- 31 Ekim 2011
- 382
- 86
- 98
- Konu Sahibi ahminelask
-
canım çok saol yaaaa sabahtan beri çok hassasım herşeye aglayasım geliyo tv seyrederken aglıyorummm noluyobana yaaa
ben geçen ay yaptım testi negatif çıktı.. estim ümidi... 2 gün önce eşim sen hala olmadınmı dedi bende yok dedim gittim takvime baktım aaa 19 gün geçmş dedim ve test alıp yaptık çift çizgi yani beklemiordum artık hatta unutmuştum :) çıkmadık candan ümit ksilmez kız...
senden güzel haber bekliorum ve o zaman ben sana dememişmiydim bacım diyeceğim
bak şimdi bunada aglayasım geldiiicanımmmm hamiş hassaslığımı gelmişşşş oyyyy kıyamam ağlama yaa inş. güzel haberlerle bekliyoruz seniiii
yok canım 3 günüm varrcanım senin günün geçti mi
benimde herşeye ağlayasım var
yok canım 3 günüm varrama inatla yapmıcam bugün idrarda çıkmadı hayır olmıcaksa olmasın olacaksa sevinçten delirelim ama beklemek yokmu beklemekkk en zoruuu
selam hanımlar benim de bata 1 hafta var ve bugün akıntım arttı ve kasıklarıma ara ara bçak batar gibi ağrı saplanıyor. üşüme titreme oluyor. sabırsızlanmaya başladım. bakalım bu 1 hafta nasıl geçecek:18:
merhaba merak ediyordum ben de seni.aynı gün iğne olmuştuk.benim de dün arttı akıntım,kasıklarımda pek sancı yok,iğnenin ertesi günü çok sancı olmuştu.onun dışında pek belirti aramamaya çalışıyorum yoksa herşey belirti oluyormeraktayım bende salı doktora gidicem.ama biz doktorun dediği günlerde pek çalışma yapmadık,kısmeeeet
benim de iğneden sonraki gün çok sancım oldu. sonra geçmişti. akıntım şeffaf değil benim. daha çok beyaz renkli bir akıntı. ama miktar olarak çok. biz de sadece 2 kez çalışma yapabildik. biri iğnenin olduğu gün pazartesi bir de perşembe günü. eşimle tartıştık ve hiç ilişkiye giresim yoktu. bir gün de eşimin ankaraya gideceği tuttu. öyle işte inşallah tutmuştur bu 2 günde.
kız delüüüü. aynı şeyi düşünmüşüz. ben bu durumu hayal edip edip gülüyom.evet evet,şeffaf değil beyazımsı,iğne olduğum gün sanki şeffaf bi akıntı hissettim.bizde iğneden önce,iğne günü ve sonraki gün olmak üzere üç gün üst üste denk geldi çalıştık.sonrada bıktık heraldedoktor gün aşırı bi hafta dedi ama napalım.hani iğneden dolayı pozitif çıkıyomuş ya 10 gün,test alıp yapasım var nası bi duygu acabaa
kız delüüüü. aynı şeyi düşünmüşüz. ben bu durumu hayal edip edip gülüyom.
hayırlısı olsun canım. inşallah Rabbimin takdir ettiği zamanda bebişin seninle olacaktır.maalesef bugün adet oldum kıslarrr(((( ne yapalım hayırlısı bölemiş. artık inanıyorum hamile olmadığımaaaaaa. gelecek ay kafama takmamaya çalışcam tabi başarabilirsem (((
hayırlısı olsun canım. inşallah Rabbimin takdir ettiği zamanda bebişin seninle olacaktır.
meraba kızlar liste ne durumda
yok canım. inşallah bu ay hamile kalırımsağol canım yaa. dediğin gibi rabbimin takdiri vardır bi hayırr. sen hamilemiydinn??
yok canım. inşallah bu ay hamile kalırım. ekim ayında 2.5 aylık bebeği düşürdüm. hamile kalamamak ayrı bir dert, kaldıktan sonra da bir şey olmadan doğurabilmek ayrı bir dert canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?