Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

kkızlar bakın ben 26 aralıktı bat ama bir hafta öncesinde test yaptım tek çizgiydi gerçi ben ikinci çizgiyi gördüm ama eşim hayali çizgiler görüosun demişti... sonra ben ümidi kestim ama 19 gün geçti ve dün tekrar test yaptım koyu kırmızı ikinci çizgi hemen çıktı o yüzden adetinizden bir kaç gün sonra yapın

Benim de 4-5 gün var..Hamile olmadığımı düşünüyorum artık...Hiç bir şey hissetmiyorum bu gün....

Benim de 4-5 gün var..Hamile olmadığımı düşünüyorum artık...Hiç bir şey hissetmiyorum bu gün....

ben geçen ay yaptım testi negatif çıktı.. estim ümidi... 2 gün önce eşim sen hala olmadınmı dedi bende yok dedim gittim takvime baktım aaa 19 gün geçmş dedim ve test alıp yaptık çift çizgi yani beklemiordum artık hatta unutmuştum :) çıkmadık candan ümit ksilmez kız...

senden güzel haber bekliorum ve o zaman ben sana dememişmiydim bacım diyeceğim

inş caım yaa zaten beni sizden başka kimse anlamıyor..desteginiz için teşekkür ederimmm

bişey değil ama tavsiyem bekle geçsin 2-3 gün ben iki aydır bu süreci yaşıyorum üstelik 3-4 geçer kan testi verdiğim gün adet oluyordum onun hayal kırıklığı daha kötü oluyor bu kez inşşş 10 gün geçmeden testlere dokunmayacam

haberlerini bekiorum ayyy hepimiz hamiş olallım beraber günlerimizi sayalım kilolarımızı paylaşalım ay kilo aldım çirkinleşştim bunalımını beraber yaayalım işlh işlh işlh işlh işlh işlh aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

arkadaşlar ben sabırsız reglime 3 gün kala idrar testi yaptım amaaa yine negatifçok canım sıkkın yaaa..............

canım acele etme ben kan testi yaptırdığım gün sabah idrar testi yaptım negatif çıktı, silik bile olsa çizgi yoktu ama kan testim pozitif çıktı. Bu yüzden acele etmeyin lütfen çünkü moral gerçekten çok bozuluyor

sağol canım iyiyim çok şükür ben daha bekleme sürecine girmedim çalışıp duruyom işte :) sizleri takip ediyorummm sen nasılsın müjdeyi ne zaman vereceksin inş.

canım benim adetime 4 gün kaldı ama geçmek bilmiyor:18: 3 gündür göğüslerim çok fena ağrıyor o kadar çok şişti ki neredeyse üstüne bile yatamıyorum biryere falan deysem çok acıyor ve yumurtlma günümden bu yana gitmeyen bel ağrısı beni en çok şaşırtan nokta ise ben 30 günde bir adet olurum ve adetlerim hep düzenlidir ben adet olacağım gün belim çok ağrır göğüslerimde falan bu kadar çok sızı ve ağrı hissetmezdim ama ben yaklaşık 10 gündür bel ağrısı çekiyorum çok hassasım herşeye ağlıyorum ve sanki içime doğuyor hamile olacağım ama bu göğüslerimin sızısı beni öldürecek şu anda bile sağ göğsüm sızlıyor yine de kendimizi fazla kaptırmamak gerekiyor Allah herşeyin hayırlısını versin ve ben adetimden 1 gün geçtikten sonra yapmayı düşünüyorum testi

kız benim belirtilerimin aynısı seninkiler:) ben de hamleyim internet hesabına göre 6 haftalıkmış ama bakacağğız yarın :) hadi senin de haberini bekliorum sat ne zaman

ne kadar da güzel anlatmışsın birden gözümün önüne geliverdi anlattıkların..

kız benim belirtilerimin aynısı seninkiler:) ben de hamleyim internet hesabına göre 6 haftalıkmış ama bakacağğız yarın :) hadi senin de haberini bekliorum sat ne zaman

canım benim sat 21 aralıktı ayy beni o kadar çok heyecanlandırdın ki inçallah hamileyimdir inşallah hamileyizdir

dils3 benim ve bütün anne olmak isteyenler için dua et tamam mı kızz hamilelerin duası kabul olur derler

canım çok saol yaaaa sabahtan beri çok hassasım herşeye aglayasım geliyo tv seyrederken aglıyorummm noluyobana yaaa

canım belirtilerin benim geçen ayki belirtilerimin aynısı ben o kadar emindimki hamile olduğuma hele 3-4 gün geçince tamam bu ay başardım dedim hemen koşturdum kan testi verdim ama daha sonucu almadan adet oldum o yüzden sabırlı ol bekle bakalım inş. benim gibi hayal kırıkığına uğramazsın inş. güzel haberlerini bekliyoruz....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…