- 1 Nisan 2010
- 14.774
- 678
- 213
- Konu Sahibi ahminelask
-
7 şubat eşimin doğum günü 8 şubatta geçen yıl kaybettiğim kızlarımın ölüm günübu ay hamiş kalmayı çok istiyorum yaa hem doğum gününde eşime bu güzel haberi verip süpriz yapcam hemde bebeklerimi kaybettiğim gün yeni bir bebiş haberini en yakınlarıma sevdiklerime söylicem beni çok mutlu edecek içimdeki sızı biraz olsun hafifleyecek ne güzel bir süpriz olurdu
7 şubat benim de doğum günüm..Ama nüfus cüzdanıma göre 14 şubat doğum günüm..Aynı zamanda ilk ikizlerimi 14 şubat in ilk saatlerinde kaybetmiştim...(((((((
canımm üzülmee ..bu arada benimde bat 20 ocak ..ama bende tıkk yokkk..hiçbir belirti yokkk..ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi((
ben sanki adet olucam da sökülemiyormuş gibi hisse kapıldım..karnım falan şişmedi..geçse de şu bir kaç gün belirsizlik bitse...kullandığım gebelik testi için tüketici hattını aradım .doktorla görüştüm..25 miU imiş hassalık derecesi..Yani anca beta hcg en az 25 olursa testte 2. çizgi belirecek..Şu an diyelim hamilelik bile olsa 5 falansa çıkmaz testtte..Bazan hamile değilim diyorum bazan da acaba diyorum....
canım inş senindeee ve isteyen herkesinde içinde benimdeee kucağımızı boş bırakmazzz 4 günümüz var bakalım hayırlısııı(inş gelmezzlerrr ((
Allah öncelikle tabiiki çok isteyen ve çocuğu hiç olmayanlara versin inşallah canım..Benim 1,5 yaşında ikizlerim var..İlk ikizlerimin kaybından 8 ay sonra yeniden hamile kalmıştım...
Allah ın kontenjanı yok..Ben 3. çocuğa niyetliyim...Hayırlısı inşallah..Aminnnn....
Narmik yani ikizlerini kaybettikten sonra bir daha mı ikiz bebeklere hamile kaldınnormal yolla gebe kaldın dimi ikizlere
Senin açtığın topiğe yazmıştım dana önce canım...
(((( malesef kırmızı kart
(((( malesef kırmızı kart
selam kızlar..şAFAK 1) AMA BELİRTİLER VAR YA..GALİBA GELİO BENİM KIRMIZILARRR
benimde şafak 2 ama bende aynı senin gibi hissetmeye başladım sanki bende adet olucam inşallah olmayız
ben adetten önce test yaptım negaitftam 19 gün adet olacağım gecikti die bekledim durdum sonunda test yaptım çift çizgi kan testi yaptırdım dün de 5792 çıktı 6 haftalık hamileymişim :) benim gibi safa bağlamayın... herkes dalga geçio benle ya... 1.5 ay olmuş e daha sonra öğrenseydin diolar
((((((hayırlısıolsun...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?