Ocak-listedekiler hamile kalacak:)))

ilk sırada ben mi varım ne güzel...
dün test yaptım negatif çıktı...
tam batımı kestiremiyorum...
İnşallah gelmez hayırlı haberler veririmm

canımmm inş. güzel haberlerini bekliyoruz yolu aç ki biz de arkandan gelelim daha erken bir iki gün geçsin bakalım heyecan yaptım valla yaaaa.....

İnşallah canım bakalım bende bekliyorum....
acaba yarın tekrar yapsam mı testi....
ama yapmıcam karar verdim bi iki gün daha beklicem ben :)

inşallah hamilesindir canım bizde heyecanla senin güzel haberini bekliyoruz istersen bir iki daha bekle daha net belli olur

canımmm inş. güzel haberlerini bekliyoruz yolu aç ki biz de arkandan gelelim daha erken bir iki gün geçsin bakalım heyecan yaptım valla yaaaa.....

canım benim bir kaç gün daha bekle derim ben

aynen canlarım...
bikaç gün bekleme kararı aldım... çünkü düşük sonrası adet biraz gecikebiliyomuş..
16 gün kanama sürdü...
40 güne kadar beklicem zaten :)

inşallah hamilesindir canım bizde heyecanla senin güzel haberini bekliyoruz istersen bir iki daha bekle daha net belli olur

İnşallah canım güzel dileklerin için çok teşekkür ederim.
o kadcar kötü günler geçirdikten sonra insan daha bi bağlanıyo bebek özlemine...
RABBİM HERKESE SAĞLIKLI HAYIRLI ELİ AYAĞI DÜZGÜN EVLATLAR NASİP ETSİN İNŞALLAH (AMİN)

inşallah canım inşallah

OFLU..............................9 OCAK
PPTYA………………............10 OCAK
DENİZ56........................10 OCAK
MELEĞİMİBEKLİYORUM..11 OCAK
NVCVN………………..........11 0CAK
ALEYYNA.......................12-14 OCAK
HACK.............................13 OCAK
HOT_ICE……………..........14 OCAK
EBRU_1907..................14 OCAK
OZNUROZADAY..............15 OCAK
MAVİMAKAS...................16 OCAK
PELUSİA..................... …16 OCAK
SEDOSUMM....................17 OCAK
YEŞİM84........................18 OCAK
GAMYONCU....................19 0CAK
SAKAAR..........................20 0CAK
BERCESTE_....................20 OCAK
NARMİK.........................20 OCAK
NİLAYY_84…………….......20 OCAK
TIKABASA......................21 OCAK
MOOD...........................21 OCAK
LAPLACE........................22 OCAK
ORKİDE2.......................23 OCAK
EYMEN-BERATcımmm.....24 OCAK
ÇİÇEKDEMETİmmmmm…24 OCAK
İSTANBULİZMİR..............24 OCAK
OZLEMK………………….......24 OCAK
AHMINELAŞK..................25 OCAK
YASEKU..........................25 OCAK
NUNUS81……………..........26 OCAK
NESLİ58.........................28 OCAK
BRCCN84.......................29 OCAK
MEDNEcimmm................30 OCAK
MONDSCHEIN87.............31 OCAK

slm kızlar listemiz bayağ olmuş inş hepimiz bu ay güzel haberlerle göbişlerimiz bebeklerle yazı yazarız

selam laplace. ne yaptın, bugün gittin mi doktora? ben gittim. yumoşum 20 mm olmuş. iğne vuruldum. heyecanlıyım. bakalım bundan sonra ne olacak

ay şaka gibi bende gittim,benimde 20 mm olmuş,bende iğne vuruldumovitrelle vuruldum,koldan.bakalım ne olacak,yarın ve gün aşırı 1 hafta birlikte ol dedi,haftaya salı tekrar gidicem.ilk defa iğne oldum.senin yumurtlamanda problem varmıydı daha önce?

beni de ekler misiniz? bat 13 ocak..geçen ay hsg çektirdim..bakalım ne olacak..hayırlısı...

inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olsun...

beni de ekler misiniz? bat 13 ocak..geçen ay hsg çektirdim..bakalım ne olacak..hayırlısı...

inşallah isteyen herkesin sağlıklı bebekleri olsun...

Canım merhaba bende gecen ay hsg cektirdimm :2: doktor korunmayın dedi baktımda hamile kalan çok olmuş ama düşük yapanda okadar gözüm koktu açıkcası Allah korusun düşükten

Seninde dikkatini çekti mii :26:

Canımmm benim bat 12 ocak ama çatlıcam zaman geçmiyor sankiii

Allahım ne olur duy sesiimiii banada isteyen senden dileyen herkesee sağlıklı hayırlı evlatlar nasipp ett Aminnn

evet çekti, ama ben daha çok hamile kalanlara odaklandım. iyi düşünmek gerek :) benim dikkatimi daha çok ilk ay değilde 3. ay hamile kalanlar çekmişti..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…