Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

Nilay merhaba..Ne kadar alıyorsun progestanı ? Yani kaç mg ? Bir de ağızdan mı vajinal mi ? Kasıklarında batma tarzı şeyler oluyor mu ? Ben günde 1 kez 100 mg yumuşak kapsül alıyorum..Normalde günlük ortalama 200-300 mg diyor..Bu kasıklarda özellikle sol kasığımda olan ara ara batma hissi acaba sadece progestan yüzünden mi kaynaklanıyor emin olamadım....Yani sende de batmalar var mı canım ??

Bengisu canım mesajını şimdi gördüm..Sen de kullanmışsın progestan..Kasıklarında batmalar oldu mu ??

Ateş olayını da burda gördüm..Ateşimin 37 derece gibi olması da progestandan mı acaba diye düşünmeye başladım..Düşük doz alıyorum aslında ama bilemiyorum...

cnm söyle soyleyeyım;

gecen ay reglımın 5.gunu 5 gun boyunca kullandım klomenı 11.gun takıbe gıttıgımde buyumemıstı benım yumoslar...

bu ay da reglımın 3.gunu basladım 8 gun kullandım klomenı bitince gıttım kontrole 1 tane buyuyen yumos olmus:)

progestana da reglımın 10.gunu basladım 15 gun sabah aksam içtim dün de kontrole gıttımde doktor aynen sunları soyledı;

buyuyen yumurtalarım ve catlayan yumurtalarım varmıs çatlayan yumurtanın sıvısı bıle akmıs doktor cok olumlu konustu senden umutluyum dedi...devam et yınede dedi,bu saatten sonra bırsey olurmu reglıme 6 gun kaldı dedım..ben 27.gun hamıle kalan hasta bılıyorum sen devam et dedi...bu 6 gun gecermi?:))

tatlım bıraz uzun oldu ama:))

merhaba cnm;

gunde sabah aksam olarak 2 kere aldım ama mg bılmıyorum yuvarlak yumusak bi ilaç...agızdan aldım canım...

bende batmalar sureklı yok ara ara bi ara yogunlasmıstı ama suanda yok...

Bengisu canım mesajını şimdi gördüm..Sen de kullanmışsın progestan..Kasıklarında batmalar oldu mu ??

yok yaa bi faydasını görmedim sadece progestan kullanmanın ama klomenle kullanıldığında daha iyi sonuç alınır heralde klomen yumurtaları büyütür sonra o bitincede progesteron bebişin tutunuşunu kolaylaştırır heralde sen progestona kaçıncı gün başlıyon pekii? ben 15 gün başlıyodum günde 3 kereydi

Evet canım biliyorum progestanın ne işe yaradığını :) ...Ben klomen kullanmıştım rahim duvarını çok inceltmişti ve adet düzensizliği yapmıştı..Luteal faz yetmezliği durumu oluyor bende ara ara..Bu yüzden dışardan progestan desteği yapıyorum yeniden anne olmak istediğim için..Ben hamileliğimde 32.haftaya dek kullanmıştım.Rahim ağzı yetmezliği yüzünden erken doğum tehlikem olduğu için kasılmaları azaltsın diye..Ama şimdi çok farklı bir şekilde kullanıyorum...
merhaba cnm;

gunde sabah aksam olarak 2 kere aldım ama mg bılmıyorum yuvarlak yumusak bi ilaç...agızdan aldım canım...

bende batmalar sureklı yok ara ara bi ara yogunlasmıstı ama suanda yok...

Sağolasın canım hayırlısı bakalım..Ben tüp bebekle hamile kaldığım için normal belirtileri ayırdedemeyebilirim..Ben de sürekli olmuyor ,ara ara oluyor...Peki ateş durumun nasıl ?

inşallahh hayırlısı cnm hepımız ıcın...

maalesef bi atesolcerım yok bılemıyorum yanii..ama bu ay kırmızılar gerlırse ilk işim ates takıbıne baslıcam bı atesolcer alıp...

neey klomen rahim duvarınımı inceltiyooo :18: ay tırstım bak şimdii rahmim iyi durumdaydı en son bakıldığında ay inşallah olmaz öyle şeyler bende yaa sen progestana kendinmi aldında devam ettiin yoksa doktormu yazdı ikisini bi arada? bende bu arada polikistik over var 8 aydır deniyoz henüz tık yok bakalım bide bu klomeni deniycez işte bi sorun olmaz inşallah çok geçmiş olsun canım sanada ay ben daha yeni evli sayılırım 8 ay oldu işte umarım bizimde olur bi bebişimiz biran önce yaa

Yok yok tırsma canım ..
Ben de etkisi öyle olmuştu..Herkeste aynı şeyler olucak diye birşey yok ki..Benim rahmim sorunlu biraz...İnşallah hayırlısı ile hamile kalırsın..Aminnnn

İkisini bir arada demişsin ama ben klomen kullanmıyorum canım..Sadece progestan kullanıyorum düşük dozda...

Son düzenleyen: Moderatör:

ha önceden kullanmıştın yaani anladım inşallah hamiş kalırız canım yaa darısı hepimizin başınaa

Evet çook önceden canım..:) Hayırlısı ile inşallah..

bendede adet düzensizliği olurmu acaba yaa? çünkü vardı zaten 2-3 haftaya bi az az olmaya başlamıştım progestan kullanınca e düzene girmişti e bırakırsam gene gelirse ya adetim hemeeen e nasıl hamiş kalcam ozaman ben yaa çünkü hep yumurtlama döneminde falan geliyodu hamiş kalamıyodum bendee

tebrikler canımmmm. belirtiler varmıydııı adet olacak gibi oluyomuydun:)) bizede ümit olurrr belkiiii...

Tatlım ben acayip çok idrara çıktım bence bu belirtiydi. sabah tekrar test yapıcam buda silik çıkarmış 3 silik test olucak hayırlısı artık

Amin canim insallah rabbim bizlere o günleri görebilmeyi nasip eder, valla burda doguran dogurana her hafta bir aileye gider olduk Az önce eve geldim bir arkadasim dogum yapmisti tüm arkadaslar tek seferde gidelim dedik 12 kisi gittik. Ama tek cocuksuz aile bizdik. Esimle baktik millet cocugunu almis kucagina bizde öylece onlari izledik. Insallah Rabbim hepimize anne-baba olmayi nasip ederde millet bizim bebisimizide görmeye gelir. Insallahhhhhhhhhhh..........

arkadaşlar ben sabırsız reglime 3 gün kala idrar testi yaptım amaaa yine negatifçok canım sıkkın yaaa..............

canım canını sıkma valla bizim bir arkadaşın 2.ayına kadar çıkmamıştı idrar testinde bence bir iki gün geçsinnn senin bebiş utangaç biraz heralde kendini geç belli edecek inş.....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…