- 9 Kasım 2010
- 8.410
- 32
- 358
- Konu Sahibi ahminelask
-
Canım ya stresli değilim öyle ...Ama karnım belim çok kötü..Karnımda şiş değil..Acaip sinirliyim..Adet öncesi gerginliği gibi...Daha önceki 2 hamileliğimde böyle olduğunu anımsamıyorum...Parasetamollü ağrı kesici aldım...Daha etkisi başlamadı...Sabah yaptığım test negatif çıktı...
hayırlısı olsun yaa kırmızları gormeden umutsuzluga kapılmayalım
bencedeee inş. güzel düşünelimmm güzel olsun herşeyyyyy kırmızılar geriiii durrrrrrr uleeeennnnnn....
bugün iğnenin 8. günü ben idrar testi yaptım,gerçekten silik çizgi çıktı,saklıyciiim bu testi
hadi hayırlısı ınsallah yani reglının kacıncı gunundesın suan?
canım, benim kanamam uzun sürmüştü geçen ay o yüzden bilmiyorum kaçıncı gün olduğunu.geçen hafta çatlatma iğnesi oldum,bi süre iğnenin etkisiyle pozitif çıkıyormuş ya,görmek istedim,gördümbilmiyorum ki zaten yarın kontrolüm var,hayırlısı evet
ayy hadi inşallahh bızlere haber ver mutlaka...
ben geldimmmmmmmmmmmmmmm işten gelir gelmez koştum size:)) bizim güzel anne adaaylarımız nasıllar bugün bakalımm...kızlar gece sırt agrısı çektim normalde hiç agrımazaslında karnım kocaman ve gergin patlıcak gibi ara arada kramp giriyo kasığıma benden bukadarbaşkada bişey yok bide doymuyom anacım aslında yarın kanda baktırsammı yaaaa dayaamıyommmm yaaaa
aslında 1 gün var :)hosgeldınnnn kaç gun var canım reglıneeee??
aslında 1 gün var :)
bugün iğnenin 8. günü ben idrar testi yaptım,gerçekten silik çizgi çıktı,saklıyciiim bu testi
aslında günüm geçene kadar gitmicektim ama dayanabilirmiyim bilmiyorum bide iş var izin almak sorun..5 gün kala yatım yok 3 gün kala yaptım gene yoktu idrarda ama hala umut var
umudu kaybetmek yok zaten1gun daha sabret bak bende delırıyorum test bana bakıyo ben ona persembe yapıcam 1 gun kala...
heyyooooooçılgın laplace yapmışsın valla düşündüğünü. inşallah. 1 hafta sonra ikimiz de gerçek 2. çizgileri görürüz
bebişler göbişlerde bi bakarsın bu işkence biter bu seferde kaç kilo olmuş kız mı erkekmi renkli ultrasyonada gidelim dertleri başlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?