Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

yaa kızlar bende ateşime bakacaktım dereceyi evin neresine koydum bilmiyorum. onu arıyorum yaaaa.

Canım adetine daha kaç gün var bilemiyorum ama ben inanmıyorum ateşe belirtilere ben 3 aydır yasıyorm bu belrtileri ama bosa cıkıyorum nasip

canım ben adetime yakın ölçüyordum. eğer ateşim inişe geçer ve 36.2 olursa işte benim kırmızılar bu derecede geliyorr.

Yaşayan 2 çocuğum var canım..1,5 yaşındalar..İki çocuğum da mezarda...

Allah isteyen herkese nasib eder inşallah anne-baba olmayı...

allah sızlere bagıslasın inşallah..

allah sabır versın zor olsa gerek...

aklına getırıp uzmemıımdır ınsallah seni...bılgım olsaydı asla sormazdım...

çok zormus canım bu bekleyıs hadi olmadı bastan bu daha da zorrabbım fazla bekletmeden ınsallah bebişlerımızı saglıkla verır kucagımıza...

ayy ben alttan bı jere gecen gun denedım bırsey anlamadımbugun bı karın agrım oldu oda hafıf hafıf devam edıyor....inşallah gelmez kırmızılar

teşekkürler canım.ben çatlatma iğnesi oldum bu ay,bi kaç saat sonra şeffaf bi akıntı geldi,ertesi gün yine akıntı geldi.bugünde bayağı bi akıntım oldu.kafam karıştı:44:

peki akıntıların nasıl kremsi şekildemi? öyleyse çatlamıştır büyük ihtimalle canım gözün aydın darısı benim başıma artıkın bende klomen kullanmaya başladım işte yarın bitiyo salı doktora görüncem bakalım yumurtalarım ne durumda olucak :18: umarım büyümüşlerdir ve bu ay hamile kalabilirim

bende bu ay ilk defa klomen kullandımama çatlama iğnesi olmaya gerek yok dedi dr um 1 tane komacan yumurtam olmuştu tutturduysak yaşadık valla ben akıntıyı çok takmadım dikkatte etmedim açıkcası...herkesin klomenle birden fazla oluyomuş yumurtası benim 1 taneydii

36.9 çıktı benimde ateşim...Ama ben yavaş yavaş hamile olmadığımı düşünmeye başladım...

Son düzenleyen: Moderatör:
canlarım her mesajlarınızda yorumlarınızdaaa heyecan yapıyorum ya inş. hepimiş hamişizdir burda kutlarızzzzz hep beraberrr önce çift çizgilerimizi resimleriz sonra belirtilerimizi paylaşırız aşermelerimizden bahsederiz sonra kız mı erkek mi muhabbeti yaparız sonra ekim anneleri diye bir başlık açar bebişlerimiz için yaptığımız hazırlıklardan ördüğümüz patiklerden kaç kilo aldığımızdan davul gibi şişene kadar geçen günlermizi anlatır en sonunda bebişlerimizin resmini koyar maşallahhh deriz birbirimize bittti ee anne olduktan sonra bezdir mamadır derken buraya girmeye vakit olmayacak ayyy ağlayacam ya hayali bile ne güzel Rabbim inş. bu güzellikleri nasip eder....

Son düzenleme:

ilk gelen dışındakiler kremsi.inşallah bilmiyorum ilk defa adet tarihimi bekliyorum,ondan önce umut edememiştim hiç adetlerim düzensizdi. bu ay klomen kullandım ben de daha öncekilerde büyümemişti yumurtam. inşallah güzel haberler alırsın canım..

bende üç tane klomen kullandım günde.benimde 1 tane yumurtam vardı,o da 20 mm olunca iğne oldum.inşallah,hakkımızda hayırlısı olsun ne diyim:)normalde düzensizliğin yoksa çatlamıştır zaten yumurtan,ben çok düzensiz adet oluyordum

[sıze=3]aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
[/sıze]

:109::109:

valla canım çok düzenli aslında ama 1 yıldır 2. Bebiş gelmedi bize anlamadıkki amaa inş bu ay olacakkk

canım bende bu ay klomen+progestan kullandım klomen bıtımınde 11.gun doktora gıttıgımde sag tarafımda 1 tane vardı

progestanım da persembe bıttı dun gıttım doktora catlamıs ve buyuyen yumurtalarım varmıs...yani daha sonradan da oluyo yada buyuyo sanırım...

ayyy amınnn inşallahh o gunlerıde goruruz...

inşallah canım hadi hayırlısı hamiş kalırsın sende umarım canım

aa hadi yaa banada başka bi doktor önce progestan verdi 4 ay kullandım bi halta yaramadı şimdi klomen verdi adetimin 3.günü gitmiştim 5.gün başla 5hün kullan gel dedi bugün adetimin 8.günü yarın sonuncuyu içcem bakalım pazartesi malesef gidemiyom eşim çalışıyo salıya anca gitcem işte 11.gününde ay yumurtalarım büyüdümü acaba? sen bu progestanla klomeni aynı andamı kullanıyosun canım belki banada bidaa yazar tekrar almam için :18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…