evet canım aynen. benim 5 bile değildi 1.2 di.
Her anneye lazım kitabın adı :)
benimde 5.3 çıkmıştı eğer yükselmezse kimyasal gebelik oluyo canım geçen ay bende öyle oldu
geçmiş olsun. Sağlıklı hayırlı bebişlerimiz olur inşallah
lili88 merve arkadaımızın durumunu biliyorsun..valla sen bi kaç gün bekle gene kan ver evde gebelk testini tekrarla..canınıda hiiç sıkmaaa..ve hamile olduğunu öğrendiğinde kim olduğunu bilsen de o bayanın eline tutuştursan sonucu..o kadar sinir ldum yanii bi de bayan olacak halden anlaması lazımken......
bu arada herkese merhabaaalarr..efulimm çorap yelek hırka örebilirsinn en ördükçe mutlu oluyorum fotolarını yükleyecem becerebilirsemm...
evet canım aynen. benim 5 bile değildi 1.2 di.
Her anneye lazım kitabın adı :)
okumak lazım ozaman :)
bende buldum sipariş verem netten gelsin kapıma kadar demii:)
http://www.hepsiburada.com/Liste/productDetails.aspx?productId=kklan88846&categoryId=9935#5|0|
kızlar burda ki kitaplarda güzel herhalde yorumlar iyiyönde......
ahahhaaa canım yaaaa keşke o sonucu ben alsaydım arka sayfalarda bir arkadaşın değeri 5 çıkmış kıza hamile değilsin demişler ben de ona istinaden merveden örnek verdim. keşke benim de sonucum 5 olsaydı ama adetliyim şuan :))
Canlar annem ve babamla konustum kusura bakmaiyn ancak geldim
Annecim hala diyor gün sayiyorum ne zaman gelcen
Aileden uzakta baska bir ülkede olmak gercekten cok zor..
Bazen diyorum cocugum olursa anneanne dede teyzeler kuzenler hepsinden uzakta olacak
anaa karıştırmışım özür dilerim cnım benim..listeria olacaktıı
hasretlik çok zor ya :2:
evet :) 1 saat okumak bile bazı konularda eğitti beni..
gelsin canımbenimki de kapıma geldi valla hiç dışarı çıkasım yok şu aralar
inşALLAHH VALLA NE bilem ..senin mesajını okudum bi kaç kere ne demiş yahu diye :) mesajın sonunda anladım karıştırdığımı:):)) kız Allah mı söyletti ney adetliyim ama bi garip geldi bu ay :)
merhaba canım ben de çalışıyorum. çok zor oluyor takip etmek ama oturdum tek tek bütün sayfaları okudum:)kimler çalışıyor kimler ev hanımı topikte? günaydın herkese
ay canım aynı ben de öyle 2. denememiz ama korkuyo insan. Rabbim en hayırlı zamanda versin hepimize inşaallahSlmlar kızlar ya burda hamileliği konusup nasıl sonrasında kafaya takmamayı becerebiliosunz bn beceremiorum da !? 2. Denememiz olmasına rağmen umutsuzluğa düşüyorum bazen ben ya
Bazen diyorum cocugum olursa anneanne dede teyzeler kuzenler hepsinden uzakta olacak
ay canım ben de farklı bir sehirdeyim. kimsemiz yok burada. o beni de cok dusunduruyor. evladim olunca memlekettekiler bizim cocuklara hasret biz burda yigenlrrimize hasret... napalim kader
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?