Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

canım öncelikle hayırlı olsun ne güzel değerin yükselmiş, seninle aynı durumdayız canım bende kimyasal geçirdim daha önce değerlerim yükselmedi ve kanamayla düşük yaptım,ama şükür bu ay gene pozitif yanlız bu gün kan verdim yarın sonuç alıcam ,2 gün araylada tekrar kan vericem,inşallah sonuç iyi olur ,kesenin görünmemesini sıkıntı yapma sat ını bilmiyorum ama sata göre 5.-6. haftada görünüyomuş zaten inşallah sağlıklı bi gebeliğin olurD

kızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum

allah tamamına erdirsin darısı bizlere inş.cnm ne kadardır bebiş istiyordunuz ve belirtilerini yazarmısın :))

Arkadaşlar merhabalar... sürekli takip ediyorum bu topiği..adetime 4 gün kaldı çok heyecanlıyım..bu ay ilk kez denedik. çok umutlanmak istemiyorum..bir yanım da neden olmasın tutmuştur belki diyor..kafam çok karışık..şuanda ne hamilelik belirtileri ne de adet belirtisi var..çok merak ediyorum..ne olacak..bebeğim olsun çok istiyorum..ve çevremdeki herkes hamilee.bu da beni çok etkiliyor..ben de istiyorum..bakalım tutacak mı?Yumurtlama günlerimin çoğunuda kaçırdım. çünkü eşim farklı bir ilçede çalışıyo..ancak hafta sonları görüşebiliyoruz..Bakalım çok stresli bir süreçmiş bu yaa..sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım.Adetimin geçikmesini beklemeliyim dimi?Bu arada yarın gebelik öncesi testleri yaptırıcam, kan testi de yaptırsam sonuç alabilir miyim?

canım valla bizimde ilk denememiz her ay sancıyla bel agrısıyla gelen adetim hiç belirtim yok yarın adet günüm stresten belki ağrısız gelcek.....

Kızlar az önce test yaptım...çift çizgiii ) inanamıyorum ya...rüyada gibiyim.allah.ım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin..

kızlaaar test yaptım veee HAMİLEYİİİM. çok mutluyum. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.

yarın adet günüm sabırsızlıkla bekliyorum ama içimden bi ses hamilesin diyo kendimdeki bazı değişiklikleri görerek bu kanıya varıyorum inşallah öyleyimdir de hüsrana uğramak istemem.. buarada arka arkaya hamiş haberleri duymak ne güzel Allah sağsalim kucağınıza almayı nasip etsin...

neeeee, 20 mart mı,çocuk doğacak ayol.bencede başka bir yere git canım..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…