- 31 Ekim 2011
- 382
- 86
- 98
- Konu Sahibi ahminelask
-
ilk sırada ben mi varım ne güzel...
dün test yaptım negatif çıktı...
tam batımı kestiremiyorum...
İnşallah gelmez hayırlı haberler veririmm
canım benim bir kaç gün daha bekle derim benİnşallah canım bakalım bende bekliyorum....
acaba yarın tekrar yapsam mı testi....
ama yapmıcam karar verdim bi iki gün daha beklicem ben :)
İnşallah canım bakalım bende bekliyorum....
acaba yarın tekrar yapsam mı testi....
ama yapmıcam karar verdim bi iki gün daha beklicem ben :)
canımmm inş. güzel haberlerini bekliyoruz yolu aç ki biz de arkandan gelelim daha erken bir iki gün geçsin bakalım heyecan yaptım valla yaaaa.....
canım benim bir kaç gün daha bekle derim ben
inşallah hamilesindir canım bizde heyecanla senin güzel haberini bekliyoruz istersen bir iki daha bekle daha net belli olur
İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
o kadcar kötü günler geçirdikten sonra insan daha bi bağlanıyo bebek özlemine...
RABBİM HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)
slm kızlar listemiz bayağ olmuş inş hepimiz bu ay güzel haberlerle göbişlerimiz bebeklerle yazı yazarız
Canım nerelerdesin yaa dedim eski grubu toplayalım bir de topik açtım güzel oldu inş bu ay olacak hiiiççç kafama takmıyorum ovulasyon filan umrumda değil normal hayatıma devam ediyorum inş. olacak
canım geldim bırakırmıyım hiç sizi mucukkkkkkk :) topiklerin en güzeli annelerin en güzelleri burada olacak inşallah eymenimle aynı gün batımız bakalım ne olacak Eki Görüntüle 323590
selam laplace. ne yaptın, bugün gittin mi doktora? ben gittim. yumoşum 20 mm olmuş. iğne vuruldum. heyecanlıyım. bakalım bundan sonra ne olacak
beni de ekler misiniz? bat 13 ocak..geçen ay hsg çektirdim..bakalım ne olacak..hayırlısı...
inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olsun...
Eee kızlar var mı farklı hissetiğiniz bir şeyler ?? :)
Canım merhaba bende gecen ay hsg cektirdimm :2: doktor korunmayın dedi baktımda hamile kalan çok olmuş ama düşük yapanda okadar gözüm koktu açıkcası Allah korusun düşükten
Seninde dikkatini çekti mii :26:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?