığım için normal belirtileri ayırdedemeyebilirim..Ben de sürekli olmuyor ,ara ara oluyor...Peki ateş durumun nasıl ?
Evet canım biliyorum progestanın ne işe yaradığını :) ...Ben klomen kullanmıştım rahim duvarını çok inceltmişti ve adet düzensizliği yapmıştı..Luteal faz yetmezliği durumu oluyor bende ara ara..Bu yüzden dışardan progestan desteği yapıyorum yeniden anne olmak istediğim için..Ben hamileliğimde 32.haftaya dek kullanmıştım.Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum tehlikem olduğu için kasılmaları azaltsın diye..Ama şimdi çok farklı bir şekilde kullanıyorum...
Sağolasın canım hayırlısı bakalım..Ben tüp bebekle hamile kaldığım için normal belirtileri ayırdedemeyebilirim..Ben de sürekli olmuyor ,ara ara oluyor...Peki ateş durumun nasıl ?
neey klomen rahim duvarınımı inceltiyooo :18: ay tırstım bak şimdii rahmim iyi durumdaydı en son bakıldığında ay inşallah olmaz öyle şeyler bende yaa sen progestana kendinmi aldında devam ettiin yoksa doktormu yazdı ikisini bi arada? bende bu arada polikistik over var 8 aydır deniyoz henüz tık yok bakalım bide bu klomeni deniycez işte bi sorun olmaz inşallah çok geçmiş olsun canım sanada ay ben daha yeni evli sayılırım 8 ay oldu işte umarım bizimde olur bi bebişimiz biran önce yaa
Yok yok tırsma canım ..
Ben de etkisi öyle olmuştu..Herkeste aynı şeyler olucak diye birşey yok ki..Benim rahmim sorunlu biraz...İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın..Aminnnn
İkisini bir arada demişsin ama ben klomen kullanmıyorum canım..Sadece progestan kullanıyorum düşük dozda...
ha önceden kullanmıştın yaani anladım inşallah hamiş kalırız canım yaa darısı hepimizin başınaa
Evet çook önceden canım..:) Hayırlısı ile inşallah..
tebrikler canımmmm. belirtiler varmıydııı adet olacak gibi oluyomuydun:)) bizede ümit olurrr belkiiii...
canlarım her mesajlarınızda yorumlarınızdaaa heyecan yapıyorum ya inş. hepimiş hamişizdir burda kutlarızzzzz hep beraberrr önce çift çizgilerimizi resimleriz sonra belirtilerimizi paylaşırız aşermelerimizden bahsederiz sonra kız mı erkek mi muhabbeti yaparız sonra ekim anneleri diye bir başlık açar bebişlerimiz için yaptığımız hazırlıklardan ördüğümüz patiklerden kaç kilo aldığımızdan davul gibi şişene kadar geçen günlermizi anlatır en sonunda bebişlerimizin resmini koyar maşallahhh deriz birbirimize bittti ee anne olduktan sonra bezdir mamadır derken buraya girmeye vakit olmayacak ayyy ağlayacam yahayali bile ne güzel Rabbim inş. bu güzellikleri nasip eder....
valla canım çok düzenli aslında ama 1 yıldır 2. Bebiş gelmedi bize anlamadıkki amaa inş bu ay olacakkk
arkadaşlar ben sabırsız reglime 3 gün kala idrar testi yaptım amaaa yine negatifçok canım sıkkın yaaa..............
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?