Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

benimde 2 gün kaldı canım kasıklarım son 2 gündür hafif hafif ağrıyor bende 10 günden beri süren şiddetli bir bel ağrısı var ve göğüslerim onlarda ağrıyor şu anda da akıntım çoğaldı acıkma olayı bende de var resmen açlığa dayanamıyorum inşallah bu ay adet olmayız

oflu..............................9 ocak....kırmızı kart
pptya………………............10 ocak.....haber bekliyoruz
deniz56........................10 ocak....haber bekliyoruz
meleğimibekliyorum....11 ocak....kırmızı kart...
nvcvn………………..........11 0cak.....haber bekliyoruz
moonsun88................12 ocak
aleyyna.......................12-14 ocak..OLEYYYYBİZİMDE HAMİŞİMİZZZZ OLDUUUUUU TEBRİKLERRRRRRRRRRR......
pelinaksu......................13-14 ocak
meessttrraa.................13 ocak
hack.............................13 ocak
ebru_1907…………………14 ocak
hot_ıce……………..........14 ocak....kırmızı kart
zezeze......................15 ocak Kırmızı Kart
oznurozaday..............15 ocak
pijema2cimmmmm..........15 ocak..kırmızı kart
mavimakas...................16 ocak( 2.HAMİŞİMİZZZZZZ İNŞ.
pelusia..................... …16 ocak
sedosumm....................17 ocak
öcuk............................17 ocak
yeşim84........................18 ocak
turkuazturuncu...............18 ocak..GALİBA 3. HAMİŞİMİZ
gamyoncu....................19 0cak
seramonii.....................19 ocak...kırmızı kart
sakaar..........................20 0cak
berceste_....................20 ocak
narmik.........................20 ocak...kırmızı kart
nilayy_84…………….......20 ocak
mevtul.......................20 ocak
bay............................20 ocak
sems83.......................20 ocak
tıkabasa......................21 ocak
mood...........................21 ocak
göçmenkuşlar..............21 ocak
laplace........................22 ocak
orkide2.......................23 ocak
goonnca......................23 ocak
eymen-beratcımmm.....24 ocak
çiçekdemetimmmmm…24 ocak
istanbulizmir..............24 ocak
ozlemk………………….......24 ocak
tuuba_87....................24 ocak
ahmınelaşk..................25 ocak
yaseku..........................25 ocak
vaveylam......................25 ocak
nunus81……………..........26 ocak
sevimce......................27-28 ocak
nesli58.........................28 ocak
everythıngwıllbegreat..28 ocak
brccn84.......................29 ocak
mednecimmm................30 ocak
mondscheın87.............31 ocak

Son düzenleme:
hayırlısı olsun canım,takma kafana okuduğuma göre ikiz annesiymişsin maşallah en azından anneliği tatmışsın,darısı bize inşallah...

Evet anneliği tattım ,onlara kavuşabilmek için hayatımı ortaya koydum..Hamileliğimde aylarca hiç kalkmadan sadece wc ye giderek sürekli yattım bir hastane odasında..Her gün bir dolu ilaç ve iğne yedim...Ama Allah ın kontenjanı yok tabiiki..Yani sen bir kere anneliği tattın,bir daha anne olamazsın,kontenjan doldu diye bir şey yok...
Rahmimdeki bir sorun yüzünden hamilelik düşünüyorum..Çünkü rahmimin tedavisi hamilelik...Daha sonra doğum sırasında rahmi de aldırıcam...

Allah maddi manevi bu sorumluluğu alabilecek anne-baba olmak isteyen herkese versin inşallah...

Son düzenleyen: Moderatör:
kızlar bende geldim bugün bende kırmızı kartı gördüm malesef

Bir daha anne olamazsın demedim hayatım yanlış anlamışsın teselli vermeye çalışmıştım,özel durumunu bilemeyiz tabi çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin...

Bir daha anne olamazsın demedim hayatım yanlış anlamışsın teselli vermeye çalışmıştım,özel durumunu bilemeyiz tabi çok geçmiş olsun Allah gönlüne göre versin...

Yanlış anlamadım canım...............
Aminnn ..Allah hepimizin gönlüne göre versin inşallah..İnşallah sizler de anne olursunuz..Allah ın kadınlara verdiği en güzel armağan belkide annelik...iyiki kadın olarak doğmuşum dedirten harika bir olay...

Benide listeye alırmısın cnm 29-30 ocak

ben bugün doktora gittim kızlar,yumurtam çatlamış.tutmadıysa bir hafta içinde adet olursun,olmazsan 10 gün sonra gel dedi doktor.daha bi heyecanlandım,nasssı geçer 10 günn???:44:

Slm kızlar nasılsınız? adetime daha 11 gün var.düşünerek kendimi strese sokmamak istiyorum ama mümkün mü? Çevremdekiler hep çocuklu ve onlar yanımda bahsettikçe çok hevesleniyorum. Bakalım ilk ayımız bu.Olacak mı yoksa beklemeye devam mı edeceğim.Çok heyecanlı bir süreçmiş yaa bu? Allahım bizleri bebişlerimize kavuştur en kısa zamanda yalvarıyorum!

ben bugün doktora gittim kızlar,yumurtam çatlamış.tutmadıysa bir hafta içinde adet olursun,olmazsan 10 gün sonra gel dedi doktor.daha bi heyecanlandım,nasssı geçer 10 günn???:44:
aaayyyyyyy çoook heyecanlı. inşallah güzel haberler duyacağız

selammmmmmm ocak anneleri olmadı şubat anneleriii yani bence mart yok aramızda hepinize kucak dolusu sevgilerrr...yine ben...yarın son gün final yani bakalım bende hiiiiiiiiiçç belirti yok sadece çok üşüyom :26:aslında bugün idrar testi için zorluyo babamız ama kararsızım ya çıkmazsaaa...

slm canım. daha ilk ayınmış. bu ne stresi hayatım. kendini meşgul edecek bir şeylerle ilgilenince azalıyor bu düşünceler biliyor musun. ben mesela bu aralar o kadar yoğunum ki kafamı kaşıyacak zaman bulamıyorum. bu konu aklıma yoğunluktan daha az geliyor.

inşallah meleklerimizi kucağımıza alırız. Rabbim inşallah çok bekletmez

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…