Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

YENİ ARKADAŞLAR HOŞGELDİNİZ VE İŞTE LİSTEMİZİN SON HALİİİ
İLK 3'TEN HABER BEKKLİYORUZZZ:)

HAMİŞ ADAYLARIMIZZZZZ:)
OFLU..........................9 OCAK
PPTYA………………..........10 OCAK
DENİZ56.....................10 OCAK
MELEĞİMİBEKLİYORUM…11 OCAK
NVCVN………………..........11 0CAK
ALEYYNA....................12-14 OCAK
HACK.........................13 OCAK
HOT_ICE…………….........14 OCAK
OZNUROZADAY............15 OCAK
MAVİMAKAS................16 OCAK
PELUSİA..................... 16 OCAK
SEDOSUMM.................17 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
GAMYONCU..................19 0CAK
SAKAAR......................20 0CAK
BERCESTE_..................20 OCAK
NARMİK.......................20 OCAK
NİLAYY_84…………….......20 OCAK
TIKABASA...................21 OCAK
MOOD........................21 OCAK
LAPLACE.....................22 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
ÇİÇEKDEMETİmmmmm…..24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
OZLEMK………………….......24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
YASEKU.......................25 OCAK(ŞAFAKDAŞIM HOŞGELDİNNNN:))
NUNUS81……………..........26 OCAK
NESLİ58.......................28 OCAK
MEDNEcimmm................30 OCAK
MONDSCHEIN87..............31 OCAK

Son düzenleme:
mrb kızlar benim adetime 9 gün var daha göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşti sanki adet olacak gibi de belim ağrıyor kendimi kaptırmak istemiyorum ama bu belirtileri ilk defa yaşıyorum sizce ne olabilir?

Gamyoncu merhaba,benim de 10 gün var adetime ama şimdiden sanki adet olacakmışım gibi hissediyorum..Bir huzursuzluk bir halsizlik var üzerimde sanki..Daha önceki iki hamileliğimde de adet benzeri belirtiler vardı..Ama insan kendi yaşadıklarını unutuyor bazan...Hayırlısı bakalım..

aynılarını bende hissediyorum içimde bir tuhaflık var benimde hakkımızda hayırlısı olsun bakalım

Canım nerelerdesin yaa dedim eski grubu toplayalım bir de topik açtım güzel oldu inş bu ay olacak hiiiççç kafama takmıyorum ovulasyon filan umrumda değil normal hayatıma devam ediyorum inş. olacak

mrb kızlar benim adetime 9 gün var daha göğüslerimdeki damarlar çok belirginleşti sanki adet olacak gibi de belim ağrıyor kendimi kaptırmak istemiyorum ama bu belirtileri ilk defa yaşıyorum sizce ne olabilir?

canım kusura bakma listeden çıkarmadım ama kopyala yapıştır yapıyorum yeni eklemeler yaparken hata yapmış olabilirim affet hemen düzelticem sen bizim yeni misafirimizsinnn :) bu arada belirtilerni okudum ben geçen ay fazlasıyla yaşadım göğüslerim mavi damarlarla doldu ucunda kabarcıklar oldu kasık bel ağrısı beyaz kremsi bir akıntı hepsi gebelik belirtisi bir de 3-4 gün geçince tamam emindim hamileyim kan testi yaptırdım ve hazin son sonuç 0.28 eve geldim ağla ağla ve adet oldum o yüzden kendime söz verdim 10 gün geçmeden asla test yok sende biraz bekle inş. müjde verirsin bize....

benimdeee 11 ocakkk ( hiçbir belirti yokkk heyecanlıyımm... bugünn test yapacağım bakalım
testini yaptınmı nvcvn bekliyoruz heyecanla bakk :)))

senin batın ne zaman canım

gamyoncummmm ekledim lütfen kusuruma bakma

pelinaksu ben seni ekleyecektim ama adet tarihini göremedim yazmamışsın ya da sonradan eklediysen takip edememiş olabilirim hemen söyle ekleyim canım özürlerimiiii kabul edinnnnn....

