Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

7 şubat benim de doğum günüm..Ama nüfus cüzdanıma göre 14 şubat doğum günüm..Aynı zamanda ilk ikizlerimi 14 şubat in ilk saatlerinde kaybetmiştim...(((((((

7 şubat benim de doğum günüm..Ama nüfus cüzdanıma göre 14 şubat doğum günüm..Aynı zamanda ilk ikizlerimi 14 şubat in ilk saatlerinde kaybetmiştim...(((((((

canımm üzülmee ..bu arada benimde bat 20 ocak ..ama bende tıkk yokkk..hiçbir belirti yokkk..ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi((

canımm üzülmee ..bu arada benimde bat 20 ocak ..ama bende tıkk yokkk..hiçbir belirti yokkk..ne adet belirtisi ne hamilelik belirtisi((

ben sanki adet olucam da sökülemiyormuş gibi hisse kapıldım..karnım falan şişmedi..geçse de şu bir kaç gün belirsizlik bitse...kullandığım gebelik testi için tüketici hattını aradım .doktorla görüştüm..25 miU imiş hassalık derecesi..Yani anca beta hcg en az 25 olursa testte 2. çizgi belirecek..Şu an diyelim hamilelik bile olsa 5 falansa çıkmaz testtte..Bazan hamile değilim diyorum bazan da acaba diyorum....

canım inş senindeee ve isteyen herkesinde içinde benimdeee kucağımızı boş bırakmazzz 4 günümüz var bakalım hayırlısııı(inş gelmezzlerrr((

canım inş senindeee ve isteyen herkesinde içinde benimdeee kucağımızı boş bırakmazzz 4 günümüz var bakalım hayırlısııı(inş gelmezzlerrr((

Allah öncelikle tabiiki çok isteyen ve çocuğu hiç olmayanlara versin inşallah canım..Benim 1,5 yaşında ikizlerim var..İlk ikizlerimin kaybından 8 ay sonra yeniden hamile kalmıştım...

Allah ın kontenjanı yok..Ben 3. çocuğa niyetliyim...Hayırlısı inşallah..Aminnnn....

Sanırım bir kaç gün sonra adet olucam ciddi ciddi.. Tuvalet kağısına hafif bir pembelik geldi....

Narmik yani ikizlerini kaybettikten sonra bir daha mı ikiz bebeklere hamile kaldın normal yolla gebe kaldın dimi ikizlere

kızlar slmm
benim batıma 4 gün kaldı.
bu ay sürekli kasıklarım ağrıdı ve göğüslerim ağrıdı başkada bişey yok.bide çok erken acıkmaya başladım.
ilk aydan çok umutlanmak istemıyorum ama bellimi olur
adetim en az 2 gün geçmeden test yapmıcam.
gerçi benım adetlerim zaten düzensiz 1 hafta ileriye atıyo :2:

benimde şafak 2 ama bende aynı senin gibi hissetmeye başladım sanki bende adet olucam inşallah olmayız

ben adetten önce test yaptım negaitf tam 19 gün adet olacağım gecikti die bekledim durdum sonunda test yaptım çift çizgi kan testi yaptırdım dün de 5792 çıktı 6 haftalık hamileymişim :) benim gibi safa bağlamayın... herkes dalga geçio benle ya... 1.5 ay olmuş e daha sonra öğrenseydin diolar

hayırlısı olsun canım Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin benim dünden beri belim çok ağrıyor gerçi bu adetten önce olmazdı ama bilmiyorum göğüslerimde ki ağrı biraz azaldı ve sol kasığıma ara ara ağrı giriyor şu 2 gün geçmiyor ha birde akıntım çok fazlalaştı korkuyorum adet olmaktan :18::18::18::18:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…