- Konu Sahibi ahminelask
-
inş caım yaa zaten beni sizden başka kimse anlamıyor..desteginiz için teşekkür ederimmmcanım canını sıkma valla bizim bir arkadaşın 2.ayına kadar çıkmamıştı idrar testinde bence bir iki gün geçsinnn senin bebiş utangaç biraz heralde kendini geç belli edecek inş.....
ahminelcim nasılsın
Benim de 4-5 gün var..Hamile olmadığımı düşünüyorum artık...Hiç bir şey hissetmiyorum bu gün....
inş caım yaa zaten beni sizden başka kimse anlamıyor..desteginiz için teşekkür ederimmm
ben geçen ay yaptım testi negatif çıktı.. estim ümidi... 2 gün önce eşim sen hala olmadınmı dedi bende yok dedim gittim takvime baktım aaa 19 gün geçmş dedim ve test alıp yaptık çift çizgi yani beklemiordum artık hatta unutmuştum :) çıkmadık candan ümit ksilmez kız...
valla Rabbim bu 19 günlük sabrın yarısını bize versin son haftaya girince başlıyoruz testlere ne güzel sabredersek inş. çift çizgiyi görecezzz...
bişey değil ama tavsiyem bekle geçsin 2-3 gün ben iki aydır bu süreci yaşıyorum üstelik 3-4 geçer kan testi verdiğim gün adet oluyordum onun hayal kırıklığı daha kötü oluyor bu kez inşşş 10 gün geçmeden testlere dokunmayacam
ben geçen ay yaptım testi negatif çıktı.. estim ümidi... 2 gün önce eşim sen hala olmadınmı dedi bende yok dedim gittim takvime baktım aaa 19 gün geçmş dedim ve test alıp yaptık çift çizgi yani beklemiordum artık hatta unutmuştum :) çıkmadık candan ümit ksilmez kız...
valla Rabbim bu 19 günlük sabrın yarısını bize versin son haftaya girince başlıyoruz testlere ne güzel sabredersek inş. çift çizgiyi görecezzz...
bacım ben kızımda da yaşadım durmadan test aldım yaptım ve eşimin ailesi daha 2 aylık evli olmama rağmen durmadan yokmu bebek dedi durdu beni bunalıma soktu ekimde evlendim aralıkta kızıma hamile kaldım... ne zamanki düşünmedim testi o zaman hamile kaldım... kızımı doğurdum sütten kesince ilaca başladım 2 ay önce falan bıraktım ilacı geçen ay şüphelendim ama test negatif çıktı ama meğerki erken yapmışım :) sat 4 aralık internette hesapladım 6 haftalık falan hamileymişimpazartesi gideceğim bakalım
arkadaşlar ben sabırsız reglime 3 gün kala idrar testi yaptım amaaa yine negatifçok canım sıkkın yaaa..............
sağol canım iyiyim çok şükür ben daha bekleme sürecine girmedim çalışıp duruyom işte :) sizleri takip ediyorummm sen nasılsın müjdeyi ne zaman vereceksin inş.
canım benim adetime 4 gün kaldı ama geçmek bilmiyor:18: 3 gündür göğüslerim çok fena ağrıyor o kadar çok şişti ki neredeyse üstüne bile yatamıyorum biryere falan deysem çok acıyor ve yumurtlma günümden bu yana gitmeyen bel ağrısı beni en çok şaşırtan nokta ise ben 30 günde bir adet olurum ve adetlerim hep düzenlidir ben adet olacağım gün belim çok ağrır göğüslerimde falan bu kadar çok sızı ve ağrı hissetmezdim ama ben yaklaşık 10 gündür bel ağrısı çekiyorum çok hassasım herşeye ağlıyorum ve sanki içime doğuyor hamile olacağım ama bu göğüslerimin sızısı beni öldürecek şu anda bile sağ göğsüm sızlıyor yine de kendimizi fazla kaptırmamak gerekiyor Allah herşeyin hayırlısını versin ve ben adetimden 1 gün geçtikten sonra yapmayı düşünüyorum testi
canlarım her mesajlarınızda yorumlarınızdaaa heyecan yapıyorum ya inş. hepimiş hamişizdir burda kutlarızzzzz hep beraberrr önce çift çizgilerimizi resimleriz sonra belirtilerimizi paylaşırız aşermelerimizden bahsederiz sonra kız mı erkek mi muhabbeti yaparız sonra ekim anneleri diye bir başlık açar bebişlerimiz için yaptığımız hazırlıklardan ördüğümüz patiklerden kaç kilo aldığımızdan davul gibi şişene kadar geçen günlermizi anlatır en sonunda bebişlerimizin resmini koyar maşallahhh deriz birbirimize bittti ee anne olduktan sonra bezdir mamadır derken buraya girmeye vakit olmayacak ayyy ağlayacam yahayali bile ne güzel Rabbim inş. bu güzellikleri nasip eder....
kız benim belirtilerimin aynısı seninkiler:) ben de hamleyim internet hesabına göre 6 haftalıkmış ama bakacağğız yarın :) hadi senin de haberini bekliorum sat ne zaman
canım benim sat 21 aralıktı ayy beni o kadar çok heyecanlandırdın ki inçallah hamileyimdir inşallah hamileyizdir
[/
haydin bakalım hayırlısı... valla adet geçmiş benim belirtilerin aynısı eğer adetin de gerçers hemen test yaphadi bak içime doğuo hamişsin kız sen
canım benim sat 21 aralıktı ayy beni o kadar çok heyecanlandırdın ki inçallah hamileyimdir inşallah hamileyizdir
[/
haydin bakalım hayırlısı... valla adet geçmiş benim belirtilerin aynısı eğer adetin de gerçers hemen test yaphadi bak içime doğuo hamişsin kız sen
ayy inşallah inşallah birşey sorucam senide göğüslerinde sızı ellediğinde eline sert birşey ve dokunduğunda ağrı acı hissediyor mydun benim 3 günden beri göğüslerim çok ağrıyor sanki bana biraz fazlalık gibi geliyor
canım çok saol yaaaa sabahtan beri çok hassasım herşeye aglayasım geliyo tv seyrederken aglıyorummm noluyobana yaaacanım acele etme ben kan testi yaptırdığım gün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, silik bile olsa çizgi yoktu ama kan testim pozitif çıktı. Bu yüzden acele etmeyin lütfen çünkü moral gerçekten çok bozuluyor
canım çok saol yaaaa sabahtan beri çok hassasım herşeye aglayasım geliyo tv seyrederken aglıyorummm noluyobana yaaa
canım benim adetime 4 gün kaldı ama geçmek bilmiyor:18: 3 gündür göğüslerim çok fena ağrıyor o kadar çok şişti ki neredeyse üstüne bile yatamıyorum biryere falan deysem çok acıyor ve yumurtlma günümden bu yana gitmeyen bel ağrısı beni en çok şaşırtan nokta ise ben 30 günde bir adet olurum ve adetlerim hep düzenlidir ben adet olacağım gün belim çok ağrır göğüslerimde falan bu kadar çok sızı ve ağrı hissetmezdim ama ben yaklaşık 10 gündür bel ağrısı çekiyorum çok hassasım herşeye ağlıyorum ve sanki içime doğuyor hamile olacağım ama bu göğüslerimin sızısı beni öldürecek şu anda bile sağ göğsüm sızlıyor yine de kendimizi fazla kaptırmamak gerekiyor Allah herşeyin hayırlısını versin ve ben adetimden 1 gün geçtikten sonra yapmayı düşünüyorum testi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?