canım kusura bakma listeden çıkarmadım ama kopyala yapıştır yapıyorum yeni eklemeler yaparken hata yapmış olabilirim affet hemen düzelticem sen bizim yeni misafirimizsinnn :) bu arada belirtilerni okudum ben geçen ay fazlasıyla yaşadım göğüslerim mavi damarlarla doldu ucunda kabarcıklar oldu kasık bel ağrısı beyaz kremsi bir akıntı hepsi gebelik belirtisi bir de 3-4 gün geçince tamam emindim hamileyim kan testi yaptırdım ve hazin son sonuç 0.28 eve geldim ağla ağla ve adet oldum o yüzden kendime söz verdim 10 gün geçmeden asla test yok sende biraz bekle inş. müjde verirsin bize....

teşekkür ederim nezaketin için bende bir ara yanlış anladım ismimi göremeyince ben ayın 19 nu zor bekliyorum diğerini nasıl bekliycem bilemiyorum Allah hepimize sağlıklı bebişler nasip etsin bu ay inşallah hepimiz hamişizdir

sen ne kadar tatlısın ya böyle bir insanın özrü kabul edilmez mi ya

sen ne kadar tatlısın ya böyle bir insanın özrü kabul edilmez mi ya

teşekkür ederim canım tatlılık bende değil senin o tatlı dilinde konu sahibi olunca sorumluluk aldık şimdi hakkını vermek lazım kimse kırılmasın kimse üzülmesin istiyorum inş. güzel haberlerini bekliyoruz umarım pelinaksu da kırılmamıştır...

arkadaşlar önceki listede vardım..bu listede yokum.beni tekrar listeye ekler misiniz? BAT 'ım 29 ocak.....

arkadaşlar önceki listede vardım..bu listede yokum.beni tekrar listeye ekler misiniz? BAT 'ım 29 ocak.....
Canım kusura bakma bu aralar bazı teknik sorunlar yüzünden birkaç arkadaş silinmiş ekleme yaparken hata oldu heralde affınıza sığınarak düzeltiyorum lütfen kabul edinn

HAMİŞ ADAYLARIMIZZZZZ:)
OFLU..........................9 OCAK
PPTYA………………..........10 OCAK
DENİZ56.....................10 OCAK
MELEĞİMİBEKLİYORUM…11 OCAK
NVCVN………………..........11 0CAK
ALEYYNA....................12-14 OCAK
HACK.........................13 OCAK
HOT_ICE…………….........14 OCAK
OZNUROZADAY............15 OCAK
MAVİMAKAS................16 OCAK
PELUSİA..................... 16 OCAK
SEDOSUMM.................17 OCAK
YEŞİM84.....................18 OCAK
GAMYONCU..................19 0CAK
SAKAAR......................20 0CAK
BERCESTE_..................20 OCAK
NARMİK.......................20 OCAK
NİLAYY_84…………….......20 OCAK
TIKABASA...................21 OCAK
MOOD........................21 OCAK
LAPLACE.....................22 OCAK
ORKİDE2.....................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
ÇİÇEKDEMETİmmmmm…..24 OCAK
İSTANBULİZMİR............24 OCAK
OZLEMK………………….......24 OCAK
AHMINELAŞK................25 OCAK
YASEKU.......................25 OCAK(ŞAFAKDAŞIM HOŞGELDİNNNN:))
NUNUS81……………..........26 OCAK
NESLİ58.......................28 OCAK
BRCCN84......................29 OCAK
MEDNEcimmm................30 OCAK
MONDSCHEIN87..............31 OCAK

ilk sırada ben mi varım ne güzel...
dün test yaptım negatif çıktı...
tam batımı kestiremiyorum...
İnşallah gelmez hayırlı haberler veririmm

selam laplace. ne yaptın, bugün gittin mi doktora? ben gittim. yumoşum 20 mm olmuş. iğne vuruldum. heyecanlıyım. bakalım bundan sonra ne olacak

ilk sırada ben mi varım ne güzel...
dün test yaptım negatif çıktı...
tam batımı kestiremiyorum...
İnşallah gelmez hayırlı haberler veririmm

canım hayırlısı olur inşallah. senin güzel haberlerini duymayı çok isterim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…