Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

Sabah hiç bir şey hissetmiyordum..Şimdi de sanırım kendi kendime psikolojik olarak sol kasığımda ara ara batmalar,kramplar yaptırıyorum...Belim de hafif bir ağrı var...Saçmaladım değil mi... İşte ben de ne düşüneceğimi bilmiyorum..Adet günü gelse de rahatlasam :))

selam hanımlar benim de bata 1 hafta var ve bugün akıntım arttı ve kasıklarıma ara ara bçak batar gibi ağrı saplanıyor. üşüme titreme oluyor. sabırsızlanmaya başladım. bakalım bu 1 hafta nasıl geçecek:18:

yok canım 3 günüm varr ama inatla yapmıcam bugün idrarda çıkmadı hayır olmıcaksa olmasın olacaksa sevinçten delirelim ama beklemek yokmu beklemekkk en zoruuu

evet canım ya test yapma adetin gecikmeden bence de. sonra psikolojikmen adet de gecikiyo. benim geçen ay gebelikle ilgili tüm belirtiler vardı. 3 gün kala test yapmaya başladım ve 15 gün gecikti. 2 kere de kan testi yaptım. kafayı yedim resmen.

merhaba merak ediyordum ben de seni.aynı gün iğne olmuştuk.benim de dün arttı akıntım,kasıklarımda pek sancı yok,iğnenin ertesi günü çok sancı olmuştu.onun dışında pek belirti aramamaya çalışıyorum yoksa herşey belirti oluyor meraktayım bende salı doktora gidicem.ama biz doktorun dediği günlerde pek çalışma yapmadık,kısmeeeet

benim de iğneden sonraki gün çok sancım oldu. sonra geçmişti. akıntım şeffaf değil benim. daha çok beyaz renkli bir akıntı. ama miktar olarak çok. biz de sadece 2 kez çalışma yapabildik. biri iğnenin olduğu gün pazartesi bir de perşembe günü. eşimle tartıştık ve hiç ilişkiye giresim yoktu. bir gün de eşimin ankaraya gideceği tuttu. öyle işte inşallah tutmuştur bu 2 günde.

evet evet,şeffaf değil beyazımsı,iğne olduğum gün sanki şeffaf bi akıntı hissettim.bizde iğneden önce,iğne günü ve sonraki gün olmak üzere üç gün üst üste denk geldi çalıştık.sonrada bıktık heraldedoktor gün aşırı bi hafta dedi ama napalım.hani iğneden dolayı pozitif çıkıyomuş ya 10 gün,test alıp yapasım var nası bi duygu acabaa

kız delüüüü. aynı şeyi düşünmüşüz. ben bu durumu hayal edip edip gülüyom.

Kızlar hamileliklerimde benim idrar rengim çok koyuydu..Belki bu da hamilelik belirtisidir...Şu an koyu değil ama...

maalesef bugün adet oldum kıslarrr(((( ne yapalım hayırlısı bölemiş. artık inanıyorum hamile olmadığımaaaaaa. gelecek ay kafama takmamaya çalışcam tabi başarabilirsem(((

maalesef bugün adet oldum kıslarrr(((( ne yapalım hayırlısı bölemiş. artık inanıyorum hamile olmadığımaaaaaa. gelecek ay kafama takmamaya çalışcam tabi başarabilirsem(((
hayırlısı olsun canım. inşallah Rabbimin takdir ettiği zamanda bebişin seninle olacaktır.

meraba kızlar liste ne durumda

HAMİŞLERİMİZ ARTIYORRR RABBİM BEREKET VERRRRRR
oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak..OLEYYYYBİZİMDE HAMİŞİMİZZZZ OLDUUUUUU TEBRİKLERRRRRRRRRRR......
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak
mavimakas...................16 ocak( 2.HAMİŞİMİZZZZZZ İNŞ.
pelusia..................... …16 ocak
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak
turkuazturuncu...............18 ocak..GALİBA 3. HAMİŞİMİZ
gamyoncu....................19 0cak
seramonii.....................19 ocak
sakaar..........................20 0cak
berceste_....................20 ocak
narmik.........................20 ocak..(Ayy çok heyecanlı çift çizgi gibi birşey var :))))))
nilayy_84…………….......20 ocak
mevtul.......................20 ocak
bay............................20 ocak
sems83.......................20 ocak
tıkabasa......................21 ocak
mood...........................21 ocak
göçmenkuşlar..............21 ocak
laplace........................22 ocak
orkide2.......................23 ocak
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak

sağol canım yaa. dediğin gibi rabbimin takdiri vardır bi hayırr. sen hamilemiydinn??
yok canım. inşallah bu ay hamile kalırım. ekim ayında 2.5 aylık bebeği düşürdüm. hamile kalamamak ayrı bir dert, kaldıktan sonra da bir şey olmadan doğurabilmek ayrı bir dert canım.

meraba kızlar biz ilk bebgimizi kaybettik üzerinden 2 ay gibi bir süre geçeti ilk adetimi geçen ay oldum sonra 15 gün geçti tekrar adet oldum doktorumu aradım mormal olabilecgini söyledi ama muyene iiçşn tekrar gidicez tabi amam bizde artıkkkk bebişşşşş istiyoruz :)):))::) folik asit plusa da başladım 2 aydır kullanıyorum ama uff birde zayıflamay abşalsam benide yazın listeye :)

yok canım. inşallah bu ay hamile kalırım. ekim ayında 2.5 aylık bebeği düşürdüm. hamile kalamamak ayrı bir dert, kaldıktan sonra da bir şey olmadan doğurabilmek ayrı bir dert canım.

gecmis olsun, bu sefer saglikla gelir bebegin umarim
dedigin gibi hamile olduktan sonra onun saglikla devam etmesi cok onemli
ben de bebegimi kaybettim ama 6 haftalikti erken zamanda

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…