Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

selam canım inşallah ocak anneleriyizdir daha önce benim adete 1 gün kala idrar testinde çıkmıştı. ama istersen madem yarın final yarın sabah yap

Üff sıkıldım şu hamiş olayından valla daral geldi bana olursa olsun olmazsa olmasın yaa üzülmücem artık amaaaaan.

selam canım inşallah ocak anneleriyizdir daha önce benim adete 1 gün kala idrar testinde çıkmıştı. ama istersen madem yarın final yarın sabah yap

şekerim bende kocişe diyom ama dinlemiyoki bu çok uzun sürdü ya oda stres yaptı galiba yoksa yarına hazırlamaı lazım beni sabah çıkmazsa o morellede işe gitmek zor vallaa..

kızlar iyi akşamlar benim 1 gün geçtü günüm gittim kan testi yaptırdım bugün değer 52,2 çıktı pozitif ama değer düşük

kızlar iyi akşamlar benim 1 gün geçtü günüm gittim kan testi yaptırdım bugün değer 52,2 çıktı pozitif ama değer düşük
canım tebrik ederim çok mutlu oldum düşük olması önemli değil. önemli olan 2 gün sonra 2 katına çıkması canım.

sağol canım yaa inşallah!Elimden geldiğince düşünmemeye çalışıyorum. Bir de bizim zaman sıkıntımız var.Eşimle sadece hafta sonları görüşebiliyoruz o nedenle ihtimal az bizde.AMA insan yine de umutlanıyor işte.Hayırlısı olsun artık napalım.Çok beklemeyelim de...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…