Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

İnşallah bu ay hepimiz hamile kalırız inşallah rabbim sen dualarımı kabul eyle

Bu akşam yine sol kasığıma ara ara ani kramplar girdi..Bir de belim de ağrımaya başladı..Acaba adet mi olucam bilemiyorum....

off her gun test yapasım var...sabretmeye calısyorum persembe sabahı ılk ısım test yapmak inşallah ondan once dayanamayıp yapmam

Nilaycım var mı değişiklikler sende ???

cnm kasıklarıma kramp gırıyo sanıyede gecıyodu bugun 1-2 defa oldu...ve dun sabahtan berı karnım agrıyo sabahları daha çok agrıyo daha sonra hafıf hafıf devam edıyoo korkuyorum reglı olmak ıstemıyorum

benim de öyle..aniden hızla gelip giden bir kramp..bir kaç kez oldu..sürekli değil...

Benimde bat tarihim 25 Ocak on gün geçmez artık daha önceleri ne çabuk adet oluyorum ne çabuk geçti günler derdim şu üç aydır zaman geçmek bilmiyor bende bi belirti yok şimdilik ...

kızlar benimde karnım kasıklarım ve belim ağrıyor. ağrı bazen azalıyor bazen çoğalıyor. İnşallah adetten değildir. karnımdada şişlik var bilmiyorum yaaa. göğüslerim bugün biraz ağrımaya başladı.

Benimde bat tarihim 25 Ocak on gün geçmez artık daha önceleri ne çabuk adet oluyorum ne çabuk geçti günler derdim şu üç aydır zaman geçmek bilmiyor bende bi belirti yok şimdilik ...

sorma şafakdaşım valla hayatta geçmez bu 10 gün Allahımmm sen bizlere sabır verrrr

Adet mi olucam yoksa olmucam mı bir an evvel belli olsun istiyorum..Çok stresli şu günler ...(

Benimde kasıklarımda ağrı var ya yumurtlamadan dolayı yada üşütmüşümdür pfofff

Sabahları hiç bir şey yok..Akşamları sıkıntılarım başlıyor..Ne tuhaf yaaa.. 4 gün kaldı....

Dün gece test yaptım..Kabak gibi negatifi gördüm :)) Demek ki daha öncekilerde tahmin ettiğim gibi testte renklenme olmuş...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…