- Konu Sahibi ahminelask
-
merhaba arkadaşlarrr nasılsınız?bugün dr a gittimm düen kan testi yaptırdım 28.4 den 2 günde 85.9 a ykselmiş betahcg m :) dr çok iyi yükselmiş nerdeyse 3 katına çıkmış ama daha çok düşük dedi:18:yine düşük riskim olabilirmişo yüzden progesteron verdi ve bol bol dinlen 1 hafta sonra gel dedi keseyi bile göremedim..nasıl farkettin çok erken dio bana bilmiyoki tetikte beklediğimizi..kızlar hamile kalmak için çabalıyoruz ama bide bebişlerimizin bize sıkıca baganması gerekiyo oda ayrı bi sorun..bida bebmi kaybetmek istemiyorum yaaa keseyide göremedim kafam karıştı
kızzlar hepinize günaydın ben bu sabah testi yaptım ve hamileyim çok belirgin 2 çizgiyi gördüm rabbim dileyen ve isteyen herkese nasip etsin şu an çok mutluyum
Arkadaşlar merhabalar... sürekli takip ediyorum bu topiği..adetime 4 gün kaldı çok heyecanlıyım..bu ay ilk kez denedik. çok umutlanmak istemiyorum..bir yanım da neden olmasın tutmuştur belki diyor..kafam çok karışık..şuanda ne hamilelik belirtileri ne de adet belirtisi var..çok merak ediyorum..ne olacak..bebeğim olsun çok istiyorum..ve çevremdeki herkes hamilee.bu da beni çok etkiliyor..ben de istiyorum..bakalım tutacak mı?Yumurtlama günlerimin çoğunuda kaçırdım. çünkü eşim farklı bir ilçede çalışıyo..ancak hafta sonları görüşebiliyoruz..Bakalım çok stresli bir süreçmiş bu yaa..sizce idrar testini ne zaman yapmalıyım.Adetimin geçikmesini beklemeliyim dimi?Bu arada yarın gebelik öncesi testleri yaptırıcam, kan testi de yaptırsam sonuç alabilir miyim?
Kızlar az önce test yaptım...çift çizgiii) inanamıyorum ya...rüyada gibiyim.allah.ım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin..
Kızlar az önce test yaptım...çift çizgiii) inanamıyorum ya...rüyada gibiyim.allah.ım sağlıcakla kucağıma almayı nasip etsin..
canım çok sevindim,tebrik ederim..benim de çift çizgi çıkıyor ama ben hala emin değilim,iğnenin 15. günü bugün.bak testi de ekliyim.Eki Görüntüle 332258
Artık iğnenin etkisi geçmiştir bence canım :) Hamilesin ;-)
kızlaaar test yaptım veee HAMİLEYİİİM. çok mutluyum. ALLAH HERKESE NASİP ETSİN BU DUYGUYU.
canım çok sevindim,tebrik ederim..benim de çift çizgi çıkıyor ama ben hala emin değilim,iğnenin 15. günü bugün.bak testi de ekliyim.Eki Görüntüle 332258
canım benim çok sağol...bende ilki öle silik gibi çıktı 2 tane almıştım test 2.sinide yaptım onda daha belirgin oldu..
günün geçmişmiydi?
canım adetim zaten düzensizdi bugün en son adet tarihimin üstünden 38 gün geçmişti.10 gün önce yaptım negatif..bugün gene yaptım çift çizgii))
geç yumurtlamışın besbelli.gözün aydın canım
sağol canım benim...ama kanda çıkmadan güvenemiyorum ya...
evet orası öyle,ne zaman gideceksin doktora?
bulunduğum yerde sağlık ocağı var sadce çarşamba günleri yapılıyor test..kendi doktorumu aradım 20 marta gün verdiler delircem ya..20 mart ne demek..cuma günü merkeze gidip başka dok..görüncem canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?