- 4 Ekim 2011
- 6.170
- 109
- 363
- Konu Sahibi ahminelask
-
selam canım inşallah ocak anneleriyizdirselammmmmmm ocak anneleri olmadı şubat anneleriii yani bence mart yok aramızdahepinize kucak dolusu sevgilerrr...yine ben...yarın son gün final yani bakalım bende hiiiiiiiiiçç belirti yok sadece çok üşüyom :26:aslında bugün idrar testi için zorluyo babamız ama kararsızım ya çıkmazsaaa...
selam canım inşallah ocak anneleriyizdirdaha önce benim adete 1 gün kala idrar testinde çıkmıştı. ama istersen madem yarın final yarın sabah yap
canım açıkmıydı çizgi rengiselam canım inşallah ocak anneleriyizdirdaha önce benim adete 1 gün kala idrar testinde çıkmıştı. ama istersen madem yarın final yarın sabah yap
2 dakika sonra açık renkte çıkmıştı. ilk 2 dk moralim bozuldu çıkmayacak diye ama sonra belirdi. inşallah hamişsindir. bu arada elimde test olsa senin gibi dayanamaz testi yapardım heraldecanım açıkmıydı çizgi rengi
canım tebrik ederim çok mutlu oldumkızlar iyi akşamlar benim 1 gün geçtü günüm gittim kan testi yaptırdım bugün değer 52,2 çıktı pozitif ama değer düşük
canım tebrik ederim çok mutlu oldumdüşük olması önemli değil. önemli olan 2 gün sonra 2 katına çıkması canım.
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimkızlar iyi akşamlar benim 1 gün geçtü günüm gittim kan testi yaptırdım bugün değer 52,2 çıktı pozitif ama değer düşük
hayırlı olsun canımmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm çok sevindimkızlar iyi akşamlar benim 1 gün geçtü günüm gittim kan testi yaptırdım bugün değer 52,2 çıktı pozitif ama değer düşük
kızlar şimdi test yaptım sonucu bekliyommmmm :18:
sonuççç negatif
sonuççç negatif
sonuççç negatif
slm canım. daha ilk ayınmış. bu ne stresi hayatım. kendini meşgul edecek bir şeylerle ilgilenince azalıyor bu düşünceler biliyor musun. ben mesela bu aralar o kadar yoğunum ki kafamı kaşıyacak zaman bulamıyorum. bu konu aklıma yoğunluktan daha az geliyor.
inşallah meleklerimizi kucağımıza alırız. Rabbim inşallah çok bekletmez
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?